strumyk Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Giovani'] Ehh, kiedy to bylo jak Lindzik byl taki kruszynek. Jak ja przywiezlismy wazyla 4,5 kg, paletala sie pod nogami i sikala ;-) Slodki niuniutek :)
Alicja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Giovani']Strasznie ciężko mi IMAGE pracuje, ciągle nie może znależć adresu.:mad::loveu:mała jest słodka:p spróbuj zdjęcia wrzucać tutaj http://www.fotosik.pl/
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Dzięki!!!widzę że następną cioteczkę mamy??:multi: Pozdrowionka od nas i od malusi!!:eviltong:
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:mała jest słodka:p spróbuj zdjęcia wrzucać tutaj http://www.fotosik.pl/ :Rose: Działa!!!:loveu:
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Chyba będę musiał małej topik założyć, co? czy tu jest dobrze???:roll:
Alicja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Giovani']Chyba będę musiał małej topik założyć, co? czy tu jest dobrze???:roll: ;)i tu dobrze i jak będzie miała własną galeryjkę to bedzie fajniście:p cieszę się ze się przydałam ;)
Sebastian Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)i tu dobrze i jak będzie miała własną galeryjkę to bedzie fajniście:p cieszę się ze się przydałam ;) Buziaki!!!:loveu:
strumyk Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Giovani'] Jaka ona slodka !!!! :loveu:
bongobongo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Pojechaliśmy na wakacje, a tu proszę, tyle się dzieje w Naszej Rodzinie :lol: Giovani! Nie będę się rozpisywać, bo niedługo się spotkamy, ale choć tyle: DZIĘKUJEMY ZA MIŁE SŁOWA I NIECH MALUSZEK ZDROWY ROŚNIE, w co nie wątpię, bo Ewa i Andrzej zawsze służą pomocą i radą, ale to już pewnie wiesz!!!!:loveu:
bongobongo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Giovani']Dzięki!!!widzę że następną cioteczkę mamy??:multi: Pozdrowionka od nas i od malusi!!:eviltong: Wiem, to z doświadczenia - DOBRZE MIEĆ TAKIE CIOTECZKI !!!:loveu:
bongobongo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Giovani'] Charger też miał taką zabawkę, ale jak tylko podrósł, to na długo nie wystarczyła :evil_lol: ! Przywieziemy "coś" dla wnusi do Sopotu, oczywiście dla Hunów też!;)
Marta Chmielewska Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Sunia z pysia taka słoda, grzeczna, że aż trudno uwierzyć :loveu: Moja pinda miała na ryjku wypisane: co by tu dzisiaj nabreszczyć a wasza Giovani, wygląda jakby z nieba zeszła :evil_lol::lol::loveu: Niech wam zdrowo rośnie, zanim się obejrzycie będzie wielkkim prosiakiem (wietnamskim):evil_lol:;)
Alojzyna Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja też mam szczeniaczka!!!:angel: :sweetCyb: :turn-l:
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :crazyeye:Alicja ....toż to rasowy bullterier:p idealny kształt głowy , stojące uszka ......po jakich rodzicach :razz: A tak wogóle to sliczny DUDUŚ :loveu:
lapis Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alojzyna']Ja też mam szczeniaczka!!!:angel: :sweetCyb: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: o k***a aż się popłakałam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Marta Chmielewska Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ciekawe jak długo pożyje przy szczurołapach :evil_lol: Nasz królik żyje już 2 lata i kurde zejść nie chce :evil_lol: A już tyle psów na pożarcie mu przyprowadziłam:evil_lol: To szczurek czy myszka? Bo jak szczurek to strasznie maleńki, ale raczej mi to to na myszkę bulterierską wygląda :lol:;)
Alojzyna Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 To szczurek, tyle, że jeszcze bardzo młody (szczeniaczek). A moje szczurołapy na razie bardziej są zainteresowane, co to za jegomość wprowadził się do ich królestwa...
Sebastian Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Niuch niuch, kto tu rządzi na tym podwórku???:diabloti:
Recommended Posts