iskierka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Sunia jest piękna. Loxy jeszcze klatki nie widziała ale już nie długo ;)
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='lapis']Alicja mam kolejna serię - może uda mi sie dzisiaj pokazać wam tę rudą wredn a małpę:loveu::pto ja poproszę na osłodę , bo siakoś mam doła:cool3:
lapis Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pto ja poproszę na osłodę , bo siakoś mam doła:cool3: to w takim razie dla Ciebie zrobie to koniecznie :lol:
Dag Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 No dawaj, dawaj... i koniecznie opisz wszystko, co się dzieje w domu! Co mała wredota robi wujkowi Lapiniowi? I co wujek Lapiniek na to?
lapis Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Dag napisał(a):No dawaj, dawaj... i koniecznie opisz wszystko, co się dzieje w domu! Co mała wredota robi wujkowi Lapiniowi? I co wujek Lapiniek na to? już wrzuciłam do galerii, czekam na akceptacje
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='lapis']to w takim razie dla Ciebie zrobie to koniecznie :lol::roll:cieszkam niezmiernie .....to czekam:razz:
lapis Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:cieszkam niezmiernie .....to czekam:razz: cały czas czekam na akceptacje na galerii
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='lapis']cały czas czekam na akceptacje na galerii:shake:oj niedobra ta galeria
lapis Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 no to wstawiam opowieść z serii "męki Lapisa z wredną Gigi" no oddaj mi proszę piłeczkę już ją mam niedał mi wredny Lapis, ale ja mu pokażę zaatakuje z zaskoczenia a widzisz tu mnie nie złapiesz a teraz atak z zaskoczenia i mam go o nie wyciąga mnie o nie teraz nie mam już chyba szans a jednak nie dam się mu zaraz ci pokaze gdzie raki zimują chyba jednak jestem bez szans nawet u mamci w łóżku mnie dopadł - chyba się wkurzył PS wszystkiemu towarzyszy warczenie Gigi, Lapis musi być doprowadzony do ostateczności by szczeknąć
Sebastian Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Słodziutka twoja mała GiGi!!!:loveu: Moja też rośnie, może niedługo wstawię parę fotek!!!;) ...moja mała ostatnio zjebki dostaje, bo to mała łobuziara rośnie;)
lapis Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Giovani']Słodziutka twoja mała GiGi!!!:loveu: Moja też rośnie, może niedługo wstawię parę fotek!!!;) ...moja mała ostatnio zjebki dostaje, bo to mała łobuziara rośnie;) moja jak widać strasznie szaleje - biedny Lapis
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedne Lapidło toż to mała pirania jest:cool3:
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Giovani wrzucaj fotki małej ,,Zośki'';)niech Staffiorki poszaleją :multi:
hun Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 buziaczki przyjęte dziadkowie też przesyłają:buzi::buzi::buzi::calus::calus:
Sebastian Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A TERAZ UWAGA... CAŁA PRAWDA O ZOŚCE!!! PODZIĘKOWANIA DLA MOJEGO FOTOREPORTERA RAFAŁA ZA WSPANIAŁE ZDJĘCIA!!!:p
Recommended Posts