Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']

O, ten kolega to wygląda na takiego co lubi popsocić :evil_lol:
Podoba mi się jego łepek, Feliks miał podobny jak był mały... :lol:

Tylko to przełysionko koło ucha...
Dziwnie znajomo mi to wygląda... Może to tylko tak wyszło, światło tak pada...
Oby to nie było to co myślę..
.:sad:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dingo no Franio lubi dobrze się zabawić ;)
przełysienia sprawdzaliśmy - żadne paskudztwo , ani nużeniec ani grzyb czy inne takie tam .... dajemy mu teraz efa oil by mu wzmocnić fryzurke.
Nasz zaufany wet powiedział by sie nie martwić - odrośnie :)

Posted

Oj tak leci ten czas jak diabli :evil_lol: ... Matko z córką ..normalnie jakie SŁODYCZE te wejherowskie Carbowce :loveu::loveu::loveu: .. Super są .. !!!

ODRRY VOM SIZZAR
.. i O KOSZAŁEK OPAŁEK :loveu:

- Staffkarowe chłopaki też tak szybko wyrosły .. :crazyeye: ,że hej.. ..echhh ..

Fajne klusie :cool3: Alu te Twoje koloraski..niech rosną zdrowo ... i dają czadu ... :mad::mad: :eviltong: !!!

Pozdrawiamy ... ;)

Posted

Oj Staffko, co to za wilkołackie spojrzenie? No, w końcu vom (von?) sizzar, z polskiej transylwani....:evil_lol:

Kasia, te maleństwo pierwsze.... :loveu: cudeńko z niej...

a u mnie zostały już tylko ... trzy wilkołaki mazowieckie... :lol:

Posted

[quote name='Alojzyna']Drugi tydzień już za nami. Uszka oklapły, oczka się otworzyły, noski poczerniały, brzuszki się zaokrągliły:

A to moje :multi: już tylko 6 tygodni i będzie z nami:loveu: , ciekawe co na to nasza kocica,jeszcze nic nie wie !
A

Wszystkie całuśnie , po prostu miodzio , a mamusia klassssa !:angel: Anioł i kropka.

Posted

ale psituśki słodziutkie !!! do zaciomkania wszystkie.
więc i ja dorzucę swojego dzieciaka, ano czas leci , oj leci - oto już 5 miesięczny Forest.

" class="ipsImage" alt="">

Posted

U mnie też czas rozstania z trójką się zbliża wielkimi krokami, może jeszcze uda mi się zrobić im wszystkim fotki, a jedna dziewczynka będzie tu gościć czas jakis, zanim pojedzie do swojego domu w Szwecji.

Posted

Dziękujemy bardzo za miłe słowa i cieszę się że maluszki się podobają.
Wszystkie maluchy są rozkoszne, bez wyjątków ;)

A wczorej pożegnaliśmy pierwszego dzieciaczka :placz:

Jakard Wejherstaff VIPER

Posted

[quote name='wejherstaff']

:loveu: ale z niego kochany mały "śledzio" ;) (mój Przemek je tak wszystkie nazywa :D nie umie za bardzo wytłumaczyć dlaczego, ale czasem to pasuje do niektórych małych klusek :D )

Posted

A reasumując nasze skojarzenie, z tym samym tatuśkiem: w porównaniu do ubiegłorocznego, miot pironów i diabłów wcielonych, hałasliwych od pierwszego dnia życia, łobuziaków i psów bojowych: wieczne awantury pomiedzy maluchami jak i z matką, których główną sprawczynia była Triniti (wskazywały na to liczne slady pogryzień u rodzeństwa - tylko Trini nie miała śladów zebów na głowie!). Najgrzeczniejsza Kira - Tequila i chłopak Bullitek. Behawior umiarkowany- Tania i Taszka. A eksterier? Mam nadzieję doskonały, no poza sierotką Taszeńką, bidulką z przepukliną pępkową (niegroźną zupełnie zdaniem lekarza, ale....)

A tak się przedstawiają nasze panny:
TEQUOILA MOONRISE - KIRA:

TRINITI MORIA - TRINI

TANISHA KIRUNA - TANI:

TASHEENA UMEA - TASZA:

i Bullitek, który odjechał od nas tak niesppodziewanie szybko, że mam tylko fotka w ramionach nowej mamuni:

pozdrawiamy z Bullerbyn :multi:

Posted

naprawde SPANIALE te wasze maluchy, kazdy troche inny i kazdy bardzo ladny w swojim stylu. :multi: :multi: :multi:
a Trinity :loveu: , jaka ladna glowka na tym zdjeciu

No powiedz Amfi, jakis jeden nie zostanie u cibie w domku ?:cool3: ;)

Posted

Amfi - wstydziłabyś się takie oszczerstwa opowiadać o tych aniołkach , niewiniątkach , popatrz wyrodna matko na te minki , jak one patrzą na Ciebie , co ty o nich wygadujesz - wcielonych słodkościach . Chyba najwyższy czas żeby jechały już do nowych mamuś - bo Ty jakieś głupoty wygadujesz :lol: ;) :eviltong:
ciekawe po jakim czasie nowe mamusie zaczną ......... :mad: :pissed: :lol:

Posted

tomo, to Carbonara powinna się wstydzić: tak mnie zbajerowała, ze Carbo taki grzeczniutki i dzieci po nim takie jakies jeszcze bardziej grzeczniutkie, a w Bullerbyn co???? Inbred jakiś niepożądany na behawir poszedł ;-)
słyszałam, że u Ciebie szczeniaczki po tym tatuśku były najgrzeczniejsze w porównaniu do poprzednich miotów:diabloti:, ale uwierz mi, aniołki to miałam w tamtym roku:loveu: a te pierony mają takie niewinne minki, bo to wszystko aktorki przebiegłe - zawsze niewinne wszelkich szkód na ciele i sprzętach... że o pooranych zębiskami i prawie porwanych na strzępy cycuszkach buniowych nie wspomnę...:evil_lol:
a nowi właściciele, już się na co poniektórych poznali zdaję się...:eviltong:
tylko biedaki nie mają, nie wiedzieć czemu:evil_lol:, czasu, żeby o tym napisać...;)

ola, zostaje póki co z nami Taszka - upatrzyłam ja sobie od samego początku. Ale niestety jak miała 3 tyg. zauważyliśmy, że ma leciutki tyłozgryz, mieliśmy nadzieję, ze sie może cofnie, ale niestety stało się odwrotnie - wada się powiększa, czy może rośmnie po prostu razem z małą :-( tak czy inaczej pozostałe szczeniaki były już wtedy zarezerwowane, więc... zostaje Taszeńka :p

Posted

O jakie słodkie, tłuste rózowe brzuchaczki :loveu:
Rudaski mają piękne ciemne maski na pyszczkach: czy one potem ciemnieja czy jasnieją? Jak to wygląda u takich rudasków?

Zauważyłam, że u staffików niektóre rudaski maja ciemną maskę inne nie, u amstafów pewnie jest podobnie. Mi osobiście bardziej podobaja się psy z maską, ale jak to jest w amstafach? czy bardziej są poządane z maską czy bez? czy ta cecha nie ma akurat to żadnego znaczenia?

Posted

[quote name='Justuss']

Wszystkie zdjęcia i maluszki są bombowe, ale to nas z Przemekiem urzekło :loveu::loveu::loveu:
co do kuf to jak mają takie czarne to im raczej zostaną jak mojej Loonie. Ona miała taki pychulek od początku, nie mam pojęcia czy jest pożądany bo w końcu jej nie wystawiam :) choć zawsze byłam ciekawa co by sędzia powiedział, tak dla sparawdzenia. Bo jej matka była z Czech sprowadzana i widziałam metryke i tatoo, ale jej matka to była 35 kilogramowa krowa! Nie dość, że z umaszczenia to i z masy, jak skoczyła na mnie żeby się przywitać to mnie Przemek łapał :p a Loonie takie pychol został:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...