Marta Chmielewska Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Złośnica, nie korci cię , żeby wziąć dodomciu taką malutką, słodką, kochaną kluseczkę? :loveu::loveu::loveu: Jak się ma dwa to i na trzecie będzie miejsce :evil_lol:;) Przesłodkie :loveu:
AMFI Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Bullątka przecudne - można by je powkładać do koszyczka ze święconką w tych trudnych czasach mogą robić za pisanki :loveu: a tu przedstawiam Wam moją córeczkę, Vellamo z Byllerbyn, tę co chciała sie powiesić;), Vellka uwielbia obgryzać dzikie zwierza do kostek.... no jeszcze bym coś pogryzła...
wejherstaff Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ooo jak wydoroślała piękna Vellamo, i ten kolorek , super :loveu:
AMFI Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Dzieki, a kiedy przedstawisz swoją pręgowaną słoninkę????:razz: A tu jeszcze zapatrzona Vella...
Złośnica Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 a Lukrowe kluski rosną i już uczą się pozować coby wymiatać potem ringi niczym tatuś :evil_lol: Mały Lugi Czarne oko Czarne oko i ucho czarnuch nie chciał pozować :mad: Suka 1 suka 2 suka 3
Alojzyna Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 O matko, ale one stoją!!! :crazyeye: Toż pozycje wystawowe mają zakodowane w genach...:evil_lol: :loveu: Mnie najbardziej podoba się sunia nr 3 :loveu: (nie wiem dlaczego:niewiem: )
Złośnica Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 chłopaki ciałka mają po ojcu :razz: a czarnuch bije wszystkich na głowe pod tym względem :lol: :lol: :lol: najwieksze branie ma chłopak z okiem i uchem oraz właśnie 3 suczka :loveu:
Patka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ale cudo :loveu: szkoda ze ma pisiorka :evil_lol: a ta biała końcówka ogonka :cool3:
Asztir Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Laciaty piesek jest prześliczny :loveu: panienki też super pręgowane :cool3:
asher Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Śliczne :loveu: A najśliczniejsza pierwsza suczka :loveu:
strumyk Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Linda ma juz 3 m-ce i 4 dni :) uszy wciaz nam wisza :) dlatego czasem udaje wiewiorke :)
Alojzyna Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cyrkowy pies :lol: :evil_lol: :lol: Na uszy radziłabym wzmocnić nieco chąstkę dodajac do jedzenia naturalnej żelatyny z rozgotowanych łapek kurzych lub świńskich nóżek(bez tłuszczu). Można by też było na kilka dni złożyć uszko i skleić, ale sama tego nie rób. Najlepiej żeby ci to zrobił lub pokazał jakis doświadczony hodowca (czasami wystarczy na kilka godzin, np. na noc i są efekty). A na spacerach, gdy jest trochę zestresowana to nie podnosi uszek?
AMFI Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jaka kochana grzeczna dziewczynka!:iloveyou: uchole faktycznie naleśniory jak na fafika, ale przecież ona jest jeszcze malutka... z klejeniem bym się wstrzymała - kuracja żelatynowa jak zaleca Ala i czekać!
strumyk Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jeszcze poczekamy. Ma dopiero 3 m-ce, jeszcze przed nami wymiana zebow. Troche sie jej podnosza te uchole. Troche, czasami. No kilka razy sie podniosly :)
Asztir Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No prosze jak Linda ślicznie prosi :razz: Lindusia ma kłapouszki a nasz Cartman w biegu stracił :lol: tutaj pańcia uczy się wystawy razem w pieskiem :D a tu już po zoabawie, zmęczony Cartman smacznie sobie śpi z wystawionym językiem - co mu będą zdjęcia robić :evil_lol:
strumyk Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Asztir napisał(a): tutaj pańcia uczy się wystawy razem w pieskiem :D jaki fafolek slodki no minke ma obledna :)
Janasz Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ta para powyżej to nasz Danny i Aba Platos D.Y. Bisou Unique córka Int. Championki, Zwyciężczyni Świata Bisou Bisou Daffodil Yellow, którzy 6 stycznia 2006 "zawarli małżeństwo". Przedstawiamy kilka fotek dzieci naszego Dirty Dancinga i suczki Aba Platos D.Y. Bisou Unique córka Int.Championki, Zwyciężczyni Świata Bisou Bisou Daffodil Yellow.
Payton Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ale rozkoszne te maluszki. Cudenka. :loveu: :loveu: No i troszke nowosci o naszej Cayi bo dawno nas tu nie bylo :oops: . Caya wlasnie zmienia zabki (dwa na gorze i dwa na dole) . Jest bardzo kochana i grzeczna. Swietnie wykonuje polecenia : siad,waruj, do mnie. Kocha strasznie dzieci. Na spacerze jak zobaczy dzieci to tak strasznie sie rwie i piszczy, ze wszyscy sie ogladaja czy jej nie bijemy. No a jak sie do jakiegos dorwie, to buzia wylizana od brody do czola. Kto ze mna zagra?
Asztir Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ja nie wiem co one mają do tego spania z głową poza łóżkiem... i widze, że Gizmo się jej wcisnął do legowiska :cool3: Janasz pieski prześliczne, ale ta fotka 3 od dołu to mnie po prostu zabiła :loveu::loveu::loveu: przesuperancki uśmiech :loveu:
strumyk Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 My jeszcze tez w szczeniaczkach :) slodka niunia: jam Ci wariot:
Recommended Posts