Milla-Russia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Priviet vsem! Ja mama Bessi :Rose: wejherstaff - Kasia spasibo za foto :loveu: dzasta - spasibo za pomosch z Bessi :Rose: acroba, Alojzyna, porterin - kakie u vas krasivjie schenki i foto :cool2: Vectra - cho za devochka na foto! Prosto kopija sesrji Bessi :lol: prosto zvezda :lol:
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='strumyk']No i wykastrowali Franka :) na to też przyjdzie pora ,a narazie co by nie było wątpliwości że Franio nie jest dzewcynecka :cool1: a tu Franio i jego nowa siostrzyczka Ajda :p
Milla-Russia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Vectra, konechno u tebjia krasivjiy malchik! Ja izvinjiajus - smotrela na mordu, a ne pod chvost......:oops:
Alojzyna Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 vectra - a ten (ta) biały "maluszek" :evil_lol: to jaka rasa? Czyżby ałabajka? Bo mnie się właśnie taki marzy, ale dopiero za dwa lata... ;)
Milla-Russia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 vot, vot eto tochno devochka ;) Eto chozjayka Goblina (djadi Bessi) sdelala! i vot escho devochka a eto - vsem bolshoi priviet ot papji i djadi Bessi
Asztir Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Milla no pięknie wygląda dziewczynka w tym żółtym sweterku :razz: i białasek też fajny! :cool3:
wfh85 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Alojzyna']vectra - a ten (ta) biały "maluszek" :evil_lol: to jaka rasa? Czyżby ałabajka? Bo mnie się właśnie taki marzy, ale dopiero za dwa lata... ;) to OSA :wink: środkowo azjatycki znaczy sie Co do ałabajów to chyba nie ma ich w Polsce zbyt wiele, co? Ja słyszałem tylko o jednym przyznam szczerze ale nie wystawianym.
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Milla-Russia']Vectra, konechno u tebjia krasivjiy malchik! Ja izvinjiajus - smotrela na mordu, a ne pod chvost......:oops: dziękuje :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Alojzyna']vectra - a ten (ta) biały "maluszek" :evil_lol: to jaka rasa? Czyżby ałabajka? Bo mnie się właśnie taki marzy, ale dopiero za dwa lata... ;) to jest scerbata łOSA :p dziewczynka , na imie jej Ajda i ma 3 i pół miesiąca. Nam też się marzyła taka OSA i mieliśmy nabyć za rok lub dwa :roll: ale wyszło troche inaczej :evil_lol: i w sumie bardzo jestem zadowolona z tej decyzji bo tak chociaż oboje mają siebie nawzajem do zabawy.Na naszej wiosce niestety nie ma szczeniaków z którymi Franio czy też Ajda mogły by się bawić.
wejherstaff Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Vectra śłiczna jest ta Twoja OSA :loveu: nie mogę oczu od niej oderwać :p
Alojzyna Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 wfh85 napisał(a):to OSA :wink: środkowo azjatycki znaczy sie Co do ałabajów to chyba nie ma ich w Polsce zbyt wiele, co? Ja słyszałem tylko o jednym przyznam szczerze ale nie wystawianym. czyli się nie pomyliłam :lol: Owczarek środkowoazjatycki nazywany jest ałabajką. Mój wet, ma sukę tej rasy. Jest piękna i tylko szkoda, że zrobił jej jedynie hodowlankę (3xCWC). Bardzo mi się podoba charakter tego psa. Jak zamieszkam na wsi to też takiego sobie sprawię. :evil_lol:
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 to szczerze nie znałam tej nazwy ..... skrót jest OSA lub mówią też WOŁKODAW na azjate . Suńka jest genialna - charakterki mają bombastyczne ;) lubie takie uparciuszki które mają własne zdanie na każdy temat :p
Alojzyna Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pilnie ćwiczymy, ale tylko dwa zechciały "współpracować" :evil_lol: DAGA (6 tyg.) DOKER
acroba Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Vectra- gratuluje nowego psiaka. Alabaje fajne sa, ten spokoj i lenistwo a rownoczesnie niesamowita sila i szybkosc kiedy trzeba. U nas to male zaglebie ałabajowe ,Ambra nawet juz zdazyla przez jedna taka znienawidziec wszystkie w typie molosa :diabloti: .Niech Ci OSA zdrowo rosnie :loveu: Alojzyna - a przekonac jakos sie nie da? :evil_lol: Dawaj wiecej fotek kolorkow :cool3:
staff-ka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No to i my dla przypomnienia .. na swoich pierwszych spacerach.. :cool3::cool3: .. a ile jest nieszczęścia .. jak pogoda nie sprzyja i nie mozna na dwór wyjśc.. :shake::shake: .. C.d.n na pewno nastąpi .. :razz: Pozdrawiamy ...
Alojzyna Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kasiu, zazdroszczę ci tego ogródka... A gdzie śnieżynki???? :cool3:
strumyk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 staff-ka napisał(a): Piekna rabatka ogrodowa w oponie :loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :loveu::loveu::loveu:bosz ale cudne ,,kwiatuszki''
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Śliczności. Póki nie mam własnego musze się zachwycać innymi:loveu: Milla-Russia troszke za duze zdjęcia max 500 x 500
Dag Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Och, jaki ja jestem piękny staffik!!! Cudo Vectra... po prostu cudo...:loveu:
Recommended Posts