Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alojzynko dziękujemy za miłe powitanko i będziemy się umieszczać z fotami tak często jak to będzie tylko możliwe bo maluchy staffikowe naprawdę szybciutko rosną :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

OOO ale cudenka pozdrawiam serdecznie wszystkich nowych posiadaczy tych diabelkow tasmanskich ;)

nom i widam nowych forumowiczow czyli wł... cayi i cartmana :) witam w staffikowei rodzince :D:multi: :multi: :p

Posted

:sweetCyb: ale fajny tyłeczek :bigcool: sie uśmiałam :D
a co do tego rośnięcia to już w sumie nie wiadomo do kiedy zjęcia wstawiać ;) już za niedługo przestaną być nieporęcznymi szczeniakami, nasz Cartman szybko "dojrzewa" i mądrzeje :p nauczył się "zostaw" na odległość i siad i do mnie :razz: I tylko jednego się nie da nauczyć - nie wszyscy ludzie chcą Cię głaskać :roll: Przylepa z niego straszna :lol:

Posted

Ciiiiiiiii........:diabloti: Dżezik śpi :p

Potem jest zaspany

Bawi się mój :loveu: piesio

I pozuje Panci :lol:

A czasem jest mi tak smutno...bardzo smutno :(

Posted

Dżasta Twoja piesa pozuje :-o :cool1: mojego diabła żeby uchwyćić w takich pozach to musze ze 100 razy sfotografować :roll: ale jak już coś złapie to mi się podoba :razz:

Posted

Asztir napisał(a):
Dżasta Twoja piesa pozuje :-o :cool1: mojego diabła żeby uchwyćić w takich pozach to musze ze 100 razy sfotografować :roll:

hehe, skad ja znam ten bol, stad tez nadal nie ma zadnych pozowanych, tylko to co uchwycone w locie i wyszlo :)

Posted

acroba napisał(a):
Wzruszyłam się...taki ładny but..i cały ! :lol:

eee, to raczej typ butow nie do zdarcia, a z przodu maja zabezpieczenie anty-staff ;-)

Posted

acroba napisał(a):
Nie do zdarcia, to sa tylko staffiki-reszta to kwestia czasu.....;)

hehe
jak ja juz bym chciala moc z nia lazic po polach i ulicach
i niech kurka bedzie w koncu cieplej

Posted

strumyk napisala:

jak ja juz bym chciala moc z nia lazic po polach i ulicach
i niech kurka bedzie w koncu cieplej

Dokładnie....

Ale za to można sobie pooglądać Pszczółkę Maję

Oraz ulubione Teletubisie

Albo się poprzytulać...

:lol:

Posted

Asztir napisał(a):
:loveu: widze, że pomaga sadzić kwiatki :p

Tak pomaga, szkoda tylko ze najlepiej to lubi robic w pokoju na dywanie :cool3: U mnie jest wyjscie na ogrod bezposrednio z pokoju. Jak jej za zimno to sobie wszystko przynosi do ciepelka.

Posted

Payton napisał(a):
Tak pomaga, szkoda tylko ze najlepiej to lubi robic w pokoju na dywanie :cool3: U mnie jest wyjscie na ogrod bezposrednio z pokoju. Jak jej za zimno to sobie wszystko przynosi do ciepelka.
:pa co sobie dziewcze będzie poope ziąbić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rośnie pannica jak na drożdżach ;)

Posted

jak.pies.z.kotem napisał(a):
Jak sobie dajecie rade? Mieszkanko jeszcze całe?

calkiem ok
mala spi w klatce, i juz tylko raz w nocy mnei budzi na siku, wytrzymuje juz w nocy 6 godzin
coraz mniej spi, albo moze wystarcza juz jej 15 min wytezonego snu; w kazdym badz razie wyczekuje konca kwarantanny z utesknieniem :)
mieszkanie cale, gorzej z lampka, ktora wczoraj stlukla i szafka na buty, ktora jej sie bardzo podoba, ale to sosnowe, wiec miekkie i korci, zeby w zebach memlac
wrzucaj od arzu zdjecia i pisz co i jak
Lolita to taki cycus mamusi, oj slodziuchna jest :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...