wfh85 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 porterin napisał(a):Suger się rusza ciągle:mad: Spojrzenie Clinta Eastwooda ".... a co Ty możes wiedzieć o życiu?"
porterin Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dzisiejszy spacerek po lesie latamy za pradziadkiem latamy za jedną z babek
Wyżlica Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A jak już odbierzesz swojego rozbójnika to też będziesz musiała sie nim pochwalić na jakimś staffikowym spacerze ;)[/quote] Oj!tak,tak !:lol: Jeszcze tylko 2 miesiące , przyjdzie wiosna radosna i może na jakimś przyjaznym psom terenie zrobimy małe zamieszanko:cool3: Tylko jeszcze musi sie mały w Warszawie zjawić , w zakoconej nowej rodzinie zadomowić , podrosnąć i dalej stolicę zwiedzać! Już widzę te dziwne miny i komentarze : O! Jaki ładny piesek , to mały bulgot?:angryy: Albo : Wie Pani te psy to yorki zagryzają !:mad: I chyba dlatego na razie będziemy udawać małego bulgota :evil_lol: Behemota vel GITKA OSOBIŚCIE POZDROWIĘ I WYMIZIAM PRZY NAJBLIŻSZEJ OKAZJI , juz wiedzą o nowym koledze.
strumyk Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Wyżlica napisał(a):Już widzę te dziwne miny i komentarze : O! Jaki ładny piesek , to mały bulgot?:angryy: Albo : Wie Pani te psy to yorki zagryzają !. ee, najpierw moze byc ok, bo beda mylic z labkiem a tym bardziej jak uchole od razu sie nie podniosa :)
Dag Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 strumyk napisał(a):ee, najpierw moze byc ok, bo beda mylic z labkiem a tym bardziej jak uchole od razu sie nie podniosa :) Z labkiem też, ale teraz po Warszawie wszędzie wiszą plakaty z czarnym mopsem (nie wiem czego to reklama)- i każdy mi mówi, że moja Chruma jest na plakacie... Ale mały jest łaciatkiem, więc też obstawiam bulgota francuskiego...:evil_lol:
Dag Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 porterin napisał(a): mina pt: "Ja nic nie jadłem, nic nie planowałem jeść, i w ogóle się na nic do jedzenia nie popatrzyłem nawet przez chwilkę!!! Jestem grzeczniusi, milusi, przebieram sobie łapkami i nic nie chodzi mi po głowie, a w ogóle to ja nie rozumiem, czemu pancia się gapi/mnie woła!!!!"
wejherstaff Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Przedstawiam Wam nowego :loveu: członka naszej i tak już dość licznej rodzinki :lol: Sunia :loveu::loveu::loveu::loveu: przyjechała do nas w poniedziałek z Moskwy, a nazywa się Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER i zabawa z cioteczką Bójeczką :loveu: Pozdrawiamy
Asztir Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 o jacie :loveu::loveu::loveu: a skąd dorawałaś takie białe cudeńko :D to już Wasze tak na zawsze ;) pięknota :D
porterin Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No proszę, znowu się kolorowo robi :razz: , gratulacje nowego nabytku :p
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 o rany jaka pięknista biała dziewusia :loveu: :loveu: :loveu:
dzasta Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witamy Bessi :) I wstawie kilka fotasek z pobytu w Wawie podczas zabaw z wnusiem Wejherstaff Czesławem :) Niewiele brakowało a Bessi pojechała by w częściach do Wejherowa :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiamy i jeszcze raz gratulujemy nowego potforka Kasiu :)
acroba Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jak ja zawsze nie umiem wybrac jaka fote wstawic :roll::evil_lol: Ale wypada w koncu sie pokazac. Maluszki Cescikowo Ambrowe skonczyly juz 3 tygodnie wiec wypadaloby :lol: Dawaj ogon... Buzi buzi Ufff..to na razie tyle , jeszcze tu wrocimy :lol:
Carbonara Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kasia !!! gratulujemy nowego nabytku:) widze ze białe staffiki rosna w Posce w siłe i bardzo dobrze ..tak trzymać. Mała jest przeurocza :):loveu: Acroba...maluchy słodkie i jak to piknie natura podzieliła jeden cały tata drugi cała mama :) głaski dla maluszków :)
Dag Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 acroba napisał(a): Piękne bliźniaki... ciekawe tylko, który zostanie prezydentem, a który premierem...:razz:
AMFI Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dag napisał(a):Piękne bliźniaki... ciekawe tylko, który zostanie prezydentem, a który premierem...:razz: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Łuj Dag ale przytekściłaś :evil_lol: Bliźniaki słodziuchna, kolorek taki od fotki czy dziadziuś wyszedl w genach??? A śnieżynka moskiewska - cudna, prosimy o więcej fotek:multi: ślicznocha, ale się zabiela!!! Gratulki Kasiu!!!
wejherstaff Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Bardzo dziękuję i cieszę się że śnieżynka się podoba :lol: [quote name='AMFI'] A śnieżynka moskiewska - cudna, prosimy o więcej fotek:multi: ślicznocha, ale się zabiela!!! Gratulki Kasiu!!! No to jeszcze kilka fotek "Rosjanki" :loveu: (narazie porozumiewamy się po rosyjsku :evil_lol:) i wejherowskie dziewczęta :loveu: ;) i na koniec - kto jest kto ? ;)
AMFI Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cudna jest! czy ona jest cała biała poza uszkami i noskiem??? Ja bym co prawda dodała jeszcze oprawę oczek, ale i tak jest superacka! A w jakim jest wieku, bo wygląda na sporą dziewczynkę? I jak na nią zareagowły Wasze panny???
acroba Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dag napisala: Piękne bliźniaki... ciekawe tylko, który zostanie prezydentem, a który premierem...:razz: :roflt: Obawiam sie ze beda zbyt inteligentne na to :cool1: AMFI napisala: Bliźniaki słodziuchna, kolorek taki od fotki czy dziadziuś wyszedl w genach??? Moje dziecko tez mowi: jakie slodkie :lol: .A kolorek taki wyszedl ,juz kiedys mialam suke w takim kolorze ale zanim doszla do 6 tyg zycia zrobila sie czarna wiec nie powiem ze to w 100 % po ,,tym'' dziadku ;) Ale kto wie...
wejherstaff Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='AMFI']Cudna jest! czy ona jest cała biała poza uszkami i noskiem??? Ja bym co prawda dodała jeszcze oprawę oczek, ale i tak jest superacka! A w jakim jest wieku, bo wygląda na sporą dziewczynkę? I jak na nią zareagowły Wasze panny??? (jak bedzie potrzeba to zrobimy makijaż, bo do fotek się nie malowała ;) ) Bessi jest cała biała, tylko uszka i nosek jak zauważyłaś jest czarniawe Malutka ma dzisiaj 4 miesiące i pewnie będzie najwyższą "wejherką" :lol: Ma imponujący rodowód zdjęcia przodków póżniej Bessi spędzila w podróży 30 godzin z przerwą ok.3 godzinna w Warszawie, (i tu chcialabym bardzo podziękować Dzaście - Justynce za pomoc jaką mi okazała w sprowadzeniu Bessi - bardzo Justynko dziękujemy) wchodząc do naszego domu po raz pierwszy, zachowała się tak jakby mieszkała u nas od zawsze :lol::multi: Moje dziewuchy, ku mojemu wielkiemu i za razem milemu zaskoczeniu, zareagowały bardzo pozytywnie , zachowały się jakby Bessi wrocila po tygodniowej nieobecności do domu., obwąchały białaskę i przywitały ją bardzo serdecznie (myślałam że będzie jakiś problem) . Naprawdę jestem bardzo zadowolona z jej charakterku :loveu: zważywszy na moje wczesniejsze doświadczenia :shake:
staff-ka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Hihi Kasiu .. czyli jednak przyjechała do Ciebie ta białanka ..??? :loveu: Niech rośnie zdrowo .. ucałuj ja od Matki Staff-Ki ;);) i Gratulki dla Was.. :cool3: Ps.No bedzie taka wieksza dziewczynka od Twoich dwóch ( poza tym jej mamuska..jest jak to sie mówi "kawal baby" jak dobrze pamietam ..hmm ) , dziadek od strony ojca - Sting..tak ..?? - "nienaturalne skleszczenie" ..normalnie :evil_lol: .. ciotka Tubi chce urwać głowę .. podopiecznej..chyba jej zazdrosci kolorku.. :eviltong::eviltong:
dzasta Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Staff-ko tylko w sumie ja nie wiem czemu Bójeczka zazdrości kolorku białasce jak sama ma nietuzinkowy ale to może zwykła babska zawiść hihihihi :evil_lol: Wejherstaff nie ma za co dziękować nawet nie wiesz ile przyjemności sprawiła mi wizyta Bessi :loveu: a Czesławowi to już sie nie mówi :evil_lol: :eviltong:
AMFI Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 staff-ka napisał(a):....No bedzie taka wieksza dziewczynka od Twoich dwóch ( poza tym jej mamuska..jest jak to sie mówi "kawal baby" jak dobrze pamietam ..hmm ) , dziadek od strony ojca - Sting..tak ..?? No tak, jakoś przyuważyłam, że im dalej na wschód tym większe i masywniejsze staffiki ;) ale tak się składa, że właśnie takie mi się najbardziej podobają...:razz: Gratulki wejherki i czekamy na częste relacje!
Alojzyna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kasiu - gratulacje!!! Śliczna śnieżynka - niech zdrowo się chowa. Witamy również nowych "bliźniaków". A od nas krótka instrukcja jedzenie w wykonaniu Dokera. 1. Należy sprawdzić co dobrego jest w misce 2. Potem trzeba sprawdzić, czy ktoś inny nie ma czegoś lepszego 3. Oczywiście konkurenta należy przegonić zajmując w misce strategiczną pozycję 4. A teraz spokojnie można zjeść
porterin Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 u nas dzisiaj dzień pełen wrażeń :lol: najpierw lasek: potem trochę uwarunkowanych genetycznie akrobacji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a na koniec nawbijali mi igieł ile się dało, zostałam zaszczepiona i zachipowana i teraz śpięęęęę
Recommended Posts