Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bullątka przecudne - można by je powkładać do koszyczka ze święconką w tych trudnych czasach mogą robić za pisanki :loveu:

a tu przedstawiam Wam moją córeczkę, Vellamo z Byllerbyn, tę co chciała sie powiesić;), Vellka uwielbia obgryzać dzikie zwierza do kostek....

no jeszcze bym coś pogryzła...

Posted

a Lukrowe kluski rosną i już uczą się pozować coby wymiatać potem ringi niczym tatuś :evil_lol:

Mały Lugi

Czarne oko

Czarne oko i ucho

czarnuch nie chciał pozować :mad:

Suka 1

suka 2

suka 3

Posted

O matko, ale one stoją!!! :crazyeye: Toż pozycje wystawowe mają zakodowane w genach...:evil_lol: :loveu:

Mnie najbardziej podoba się sunia nr 3 :loveu: (nie wiem dlaczego:niewiem: )

Posted

chłopaki ciałka mają po ojcu :razz: a czarnuch bije wszystkich na głowe pod tym względem :lol: :lol: :lol:

najwieksze branie ma chłopak z okiem i uchem oraz właśnie 3 suczka :loveu:

Posted

Cyrkowy pies :lol: :evil_lol: :lol:

Na uszy radziłabym wzmocnić nieco chąstkę dodajac do jedzenia naturalnej żelatyny z rozgotowanych łapek kurzych lub świńskich nóżek(bez tłuszczu).
Można by też było na kilka dni złożyć uszko i skleić, ale sama tego nie rób. Najlepiej żeby ci to zrobił lub pokazał jakis doświadczony hodowca (czasami wystarczy na kilka godzin, np. na noc i są efekty).

A na spacerach, gdy jest trochę zestresowana to nie podnosi uszek?

Posted

Jaka kochana grzeczna dziewczynka!:iloveyou:

uchole faktycznie naleśniory jak na fafika, ale przecież ona jest jeszcze malutka... z klejeniem bym się wstrzymała - kuracja żelatynowa jak zaleca Ala i czekać!

Posted

Jeszcze poczekamy. Ma dopiero 3 m-ce, jeszcze przed nami wymiana zebow.
Troche sie jej podnosza te uchole. Troche, czasami. No kilka razy sie podniosly :)

Posted

No prosze jak Linda ślicznie prosi :razz:
Lindusia ma kłapouszki a nasz Cartman w biegu stracił :lol:

tutaj pańcia uczy się wystawy razem w pieskiem :D

a tu już po zoabawie, zmęczony Cartman smacznie sobie śpi z wystawionym językiem - co mu będą zdjęcia robić :evil_lol:

Posted

Ta para powyżej to nasz Danny i Aba Platos D.Y. Bisou Unique córka Int. Championki, Zwyciężczyni Świata Bisou Bisou Daffodil Yellow, którzy 6 stycznia 2006 "zawarli małżeństwo".
Przedstawiamy kilka fotek dzieci naszego Dirty Dancinga i suczki Aba Platos D.Y. Bisou Unique córka Int.Championki, Zwyciężczyni Świata Bisou Bisou Daffodil Yellow.

Posted

Ale rozkoszne te maluszki. Cudenka. :loveu: :loveu:
No i troszke nowosci o naszej Cayi bo dawno nas tu nie bylo :oops: . Caya wlasnie zmienia zabki (dwa na gorze i dwa na dole) . Jest bardzo kochana i grzeczna. Swietnie wykonuje polecenia : siad,waruj, do mnie. Kocha strasznie dzieci. Na spacerze jak zobaczy dzieci to tak strasznie sie rwie i piszczy, ze wszyscy sie ogladaja czy jej nie bijemy. No a jak sie do jakiegos dorwie, to buzia wylizana od brody do czola.

Kto ze mna zagra?

Posted

ja nie wiem co one mają do tego spania z głową poza łóżkiem... i widze, że Gizmo się jej wcisnął do legowiska :cool3:
Janasz pieski prześliczne, ale ta fotka 3 od dołu to mnie po prostu zabiła :loveu::loveu::loveu: przesuperancki uśmiech :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...