Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 bosiiiiuuuuu jakie to malusie jest :loveu::loveu::loveu::loveu: jaki klunio cudowny :loveu::loveu::loveu:
Marta Chmielewska Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 A co to za ukrywanie mlauchów, tydzień mają a ty dopiero zdjęcia wstawiasz? :mad::evil_lol: Widzę tam brązowawego pręguska :loveu: Jaka pcia potforków? Gdzie więcej zdjęć? :loveu:
Patka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 boskie krasnale :loveu: Kasiu przypominaj się pomys że robisz inna wielką przyjemnośc :cool3:
Asztir Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :loveu::loveu::loveu: ale małe "szczurki" :loveu: ja też dojrzałam tam coś brązowego :cool3:
tomo Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :lol: Widzę , że zdjęcie moich dzieciaczków poszło już w obieg :lol: , a babcia chwali wnusiami oj chwali :lol: no to dlaczego by sie mamcia nie miała pochwalić swoimi klusiami słodkimi Lejduśkowo-Carbusiowymi. Właśnie oczęta otwarły. Można wąchać :lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> duża fota TU
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:znowu cudne kluseczki
Patka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 boskie :cool3::loveu::razz: ale plis zmniejsz foty
wejherstaff Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Prześliczne cukiereczki :loveu::loveu::loveu:
Asztir Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 a jakie śliczne białe "szkrapetki" do tego :loveu::loveu::loveu: one są wszystkie takie kochane! :lol::loveu:
Marta Chmielewska Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Jakie fajne plaskate fafiory :loveu::loveu::loveu: Ale mają dużo białego koloru :crazyeye:;):loveu:
Carbonara Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ale słodziaki...aż się serducho raduje jak sie patrzy na takie maluchy :) a biały kolor po babci od strony mamy i prababci od strony taty :):razz:
dzasta Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Słodkie te kluchy Chargerowe i Carbusiowe dzieciaki. To się chłopaki postarały :cool3: :cool3: :cool3:
porterin Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 a biały kolor po babci od strony mamy i prababci od strony taty :smile::razz: zgadza się, białe od strony ojca idzie od białej prapraprababki (Tanya`s Girl) plus praprababci (Norwich Arrow), prababci (Ska Fever Adba) i babci (Machina Port Erin, która niesie w sobie biel - jej miotowe rodzeństwo miało dużo białego, w odrożnieniu od ciotki Genesis Port Erin, której syn pokrył białą sukę, z białej linii (Hoppingham) i białego mniej niż w tym miocie po Carbo) :lol: Takie to zagadki genetyczne - identyczne rodowody, a zupełnie co innego każda z tych suk daje :lol: No i co tu duzo mówić, Victory March Pullera też ma w rodowodzie białego trochę :p
tomo Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Zdecydowanie spodziewałam się takich kolorasów w tym miocie. Tak , tak babki i mamki , wszystko się zgadza w waszych rodowodach z tą bielą , ja dodam tylko , że ze strony mamci (LADY ) - tam to dopiero się bieli ! Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowo !:lol:
staff-ka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 A ja tam bardzo lubie jak ta BIEL "wyłazi" w pokoleniach :multi: :multi: Wszak u mnie jej mało,a tylko tradycyjne KRANWANTKI ,ale za to wyłaża rude prążki raz za razem hihihi .. bo z kolei u nas w praprzodkach sie i bieli i czerwnieni i wsio chyba tam jest.. :cool3: A poniżej przedstawiam łepetynke jedną z czterech : ;) - nio i cały czas jeszcze śpią i śpią i śpią :razz: - nasz KRASNOLUDEK w "objęciach" pod czujnym okiem ciotki.. :loveu: Pozdrawiamy :cool3:
Alojzyna Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Dziewczyny, wasze maluszki są cudowne!!!:loveu: U Tomo - jak zwykle Francja-Elegancja, te białe skarpetki, żabociki itp.:lol: Kasiu - ale śliczny rudawy gremlin. Bardzo lubię te ich sterczące grube uszka.;) Dziewczyny - więcej zdjęć:mad:
Marta Chmielewska Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Rany katujecie mnie tymi kluseczkami a ja mam ciągle zapakowane próżniowo :placz:
AMFI Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Rany katujecie mnie tymi kluseczkami a ja mam ciągle zapakowane próżniowo :placz: Pruj worek Marta....:eviltong:
Marta Chmielewska Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Chachachachachacha, już wiem, zaraz dam suce ścierę, umyje okna, potańczy, pobiega po schodach i urodzi dzisiaj w nocy :evil_lol: ;)
Alicja Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Giovani']:loveu: :loveu: :loveu: koffane 2 słodziaczki Ale Zośka urosla :multi:
Recommended Posts