Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):O ja, o ja, wszyscy emanują szczeniaczkami, kupa szczęścia a ja nawet nie mam blisko żeby się wkupić w łaski i pomiziać :placz::placz:a co ja mam powiedzieć
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 CHI napisał(a):Fakt jes czego ;) no może oprócz codzinnej pobudki 4,45... jak mały biały kolczyk wbija sie w ucho lub nos... Chociaż trzeba przyznać, że ostatnio wkłuwa się coraz delikatniej :razz: ale dlaczego 4,45 w sobote i niedzielę też???:placz:;)bo potem jeszcze możesz sie położyć :evil_lol:a zresztą wschody słońca są ostatnio bardzo malownicze :p A boxie to mają specjalne miejsce w moim sercu:loveu:
Marta Chmielewska Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nie ma takiej sily ani takiego zwierza które mogłoby mnie obudzić zanim nie uznam, że pora wstać. Jakby mi takie przyszło o 4 rano... :mad: zrobiłoby to tylko raz :diabloti: Wrrrrr.... Alu, musimy coś z tym fantem zrobić, tak nie moze być, żeby się wszyscy opychali posiadaniem klusek a my nie :mad:
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Nie ma takiej sily ani takiego zwierza które mogłoby mnie obudzić zanim nie uznam, że pora wstać. Jakby mi takie przyszło o 4 rano... :mad: zrobiłoby to tylko raz :diabloti: Wrrrrr.... Alu, musimy coś z tym fantem zrobić, tak nie moze być, żeby się wszyscy opychali posiadaniem klusek a my nie :mad::evil_lol:to załatwiaj te kluski a ja do Ciebie przyjadę :p/ kurcze coś daleko:razz:/
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 bongobongo napisał(a):Zaraz się zabierzemy do miziana Girasol i oczywiście klusiochów Chargerkowych, bo już jesteśmy prawie u Hunów, jeszcze jakieś 80 km ;) Cholerka gdzie te zdjęcia bąbli ????????????:mad: :mad: :mad: :mad:
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):O ja, o ja, wszyscy emanują szczeniaczkami, kupa szczęścia a ja nawet nie mam blisko żeby się wkupić w łaski i pomiziać :placz: do mnie przyjeżdżaj jak już Girasol będzie w domu :lol:
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):No gdzie te foty :mad: Alicja zbijemy ich, nie ?? :mad: :mad: :mad:
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 lapis napisał(a):Alicja zbijemy ich, nie ?? :mad: :mad: :mad::razz:a jak należy się przecież ;)po doopskach pasiorem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fotki....fotki .....fotki......
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 musimy sie podzielić która kogo, bo ich cała banda do bicia, bo i Huny i bongobongo - cholirka gdzie zdjęcia małpiszony jedne :angryy: :angryy: :angryy:
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 lapis napisał(a):musimy sie podzielić która kogo, bo ich cała banda do bicia, bo i Huny i bongobongo - cholirka gdzie zdjęcia małpiszony jedne :angryy: :angryy: :angryy:dawaj dzielimy się ty dołożysz Hunom , a ja Bongobongo / mamy jeszcze psy do pomocy /:mad::mad::mad: :placz::placz::placz:jesteście bez serca , jak można tak długo czekać na foty :placz:
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):dawaj dzielimy się ty dołożysz Hunom , a ja Bongobongo / mamy jeszcze psy do pomocy /:mad::mad::mad: :placz::placz::placz:jesteście bez serca , jak można tak długo czekać na foty :placz: właśnie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 bongobongo napisał(a):Zaraz się zabierzemy do miziana Girasol i oczywiście klusiochów Chargerkowych, bo już jesteśmy prawie u Hunów, jeszcze jakieś 80 km ;):angryy:nosz ile można te 80 kilometrów jechać :angryy::angryy::angryy: A może bongobongo porwali hunowe dzieci i uciokli :placz::placz::placz:
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy:nosz ile można te 80 kilometrów jechać :angryy::angryy::angryy: A może bongobongo porwali hunowe dzieci i uciokli :placz::placz::placz: nawet jak porwali to zdjęcia już powinny tu być :placz: :placz: :placz:
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 no normalnie na najbliższej możliwej wystawie dostaniecie baty :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: za brak serca :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 bongobongo napisał(a):Kto zgadnie co to? :multi::multi::multi::multi::multi: są nie uciokli :multi::multi::multi: Lapisowa dziewczynka:loveu::loveu::loveu: czy ona tutaj śpiewa
hun Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='bongobongo']Kto zgadnie co to? mogę ja mogę:lol::lol:
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 bongobongo napisał(a):Kto zgadnie co to? zmieniam zdanie - ja wiem ja wiem -moja Girasol :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: WIĘCEJ
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Już Bić Nie Będziemy, Ale Dajcie Więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ja zgadłam najpierwsiejsza :multi::multi::multi: bo ja właśnie pisałam, że będziemy ich bić... ale jak więcej nie wsatwią to i tak będziemy nie Alicja ;) Kasieńko i jak podoba Ci się moja córcia:loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 bongobongo napisał(a):Kto zgadnie co to? o Boże jak ja Ci zazdroszczę.................. też bym tak chciała już ją przytulić:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale dostałam pierd****
bongobongo Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 hun napisał(a):[quote name='bongobongo']Kto zgadnie co to? mogę ja mogę:lol::lol: No Ty niestety nie możesz, wykluczamy Cię z zabawy ;)
lapis Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ja tu umieram z tęsknoty, a oni nie dają więcej zdjęć plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:
Recommended Posts