Sebastian Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A to moja Zośka jak była malusia... tu też nie ma złudzeń co do pochodzenia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Sebastian Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 piotraz napisał(a):I tfu tfu... i stuk puk... :p Życzymy powodzenia!!!
piotraz Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Zdaje się, że trochę bezwiednie trafiłem w doborowe towarzystwo. :cool3: Pieski i suczki z hodowli Buldożer są naprawdę śliczne, co oczywiście tyczy się też Zosi. Dzięki za miłe powitanie :-)
Asztir Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='piotraz']No i dobrze Ci to wygląda. :cool3: Byłem w piątek u Państwa Tokoń i widziałem go już na własne oczy. A zaklepałem go już na początku maja. Jeśli chodzi o jego "śliczność" to fotki tego nie oddają, jest [SIZE=5]CUDNY!:loveu: A pewno, że jest cudny :D one wszystkie są takie i zawsze podbijają serce od początku do końca :loveu: śliczna z niego brązowa mordeczka :D
wejherstaff Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='piotraz']Witam. Już w przyszłym tygodniu dołączę do posiadaczy staffików. Nie mogę już się doczekać. A tak oto będzie się prezentować mój podopieczny. Na fotkach w wieku około 5 tygodni. A teraz czekajcie na fotki, które będą wykonane już przeze mnie ;) Tfu tfu śliczny rudasek :loveu::loveu: I dla przypomnienia nasza Bessi w wieku 6,5 miesiaca Pozdrawiamy :p
Patka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 piękna ta Wasza blondyna :razz: Gratuluję Piotrze uroczego Rudaska i ucałowania od 1/2 familii nasza Rudolfina ma tatkę Buldożera :cool3: tego samego co Zośka :)
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 o ranyy jak tu pięknie i kolorowo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cudne poprostu super cudne :loveu: :loveu:
AMFI Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Mały rudasek jest przeuroczy :loveu: czy można wiedziec po jakich jest rodzicach? Kasiu, Twoja białaska wyrosła na piękną pannę, długonogą jak topowa modelka ;) oj robi nam sie coraz bardziej terrierowato w staffkach, i do tego co najdziwniejsze, za sprawą bielinek :lol:
Carbonara Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 AMFI napisał(a):Mały rudasek jest przeuroczy :loveu: czy można wiedziec po jakich jest rodzicach? Kasiu, Twoja białaska wyrosła na piękną pannę, długonogą jak topowa modelka ;) oj robi nam sie coraz bardziej terrierowato w staffkach, i do tego co najdziwniejsze, za sprawą bielinek :lol: zgadza się Bessi długonoga:) Głaski dla malutkiej ;) a jesli chodzi o terrierkowatosc to jak widac wyjatki potwierdzaja regułę:cool3:
piotraz Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='AMFI']Mały rudasek jest przeuroczy :loveu: czy można wiedziec po jakich jest rodzicach? Kasiu, Twoja białaska wyrosła na piękną pannę, długonogą jak topowa modelka ;) oj robi nam sie coraz bardziej terrierowato w staffkach, i do tego co najdziwniejsze, za sprawą bielinek :lol: Ależ oczywiście, że można! Tatko to Magnetic Boy, a mamcia Gold Hurricane oboje Buldożery.:cool1: Kasiu, Twoja suczka bardzo mi się podoba, trochę przypomina mi moją Larcię, która niedawno odeszła :(
Carbonara Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 o kurcze miodzio jest tak sie napiał do tej piatki że az mu się brzuchio pomarszczyło....cwiczyc brzuszki cwiczyć :lol: :lol: :evil_lol: a tak na marginesie to może wcale nie jest piatka tylko mój wnusio nie lubi papparazii z czerwonymi włosami:diabloti:
Patka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 mnie sie rzucił siusiak na twarz :evil_lol: potem 5 ;) (coś ta piątka ostatnio wszystkim sprzyja) ale słodziak :)
Alojzyna Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Skoro o piątkach mowa, to dorzucę też swoją piątkę: EDDY - jedyny rodzynek w tym babskim towarzystwie - cały czarny ERIS - jedyna dziewczynka z wyraźnymi białymi znaczeniami (czarna) EBONY (co znaczy "heban") - idealnie czarna, bez śladu białego ELITE - podobna w umaszczeniu do Ayki (taki sobie mahoń) EXTRA - urodziła się 3 min. po Elite i wygląda jak jej siostra bliźniaczka. Różni je tylko białe znaczenie na piersiach - jedna ma poziomą kreskę a druga pionową
staff-ka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 to może wcale nie jest piatka tylko mój wnusio nie lubi papparazii z czerwonymi włosami:diabloti: - ha ha ha :diabloti: .. bardzo śmieszne :eviltong: włosy juz wypłowiały .. teraz wygladaja jak rdza :cool3: ... ale masz racje..mały nie chciał nawet patrzec na taka ciuciułę .. ledwo co slipia otworzył ..a tu taki KOSZMAR :crazyeye::lol: sie objawił ... mnie sie rzucił siusiak na twarz - o rany,ale nic Ci nie zrobił..?? :eviltong: (coś ta piątka ostatnio wszystkim sprzyja) - oj tak ..5-ka rosłego chłopa i jedna "sierotka" .. oraz :loveu: ..no zreszta sami popatrzecie : .. ja mogłabym cały czas siedzieć przy nich i podziwiać ,jak małe g...ko .. niańczy podczas nieobecności prawowitej matki.. niewiele młodsze od siebie ( bo 3 miesiace) ..czarnuszki.. i to chopaak ..
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 staff-ka rewelacyjne fotki :) jaki tato rośnie opiekuńczy ... bomba
Patka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 od początku wiedziałam ze ten łaciatek ma nie tylko urodę :) jakoś tak czułam :razz: Kasia, a może on zostanie dogoterapeutą widać geny ma świetne :cool3: Alojzyna świete imiona :cool3:
Asztir Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :-o jacie jakby mógł to by się dosłownie mlekiem podzielił ;) przesłodki chłopak! świetny charakterek :D a brązowy chłopaczek z Grabskiego też przekochany :D fajne te kluski się tu pojawiają :D wyściskać :loveu:
AMFI Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nie, no Kasia, to już przesada.... dzwonię do LPR....:crazyeye: A maluchów gratuluję, tylko niech ich tak młodzież nie demoralizuje...;)
Patka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Rudolfina chybaq jeszce psie dziecko razem z Walerym starym chłopem ... :razz:
Vectra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Patka napisał(a):Rudolfina chybaq jeszce psie dziecko razem z Walerym starym chłopem ... :razz: moja ukochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a Franio siedzi mi na kolanach i się ślini :evil_lol:
Recommended Posts