Alojzyna Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Szczeniaki skończyły 3 tygodnie, więc przyszedł czas na naukę picia mleczka ze spodeczka (w mleczku były noski, pyszki, łapki i kocyk...) a to najmniejszy a jednocześnie najwiekszy amator mleka (DRACO) i pierwsze próby DAGI póz wystawowych (oczywiście na palec maczany w mleku)
Sebastian Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [SIZE="4"]Alojzyna jakie kolorki miodzio:loveu: :loveu: :loveu: [SIZE="4"]Cód śliczności:eviltong: :eviltong: :eviltong:
porterin Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Sugar (Candid I) została sama w domu, rodzeństwo sie rozjechało. Kocham Cie pradziadku Prababciu przestań mnie szkolić na psa bojowego :mad:
dzasta Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='porterin']Sugar (Candid I) została sama w domu, rodzeństwo sie rozjechało. Kocham Cie pradziadku Prababciu przestań mnie szkolić na psa bojowego :mad: Porterin ale śliczności Carbusiowe z Puszki Pandory zostało CI w domku :loveu: Jak zawsze się ubawiłam podpisami ale ostatni "Prababciu przestań mnie szkolić na psa bojowego" to mnie do łez ubawił :evil_lol:
AMFI Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Słodzizna i do dziadziusia jak podobna :-) A te szkolenia to u nas tez ciągle się odbywały :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:
Agga Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Uwielbiam tu zagladac i oglądać zdjęcia. Te lekcje wychowawcze są niezłe. tak dla przypomnienia zdjęcia max 500 x 500
Justuss Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ale fajowe fotki ;), a najbardziej podobają mi się te dwie...:eviltong: świetne są...:thumbs: "A cio tam masz.." " ała...no dobra, dobra już nie będę" Nio to ja znowu Wam troszkę kolorasów dorzucę...;) Jeden z pierwszych samodzielnych posiłków...:) "mniam, mniam jakie pyszne mięsko..." Pozdrawiamy
Asztir Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jeszcze tylko surowe żółtko i tatar jak nic! Prawie jak w restauracji :D Śliczne są wszystkie maleństwa :D :loveu:
Hondik Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A te szkolenia to u nas tez ciągle się odbywały super! Alojzyna, Wow! what beautiful colours!
akim Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 our last addition - Chunya, who is staying with us at the moment, 6,5 months and first BIS-3 last weekend in Moscow at home some practice and BIS ring
porterin Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no to zdjęcia drugiej dziewczynki z nowego domu - Charming Eye - Ella, teraz w Kennel Scharf
wejherstaff Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Najświeższe foteczki Vivy Louisy - pół siostrzyczki Charming Eye :loveu:
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ale tu śliczności :) Franio wpadł popatrzyć na kuzynów ;)
wejherstaff Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Vectra']ale tu śliczności :) Franio wpadł popatrzyć na kuzynów ;) Ale fajne uchole :loveu: Franio coraz bardziej do tatusia podobny :loveu:
XXL Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Justuss']Ale fajowe fotki ;), a najbardziej podobają mi się te dwie...:eviltong: świetne są...:thumbs: "A cio tam masz.." " ała...no dobra, dobra już nie będę" Nio to ja znowu Wam troszkę kolorasów dorzucę...;) Jeden z pierwszych samodzielnych posiłków...:) "mniam, mniam jakie pyszne mięsko..." Pozdrawiamy ale fajnie wcinaja :) odkurzacze slodziutkie
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cudowne maluchy :loveu:.....ja tu chyba nie mogę wchodzić bo mam zachcianki;)
Dag Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='porterin'] Ja piórkuję... jakie piękne szelki!!! tylko czy to jeszcze są szelki??? Dowiedz się proszę, skąd mała ma takie!!! Ja też chcę!!! Sama się w nie ubiorę!;)
Carbonara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Dag']Ja piórkuję... jakie piękne szelki!!! tylko czy to jeszcze są szelki??? Dowiedz się proszę, skąd mała ma takie!!! Ja też chcę!!! Sama się w nie ubiorę!;) prawda ze sa rewelacyjne te szeleczki :) sama słodycz:) korzystając z okazji żegnamy się z galeria szczeniat oto tymi fotkami...;) z wiadomych powodów...dojrzewamy :) Pozdrawiamy
strumyk Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Carbonara napisał(a):korzystając z okazji żegnamy się z galeria szczeniat oto tymi fotkami...;) z wiadomych powodów...dojrzewamy :) fuksiary :)
porterin Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dag napisał(a):Ja piórkuję... jakie piękne szelki!!! tylko czy to jeszcze są szelki??? Dowiedz się proszę, skąd mała ma takie!!! Ja też chcę!!! Sama się w nie ubiorę!;) hihihi, mogę się dowiedzieć skąd Duńczycy je mają, ale na wystawie w Odense myslałam, że wszystkie staffiki są w jakiś służbach specjalnych:evil_lol: , prawie wszystkie maja takie szelki w różnych kolorach i z różnymi napisami.
wfh85 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 U nas jeszcze nigdzie ich nie widziałem ale w Niemczech są one do kupienia na każdej wystawie a i napisów wybór przeogromny - na szeleczkach są rzepy do których przypinane są plakietki z napisami właśnie (jakby ktoś sobie życzył to widziałem też z napisem SEX MACHINE - np dla reproduktorów :eviltong: )
strumyk Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 wfh85 napisał(a):U nas jeszcze nigdzie ich nie widziałem ale w Niemczech są one do kupienia na każdej wystawie sa tez w wysylkowych - cena okolo 30 euro
ola i zoe Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ale kocham waszych zdjecia maluchow :loveu: nie moge przestac patryc :multi: a justyna, ale twoja tasha szubko rosnie, i ladnie rosnie :loveu:
porterin Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 http://www.skyescot.dk/Produkter/Udstyr/K-9%20Julius.htm to link do szelek, który dostałam, ceny w koronach duńskich
Recommended Posts