Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nio to ja z kolei .. wpadam znowu z rabatami..tym razem śnieżna.. :loveu:

i moje pojedyncze białe CUDA.. :loveu:

- i jeden z rudasków.. :cool3:

A to jeden z "Czterech Pancernych" ... syn Staffkara i Aidy :razz: tak juz chłopisko wyrosło .. niebawem 6-śc miesiecy skończy.. :evil_lol:

- ODRRY VOM SIZZAR Staff-Ka FCI
A poniżej ..najmłodsze baby Staffkara .. takze urodzone 21 Pierwszego Dnia Wiosny :loveu: ..

- i jam "babcia" z tym,ze dla maleństw z czeskiej ziemi.. :multi: ..
Babciu Doroto .. przyjmij wirtualne.. :knajpa: dla wnucząt.. niech rosna zdrowe i bardzo ładne.. :loveu:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu - śnieżynki są cudowne :loveu: :loveu: :loveu: i mają takie śliczne "staffikowe" uchole. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł, żeby je obciąć :cool3:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Gratuluję staffikowym babciom ślicznych wnucząt:loveu:

Posted

Babciu Doroto .. przyjmij wirtualne.. :knajpa: dla wnucząt.. niech rosna zdrowe i bardzo ładne.. :loveu:

Dziękuję i wzajemnie ;)

Przekażę życzenia przejętej do granic możliwości mamusi :lol:

Posted

Boski jest :loveu::loveu::loveu:
Ciekawa jestem jaki ma charakterek bo wyraz pysia ma kapitalny :lol:

A my się jeszcze pokażemy w całości : Gau-gun

Oraz Gizmo :

Posted

Ale slodki :loveu:
Acroba,dzieki za linka.Juz nie wytrzymalam i zajrzalam na Wasza stronke:cool3: Oddalas juz maluchy,czy zdaze je na zywo zobaczyc?
No i pierwszy raz Twe dziecie widze.Ladna dziewuszka,ale chyba do taty podobna?:)

Ale tu sa super fotki! Ze tez wczesniej mnie tu nie bylo...:(

Posted

Iza i Fidel napisala:

Oddalas juz maluchy,czy zdaze je na zywo zobaczyc?

Byle bys przed Swietami zdazyla wpasc do Nas bo potem nie ręcze czy z nich galaretki nie zrobie :evil_lol::evil_lol::lol:
Ladna dziewuszka,ale chyba do taty podobna?

Tak niektorzy mowia a ja widze swoja mame :p

Wpadaj do Nas czesciej na fotaski bullowate :loveu:

Posted

[quote name='acroba']Iza i Fidel napisala:

Byle bys przed Swietami zdazyla wpasc do Nas bo potem nie ręcze czy z nich galaretki nie zrobie :evil_lol::evil_lol::lol:

Tylko przed ktorymi Swietami ?:P

Wpadaj do Nas czesciej na fotaski bullowate :loveu:

pewnie ,ze wpadne !
Tylko musze po tajniacku,bo jak moja Zuzia zobaczy te kluchy to Ci zamowienie zlozy:cool3:

Posted

Kasia rewelacyjne sa te Twoje asciki...kocham je normalnie:loveu: :loveu: :loveu:
Acroba Twoje maluchy rosna jak na drożdzach, mocne chłopaczki:)
Dla wszystkich babc wielekie gratulacje...pieknie się zaczął ten nowy rok:0 obrodził piknie:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Vectra jak znam skądś tą minę z piłką trzymaną jednym kiełkiem :eviltong: Tylko nie wiem skąd hihihihi SUPERANCO CI CHŁOPAK ROŚNIE :loveu:

Posted

A bardzo prosto ;) Jeden chlopak i jedna dziewczyna są całe czarniutkie. Reszta ma jako takie, raczej mniejsze niż większe, białe znaczenia na klatce/ szyji :wink: Dziewuszki są poza tym bardzo podobne za to chłopców rozróżniłbym nawet gdyby wszyscy byli cali czarni ;)

Posted

Zdjęcia bardzo ładne.

[SIZE="4"]I jeszcze raz przypominam zdjęcia max 500 x 500.

Dbajcie o nerwy swojego moda.
:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...