Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zdaje się, że trochę bezwiednie trafiłem w doborowe towarzystwo. :cool3: Pieski i suczki z hodowli Buldożer są naprawdę śliczne, co oczywiście tyczy się też Zosi. Dzięki za miłe powitanie :-)

Posted

[quote name='piotraz']No i dobrze Ci to wygląda. :cool3:
Byłem w piątek u Państwa Tokoń i widziałem go już na własne oczy.
A zaklepałem go już na początku maja. Jeśli chodzi o jego "śliczność" to fotki tego nie oddają, jest [SIZE=5]CUDNY!:loveu:
A pewno, że jest cudny :D one wszystkie są takie i zawsze podbijają serce od początku do końca :loveu: śliczna z niego brązowa mordeczka :D

Posted

[quote name='piotraz']Witam.
Już w przyszłym tygodniu dołączę do posiadaczy staffików. Nie mogę już się doczekać. A tak oto będzie się prezentować mój podopieczny. Na fotkach w wieku około 5 tygodni.

A teraz czekajcie na fotki, które będą wykonane już przeze mnie ;)

Tfu tfu śliczny rudasek :loveu::loveu:

I dla przypomnienia nasza Bessi w wieku 6,5 miesiaca

Pozdrawiamy :p

Posted

piękna ta Wasza blondyna :razz:

Gratuluję Piotrze uroczego Rudaska i ucałowania od 1/2 familii nasza Rudolfina ma tatkę Buldożera :cool3: tego samego co Zośka :)

Posted

Mały rudasek jest przeuroczy :loveu: czy można wiedziec po jakich jest rodzicach?

Kasiu, Twoja białaska wyrosła na piękną pannę, długonogą jak topowa modelka ;) oj robi nam sie coraz bardziej terrierowato w staffkach, i do tego co najdziwniejsze, za sprawą bielinek :lol:

Posted

AMFI napisał(a):
Mały rudasek jest przeuroczy :loveu: czy można wiedziec po jakich jest rodzicach?

Kasiu, Twoja białaska wyrosła na piękną pannę, długonogą jak topowa modelka ;) oj robi nam sie coraz bardziej terrierowato w staffkach, i do tego co najdziwniejsze, za sprawą bielinek :lol:

zgadza się Bessi długonoga:) Głaski dla malutkiej ;)
a jesli chodzi o terrierkowatosc to jak widac wyjatki potwierdzaja regułę:cool3:

Posted

[quote name='AMFI']Mały rudasek jest przeuroczy :loveu: czy można wiedziec po jakich jest rodzicach?

Ależ oczywiście, że można!

Tatko to Magnetic Boy, a mamcia Gold Hurricane oboje Buldożery.:cool1:

Kasiu, Twoja suczka bardzo mi się podoba, trochę przypomina mi moją Larcię, która niedawno odeszła :(

Posted

o kurcze miodzio jest tak sie napiał do tej piatki że az mu się brzuchio pomarszczyło....cwiczyc brzuszki cwiczyć :lol: :lol: :evil_lol: a tak na marginesie to może wcale nie jest piatka tylko mój wnusio nie lubi papparazii z czerwonymi włosami:diabloti:

Posted

Skoro o piątkach mowa, to dorzucę też swoją piątkę:

EDDY - jedyny rodzynek w tym babskim towarzystwie - cały czarny

ERIS - jedyna dziewczynka z wyraźnymi białymi znaczeniami (czarna)

EBONY (co znaczy "heban") - idealnie czarna, bez śladu białego

ELITE - podobna w umaszczeniu do Ayki (taki sobie mahoń)

EXTRA - urodziła się 3 min. po Elite i wygląda jak jej siostra bliźniaczka. Różni je tylko białe znaczenie na piersiach - jedna ma poziomą kreskę a druga pionową

Posted

to może wcale nie jest piatka tylko mój wnusio nie lubi papparazii z czerwonymi włosami:diabloti:

- ha ha ha :diabloti: .. bardzo śmieszne :eviltong: włosy juz wypłowiały .. teraz wygladaja jak rdza :cool3: ... ale masz racje..mały nie chciał nawet patrzec na taka ciuciułę .. ledwo co slipia otworzył ..a tu taki KOSZMAR :crazyeye::lol: sie objawił ...
mnie sie rzucił siusiak na twarz

- o rany,ale nic Ci nie zrobił..?? :eviltong:
(coś ta piątka ostatnio wszystkim sprzyja)

- oj tak ..5-ka rosłego chłopa i jedna "sierotka" .. oraz :loveu: ..no zreszta sami popatrzecie : .. ja mogłabym cały czas siedzieć przy nich i podziwiać ,jak małe g...ko .. niańczy podczas nieobecności prawowitej matki.. niewiele młodsze od siebie ( bo 3 miesiace) ..czarnuszki.. i to chopaak ..

Posted

od początku wiedziałam ze ten łaciatek ma nie tylko urodę :) jakoś tak czułam :razz:
Kasia, a może on zostanie dogoterapeutą widać geny ma świetne :cool3:

Alojzyna świete imiona :cool3:

Posted

:-o jacie jakby mógł to by się dosłownie mlekiem podzielił ;) przesłodki chłopak! świetny charakterek :D
a brązowy chłopaczek z Grabskiego też przekochany :D
fajne te kluski się tu pojawiają :D wyściskać :loveu:

Posted

Nie, no Kasia, to już przesada.... dzwonię do LPR....:crazyeye:

A maluchów gratuluję, tylko niech ich tak młodzież nie demoralizuje...;)

Posted

Patka napisał(a):
Rudolfina chybaq jeszce psie dziecko razem z Walerym starym chłopem ... :razz:

moja ukochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
a Franio siedzi mi na kolanach i się ślini :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...