Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AMFI napisał(a):
wiesz Vectra, ma to tez swoje dobre strony....:roll:
chociaz Twój Francesco chyba pozostanie wicznych chłopcem....;)
zgłos go reprezentacji narodowej, a jak nie przyjma to chociaz na maskotke euro 2012 :terazpol:

no jedyne dobre strony wyrośnięcia Franka to nie lanie w domu , nie budzenia mnie o 5 rano :diabloti: poczekamy jak Duduś podrośnie :cool3: :cool3: hihih a tak słotko to brzmi Duduś :loveu: , bo my na Frania w domu wołamy też Tutuś :p jak była malutki i chciał wyjść z klatki na qpe to wołał coś jakby "tu tu tu"

:hmmmm: reprezentacje ? maskotka :razz: no chyba nie , bo pozostali by zginęli w blasku sławy Frania :evil_lol: ;)

O niedawno jak szłam z Franiem po ulicy , zaczepił mnie pan i stwierdził "jaki śliczny pitbullek , szkoda że uszy ma nie obcięte " :cool3: "a ile ma ? pewnie ze 2-3 miesiące bo taki malutki jest " :evil_lol: odpawiadam zgodnie z prawdą panu ,że to nie pitbullek tylko staffik i że ma już ponad pół roku i niewiele już urośnie bo ta rasa jest niewielkich rozmiarów :razz: a pan mi na to
- nie ma takiej rasy jak staffik , ktoś panią nieźle oszukał :diabloti:

Posted

- nie ma takiej rasy jak staffik , ktoś panią nieźle oszukał

No, a ja myślałam że na temat staffików to już wszystko słyszałam - ale widzę że nie :evil_lol: ;) :lol: :lol:

Moniczko Gratuluję syneczka !
Ależ rozkoszny z niego " dojek ", a Amfi widać że nie wie za bardzo co jest grane :lol:

Posted

"nie ma takiej rasy jak staffik , ktoś panią nieźle oszukał "

No, a ja myślałam że na temat staffików to już wszystko słyszałam - ale widzę że nie :evil_lol: ;) :lol: :lol:

Moniczko Gratuluję syneczka !
Ależ rozkoszny z niego " dojek ", a Bunia widać że nie wie za bardzo co jest grane :lol:

Posted

tomo napisał(a):
blebleblebleble

naprawdę ta dogomania tak strasznie szwankuje , że wcale nie dziwię się , że jest coraz to miej chętnych na pisanie tutaj, próbuję zmienić Amfi na Bunię i... nawet niechce mi się pisać co się dzieje ! .... w każdym razie nie ma szans:shake: co raz to problem z napisaniem czegokolwiek... chyba że ja tak pechowo mam ??? sama nie wiem :shake:

Moniczko - oczywiście chodziło mi o Bunię ;)

Posted

szczerze to jeszcze nikt z napotkanych ludzi na ulicy nie wpadł na to że Franek to staffik.Jak idzie z Lalką to oczywiście jest jako jej dziecko ;)
Ale z tamtym panem to był ubaw po pachy , ja go próbowałam uświadomić że JEST taka rasa , bo Franek jest rasowy , ma metryke i w niej wpisane jest staffordshire bulterrier ,że to są inne psy , ta sama grupa ,ale odrębna rasa , mniejsza , pochodzi z innego kraju ...... ale cóż ja mogę wiedzieć o psach :evil_lol: :evil_lol:

skasowano edycje postów ............

Posted

[quote name='tomo']Moniczko - oczywiście chodziło mi o Bunię ;)

Amfi też nie za bardzo wie co jest grane, ale DZIĘKUJEMY za miłe powitanie Dudusia - jesteśmy pełni nadziei, ale i obaw... Na razie mogę Wam zdradzić w wielkiej tajemnicy, że Duduś jest cudowny!:multi:

tylko nijak się nie da zrobić mu porządnego zdjecia...

;)

Posted

na 100% jest cudowny Rudolfina ma ponad 7 mieszków i tez nie da sie jej foty porządnej zrobić :evil_lol:
ale tu nieżzły samcuszek sie szykuje :)

Posted

Gratulki AMFI z posiadania małego czarnego diabełka.
Ładnie go nazwałaś-,gdy mój DURANGO przyjechał do domu też został nazwany DUDUSIEM i...........z czasem DUDKIEM.
Sympatyczny jest twój DUDUŚ.

Family Buldożer

Posted

Jakie tłuste larwy!!! Już wszystko jasne dlaczego Nuka tak pękato wygladała! Śliczne maleństwa i kolorki ciekawe - mamusiowo dziadziusiowe;)

Hun, no to mamy czeskie Dudki ;) nasz jak jest grzeczny to jest Duduś, jak jest grzeczny inaczej to jest Dudek, a jak dorośnie to będzie Dum Dum :evil_lol:

Posted

A mamy,mamy-mój DUDUŚ /DUDEK/ ma się dobrze.Może się kiedyś gdzieś na wystawie spotkają.Tylko AMFI mój będzie szedł w weteranach,a twój DUDUŚ najwyżej w pośredniej.
Ale jak by nie było spotkają się dwa czeskie DUDKI i se podudkają.

Harpagon tfu,tfu na psa urok-niech się zdrowo chowają :multi:

Family Buldożer

Posted

[FONT=Tahoma];) Dziękuję wszystkim za miłe słowa :loveu: [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Rosną , rosną i z minutki na minutkę są większe ...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]www.harpagon.com.pl[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

Posted

A to moja juz prawie nie szczeninką z młodziutką Atillą Beliz Cosa Nostra :razz:

moja biedna migawka :p (ale za mocne baterie w psich dupkach też były ....)

buziaczki zapoznawcze ...

a potem było na calego ... oczywiście na łóżeczko ...
co to za szynka daj kawałek ....

Ewa kuźwa przyjedź z tym aparatem ...

Posted

Harpagon gratuluje tylu maleństw :multi::loveu: Są śliczne i takie machoniowe :loveu: Niech rozsną zdrowe i silne. :D mam nadzieje, że będzie relacja cały czas! :D

Posted

[quote name='Harpagon'][FONT=Tahoma];) Dziękuję wszystkim za miłe słowa :loveu: [/FONT]

[FONT=Tahoma]Rosną , rosną i z minutki na minutkę są większe ...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [/FONT]

[FONT=Tahoma]www.harpagon.com.pl[/FONT]

to niech rosną zdrowo :multi: :multi: :multi: :loveu: i tak za wielkie nie urosną :evil_lol: :evil_lol:

Patusiu , pędzem , lecem z Franiem wpadnę to i mój aparat nie da rady :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...