Sebastian Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ehh!!!białe zawsze kojarzę z szaleństwem!!!;) Rośnie dziewczyna!!!:eviltong:
Alojzyna Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 U nas bieli trochę mniej :cool3: Ale dzisiaj Dziuni złożyły się uszka i zaczyna wyglądać zupełnie jak staffik :evil_lol:
Wyżlica Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Doker podczas śniadania wielkanocnego - ale nuda ...
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 WYżlica cudny Dokerek :) przepiękny jest , uwielbiam koloraski
Lambi Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wyżlica przekochany ten Twój maluszek:loveu: fajnie że się pojawia coraz więcej kolorasków, liczę na dużą fotorelację:cool3: :lol:
Wyżlica Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Na rączki proszę !! [ ładne ząbki , no nie ? :cool3: ] Zmęczone dziecko z zabawkami ;) Ale się opiłem ... Latający prosiak :) Żabka
Carbonara Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ale fajnie że kolorowych psiaków coraz więcej :) Sama słodycz...ja juz nie pamietam jak Tashka była taka.....;)
Asztir Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hihi jaka z niego już kluseczka! :loveu: a jak tam z tymi ząbkami na pierwszym zdjęciu? dają popalić? :cool3:
Wyżlica Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Kluseczek ma teraz ok. 4.700 kg, i rozkrecony na maxa daje popalić , szcególnie kotu :mad: , który dostał pałę za uczenie szczeniaka kto to rządzi :oops: , oczywiście szczeniak też zaliczył pałę za nie-gonienie kota:oops: :oops: za gonienie kota oczywiście szósteczka a taki byłem malutki
Iza i Fidel Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Wyżlica']Kluseczek ma teraz ok. 4.700 kg, i rozkrecony na maxa daje popalić , szcególnie kotu :mad: , który dostał pałę za uczenie szczeniaka kto to rządzi :oops: , oczywiście szczeniak też zaliczył pałę za nie-gonienie kota:oops: :oops: za gonienie kota oczywiście szósteczka a taki byłem malutki O maaatko jaki slodki !!!:loveu:
strumyk Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='acroba']Dwóch takich..... aaaaaa, i ma takie biale paluszki jak Lindzik :)
forgeta Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Banda UPA jak cię mogę!! Jak patrzę na takich bojówkarzy to jestem kompletnie rozwalona.:loveu:
wejherstaff Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='acroba']Dwóch takich..... Choć nie przepadam za bliźniakami ;) to "Ci dwaj ..." są cudowni :loveu::loveu::loveu:
Alojzyna Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ciekawa jestem jakie to szalone pomysły rodzą się w takich główkach :evil_lol:
AMFI Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Alojzyna napisał(a):Ciekawa jestem jakie to szalone pomysły rodzą się w takich główkach :evil_lol: Mundurki dla sędziów? Ochrona od poczęcia? Acroba, one są... po prostu najpiękniejszymi bliźniakami jakie widziałam!
Lambi Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='acroba']Dwóch takich..... Oj te zmarszczone czoło :-o :-o jak każdy staffik zanim coś zrobi to dobrze pomyśli:evil_lol: :evil_lol: - hehehe kto nie zna staffika to może w to uwierzy:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Piękne:loveu: cudne maluchy:loveu:
acroba Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pragne poinformowac ze akurat te dwa blizniaki sa baaardzo fajne i grzeczne (wbrew pozorom) . Powinny sie nazywac Czarusie :loveu::loveu::loveu: , aczkolwiek temperamentu im nie brak,tylko jakies takie posluszne wyszly...... :roll::lol:
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 nie jak blizniaki :diabloti: zawsze coś ciekawego wymyślą :evil_lol: pamiętacie tego młodzieńca :cool3: :cool3: bywam poważny :cool1: a czasem zachowuje się jak "świnia" :evil_lol: i jak na staffika przystało - nie szczekam :diabloti:
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się stafikowo zrobiło :loveu::loveu::loveu:
Iza i Fidel Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='acroba']Dwóch takich..... Mowisz,ze grzeczni sa? Hmmm,inaczej im z oczu patrzy :evil_lol: Czyzby to byl usmiech? :)
Pink Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='acroba']Pragne poinformowac ze akurat te dwa blizniaki sa baaardzo fajne i grzeczne (wbrew pozorom) . Powinny sie nazywac Czarusie :loveu::loveu::loveu: , aczkolwiek temperamentu im nie brak,tylko jakies takie posluszne wyszly...... :roll::lol: to po tatusiu :loveu: szkoda ze ten miot nie jest dwa lata pozniej, bo bym sie na takiego jednego blizniaka pisala :multi: tym bardziej ze bym miala hodowce pod nosem i mozna byloby urzadzac rodzinne szalenstwa :evil_lol:
Vectra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Iza i Fidel'] Czyzby to byl usmiech? :) wyśmiewanie się ze mnie :evil_lol: "co myślisz że założyłaś sie krate i nie wyjdę ? " :diabloti: a właśanie że wyjdę ;) :evil_lol:
Recommended Posts