_dingo_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Vectra'] O, ten kolega to wygląda na takiego co lubi popsocić :evil_lol: Podoba mi się jego łepek, Feliks miał podobny jak był mały... :lol: Tylko to przełysionko koło ucha... Dziwnie znajomo mi to wygląda... Może to tylko tak wyszło, światło tak pada... Oby to nie było to co myślę...:sad:
Vectra Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dingo no Franio lubi dobrze się zabawić ;) przełysienia sprawdzaliśmy - żadne paskudztwo , ani nużeniec ani grzyb czy inne takie tam .... dajemy mu teraz efa oil by mu wzmocnić fryzurke. Nasz zaufany wet powiedział by sie nie martwić - odrośnie :)
Vectra Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 i właśnie widze że oddali post który poprzednio zniknoł - paranoja ostatnio jest na dogo - wrrrrrrrrr
Patka Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 znikn?? ale sie pojawi? a Francia do doro?lak?w trzeba b?dzie szybko przenie?? dinozaur jeden ;) :evil_lol:
Diana14 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Alojzyna śliczne bąbelki:multi: Nie umiem powiedzieć nawet który mi się najbardziej podoba bo każdy jest wyjątkowy:loveu:
wejherstaff Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Czas rozstania się zbliża wielkimi krokami :placz: Nasza najmniejsza dziewczynka :loveu: i trochę cięższa babka :loveu::loveu: i chłopaki :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy.
Carbonara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Boże ja ten czas leci niesamowicie:) dopiero co było miłosne spotkanie a tu juz maluchy jada do nowych domków :)
staff-ka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Oj tak leci ten czas jak diabli :evil_lol: ... Matko z córką ..normalnie jakie SŁODYCZE te wejherowskie Carbowce :loveu::loveu::loveu: .. Super są .. !!! ODRRY VOM SIZZAR .. i O KOSZAŁEK OPAŁEK :loveu: - Staffkarowe chłopaki też tak szybko wyrosły .. :crazyeye: ,że hej.. ..echhh .. Fajne klusie :cool3: Alu te Twoje koloraski..niech rosną zdrowo ... i dają czadu ... :mad::mad: :eviltong: !!! Pozdrawiamy ... ;)
AMFI Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Oj Staffko, co to za wilkołackie spojrzenie? No, w końcu vom (von?) sizzar, z polskiej transylwani....:evil_lol: Kasia, te maleństwo pierwsze.... :loveu: cudeńko z niej... a u mnie zostały już tylko ... trzy wilkołaki mazowieckie... :lol:
Carbonara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 o rany jakie one wszystkie wielkie juz Kasia te Twoje chłopaki niesamowite sa :) a Amfiowe lwy jak sie z kojczyka wysypują :):diabloti:
Wyżlica Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Alojzyna']Drugi tydzień już za nami. Uszka oklapły, oczka się otworzyły, noski poczerniały, brzuszki się zaokrągliły: A to moje :multi: już tylko 6 tygodni i będzie z nami:loveu: , ciekawe co na to nasza kocica,jeszcze nic nie wie ! A Wszystkie całuśnie , po prostu miodzio , a mamusia klassssa !:angel: Anioł i kropka.
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale superancka panienka w obroży
tomo Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ale psituśki słodziutkie !!! do zaciomkania wszystkie. więc i ja dorzucę swojego dzieciaka, ano czas leci , oj leci - oto już 5 miesięczny Forest. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">
porterin Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 U mnie też czas rozstania z trójką się zbliża wielkimi krokami, może jeszcze uda mi się zrobić im wszystkim fotki, a jedna dziewczynka będzie tu gościć czas jakis, zanim pojedzie do swojego domu w Szwecji.
wejherstaff Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziękujemy bardzo za miłe słowa i cieszę się że maluszki się podobają. Wszystkie maluchy są rozkoszne, bez wyjątków ;) A wczorej pożegnaliśmy pierwszego dzieciaczka :placz: Jakard Wejherstaff VIPER
Asztir Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='wejherstaff'] :loveu: ale z niego kochany mały "śledzio" ;) (mój Przemek je tak wszystkie nazywa :D nie umie za bardzo wytłumaczyć dlaczego, ale czasem to pasuje do niektórych małych klusek :D )
AMFI Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Viper jest prześliczny - myślę Kasiu, ze to było bardzo udane skojarzenie :cool2:
AMFI Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A reasumując nasze skojarzenie, z tym samym tatuśkiem: w porównaniu do ubiegłorocznego, miot pironów i diabłów wcielonych, hałasliwych od pierwszego dnia życia, łobuziaków i psów bojowych: wieczne awantury pomiedzy maluchami jak i z matką, których główną sprawczynia była Triniti (wskazywały na to liczne slady pogryzień u rodzeństwa - tylko Trini nie miała śladów zebów na głowie!). Najgrzeczniejsza Kira - Tequila i chłopak Bullitek. Behawior umiarkowany- Tania i Taszka. A eksterier? Mam nadzieję doskonały, no poza sierotką Taszeńką, bidulką z przepukliną pępkową (niegroźną zupełnie zdaniem lekarza, ale....) A tak się przedstawiają nasze panny: TEQUOILA MOONRISE - KIRA: TRINITI MORIA - TRINI TANISHA KIRUNA - TANI: TASHEENA UMEA - TASZA: i Bullitek, który odjechał od nas tak niesppodziewanie szybko, że mam tylko fotka w ramionach nowej mamuni: pozdrawiamy z Bullerbyn :multi:
ola i zoe Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 naprawde SPANIALE te wasze maluchy, kazdy troche inny i kazdy bardzo ladny w swojim stylu. :multi: :multi: :multi: a Trinity :loveu: , jaka ladna glowka na tym zdjeciu No powiedz Amfi, jakis jeden nie zostanie u cibie w domku ?:cool3: ;)
tomo Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Amfi - wstydziłabyś się takie oszczerstwa opowiadać o tych aniołkach , niewiniątkach , popatrz wyrodna matko na te minki , jak one patrzą na Ciebie , co ty o nich wygadujesz - wcielonych słodkościach . Chyba najwyższy czas żeby jechały już do nowych mamuś - bo Ty jakieś głupoty wygadujesz :lol: ;) :eviltong: ciekawe po jakim czasie nowe mamusie zaczną ......... :mad: :pissed: :lol:
AMFI Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 tomo, to Carbonara powinna się wstydzić: tak mnie zbajerowała, ze Carbo taki grzeczniutki i dzieci po nim takie jakies jeszcze bardziej grzeczniutkie, a w Bullerbyn co???? Inbred jakiś niepożądany na behawir poszedł ;-) słyszałam, że u Ciebie szczeniaczki po tym tatuśku były najgrzeczniejsze w porównaniu do poprzednich miotów:diabloti:, ale uwierz mi, aniołki to miałam w tamtym roku:loveu: a te pierony mają takie niewinne minki, bo to wszystko aktorki przebiegłe - zawsze niewinne wszelkich szkód na ciele i sprzętach... że o pooranych zębiskami i prawie porwanych na strzępy cycuszkach buniowych nie wspomnę...:evil_lol: a nowi właściciele, już się na co poniektórych poznali zdaję się...:eviltong: tylko biedaki nie mają, nie wiedzieć czemu:evil_lol:, czasu, żeby o tym napisać...;) ola, zostaje póki co z nami Taszka - upatrzyłam ja sobie od samego początku. Ale niestety jak miała 3 tyg. zauważyliśmy, że ma leciutki tyłozgryz, mieliśmy nadzieję, ze sie może cofnie, ale niestety stało się odwrotnie - wada się powiększa, czy może rośmnie po prostu razem z małą :-( tak czy inaczej pozostałe szczeniaki były już wtedy zarezerwowane, więc... zostaje Taszeńka :p
Justuss Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ale fajniutkie te Carbowskie dzieciaczki....:thumbs::thumbs::thumbs: A ja troszeczkę Matkę "odciąże" i powklejam kilka fotek Jej maluchów...;)
Alojzyna Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ale śliczne śnieżynki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
AMFI Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 O jakie słodkie, tłuste rózowe brzuchaczki :loveu: Rudaski mają piękne ciemne maski na pyszczkach: czy one potem ciemnieja czy jasnieją? Jak to wygląda u takich rudasków? Zauważyłam, że u staffików niektóre rudaski maja ciemną maskę inne nie, u amstafów pewnie jest podobnie. Mi osobiście bardziej podobaja się psy z maską, ale jak to jest w amstafach? czy bardziej są poządane z maską czy bez? czy ta cecha nie ma akurat to żadnego znaczenia?
Asztir Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Justuss'] Wszystkie zdjęcia i maluszki są bombowe, ale to nas z Przemekiem urzekło :loveu::loveu::loveu: co do kuf to jak mają takie czarne to im raczej zostaną jak mojej Loonie. Ona miała taki pychulek od początku, nie mam pojęcia czy jest pożądany bo w końcu jej nie wystawiam :) choć zawsze byłam ciekawa co by sędzia powiedział, tak dla sparawdzenia. Bo jej matka była z Czech sprowadzana i widziałam metryke i tatoo, ale jej matka to była 35 kilogramowa krowa! Nie dość, że z umaszczenia to i z masy, jak skoczyła na mnie żeby się przywitać to mnie Przemek łapał :p a Loonie takie pychol został:
Recommended Posts