Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne fotki a wszystkie maluszki urocze :loveu: i te większe i te najmniejsze :multi::loveu:
My korzystając z pięknej pogody zrobiliśmy kilka nowych zdjątek naszemu prosiaczkowi :loveu:

Pozdrawiamy :p

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A to najstarsze 8 miesięczne dzieciaki CARBO&LADY ( czego nie da się zresztą ukryć ;) ) - Diabelskie Uśmieszki :evil_lol: ależ ten czas leci....

Forest - nieszczęśnik , który od 3 tygodni jest uziemiony i jak widać marny z niego forest :shake: , oraz pierwszy raz przedstawiana na fo nasza błyskotka , rodzyneczka w miocie TINY TRINKET w domu PYZA.

FOREST

" class="ipsImage" alt="">

PYZA

Posted

ale śliczniochy :loveu:
Forest podejrzewam zerwał więzadło?? niestety mam na tym polu spore doświadczenia jak coś pomogę ... przykro mi taki maluszek :-(

Posted

a my mamy naszą pierwszą wystawe zaliczoną :diabloti: :diabloti: :diabloti: w szczeniaczkach wystąpiliśmy jako dwa żółtodzioby :cool1:

nasz wynik

ocena OBIECUJĄCA , opis : proporcjonalny , ładna głowa , grzbiet opdający , wesoły ogonek strasznie dziecinny :cool3:

fotki z tatą ;)

Posted

"wesoły ogonek strasznie dziecinny" :-o czy to Wam sędzia napisał? czy to opinia kogoś innego? :) zdjęcie z tatusiem rewelacja! super na nim wyszli! :D Gratulujemy pierwszego występu :D

Posted

Asztir napisał(a):
"wesoły ogonek strasznie dziecinny" :-o czy to Wam sędzia napisał? czy to opinia kogoś innego? :) zdjęcie z tatusiem rewelacja! super na nim wyszli! :D Gratulujemy pierwszego występu :D

sędzina nam tak napisała :diabloti: mamy tak w opisie :diabloti: :diabloti:
a co ja poradze że Franio jest zawsze zadowolony :evil_lol: i się cieszy :cool3:
w ogóle się nie stresował , czuł się jak w domu :cool1: :diabloti:
bałam się że może go przerazi tak dużo ludzi , psów , strzelanie , megafony , gwar (on nie zna takiego hałasu ) a tu niespodziana , mały odważny Franio :loveu: :loveu: :loveu:

Franio swój pierwszy występ uczcił piwem :cool1: TZ miał w kuflu piwo i wyszedł do toalety jak wrócił zastał Frania ucztującego w kuflu :mad: :evil_lol:
ranyy jak smierdziało od niego :evil_lol:

Posted

Pyza jest śliczna, ale chyba bardziej w mamusię poszła niż w Carbowskiego....

a Foreścik... ja juz nie nadązam który to Foreścik, ale biedak faktycznie, i dzilny ze jeszcze nie pożarł tego cholerstwa z nogi...

Posted

Pyza jest śliczna, ale chyba bardziej w mamusię poszła niż w Carbowskiego....

ja jak to ucho widzę i te łapy , to dla mnie odrazu Carbowce wykapane ;) , ale do mamuśki podobna ... co bardzo mnie cieszy... ech to trzebaby zobaczyć na żywca.... może kiedyś Moniczko uda Ci się zobaczyć , bo Pyza aż w Gdańsku mieszka , więc dla mnie to wątpliwa sprawa:-(

Forest Krakow - biedulinka jakoś niefortunnie sobie skoczył i masz ci babo placek... dziękuję Patko za dobre chęci ,ale tak szczerze powiedziawszy to bardziej się o Pana jego martwię - bardziej przerażony tym Forestowym wypadkiem - niż sam Forest , który oczywiście, że gryzie i ściąga sobie ten gips , dlatego takie hantle ma w okol szyi porobione :lol: ;) Ale na szczęście już niedługo...

A tutaj Pyza 4 tygodniowa - ależ miło powspominać , taka maleńka kukiełeczka :lol: - zobaczcie jakiego ma śmiesznego irokeza na nosku- który zresztą pozostał jej po dziś dzień :lol: ;)

Posted

Tomo nie dziwię sie Panu Foresta tylko upomnij go że po zdjęciu gipsu dopiero zacznie sie jego robota dobrze że ciepło najlepsza rehabilitacja to pływanie...
sliczne te maluszki :razz: miło powspominać :)
normalnie gwiazda ringu

Posted

A tutaj Pyza 4 tygodniowa - ależ miło powspominać , taka maleńka kukiełeczka :lol: - zobaczcie jakiego ma śmiesznego irokeza na nosku- który zresztą pozostał jej po dziś dzień :lol: ;)

no to fakt wzieło Ci się na wspominki..i mnie -drugiej babce tez :evil_lol: :cool3:
a oto wynik tych wspominek..."a tacy podobni do siebie :)"

Posted

moja dama stała sie kobietą ostatnia fota w szczeniakach chyba :)
z futrzakami :) i ukochaną marchewą :)

zbliżenie ...

Posted

Vectra napisala:

a my mamy naszą pierwszą wystawe zaliczoną :diabloti: :diabloti: :diabloti: w szczeniaczkach wystąpiliśmy jako dwa żółtodzioby :cool1:

Gratuluje debiutu:loveu: A Franio jest Boski. Jak sie patrze na ta fote to dla mnie kwintesencja staffika i Frania. Ja w ogole go nie musze widziec na zywo :loveu::diabloti::loveu:, z Twoich relacji i fotek z nim tak niesamowicie widac jego charakter ze majac kontakty z roznymi staffiorami oczami wyobrazni widze Frania. I ciagle mi sie wydaje ze on zaraz wyskoczy z monitora zeby mi po klawiaturze pobiegac .Ucaluj go ode mnie :loveu: I powiedz ze ma taki pozostac:lol:

Posted

Wiesz Acroba , Franio już kilka razy zaglądał w monitor więc jak by tylko mógł zapewne by wskoczył :diabloti: bieganie po klawiaturze też nie jest mu obce , Franio wskakuje wszędzie tam gdzie tylko się mu uda doskoczyć , na TV też siedział , parapety , stoły.
Wycałuje na pewno :loveu: bo teraz Franiołek śpi :) Ja też chcę by taki pozostał , tak urokliwego , milusiego , kochanego i szczerze bardzo mądrego psiaka nie miałam jeszcze.Lalka , Kano czy też Ajda nie byli aż takimi trzpiotkami.Frania kto kolwiek pozna osobiście jest nim oczarowany :)
ten swój mikroskopijny wzrost nadrabia radosnym usposobieniem.

a to dwa ulubione zajęcia Frania

Patka , Ty się nie wygłupiaj i nie opuszczaj galerii szczeniaków raze3m z Rudolfiną bo Franio się zapłacze :placz:

Posted

Vectra - ja mam nadzieje ze sie nie obrazisz :oops: ale ja zawsze jak patrze na Frania to mysle sobie :... ale Sowizdrzał :loveu:

Tez wrzuce pare fotek. Z wizyta do Grubego wpadl jego 6 miesieczny synek.
I jak patrze na ta pierdołowatą minkę to widze całego tatusia. Fajne spotkanko..dwa klony identycznie się zachowujące.

Dziku wyglada tak:

Mina jeszcze bardziej inteligentna :

Dwaj inteligenci :

Troszke zabawy : czyli musze zabrac Ci ta pilke

No dobra wezme inna...

Posted

Acroba , ja się nie mam na co obrażać , Franio jet wesołek , goopoleczek ,kawalarz itd
Nasz wet powiedział że ile lat pracuje to tak śmiesznej mordy jak Franio nie widział :diabloti:

Fotek nie widać :(

Posted

[quote name='wejherstaff']Nie to jak zabawa w piasku :eviltong:

Kasia super foteczki :) a Bessi taka mionowata jak nasza białaska hihihi normalnie de javu:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...