Marta Chmielewska Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Mojego TZ :cool3: Ale ja nie wymieniam, nie będę taka wredna, mogę ci oddać za darmo :evil_lol: A twojego możemydać do komisu :p Reklamacji nie uwzględnia się.:evil_lol:
hun Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 lapis napisał(a):u mnie tez zdjęć nie widać :shake: już są ,mądrzy ludzie dobrze mówili że serwer padł
lapis Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 są są:multi: - Andrzejku Ewa mi mówiała jak Girasol je z miski - musisz zrobić jej zdjęcie w misce - poprostu musisz bo Ci nie wybaczę i :mad: :mad: :mad: ;)
hun Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 lapis napisał(a):są są:multi: - Andrzejku Ewa mi mówiała jak Girasol je z miski - musisz zrobić jej zdjęcie w misce - poprostu musisz bo Ci nie wybaczę i :mad: :mad: :mad: ;) :shake: niestety musiałem oddać aparat:cool3: ale jutro ma być u nas charger z rodziną i jacek obiecał że udostępni mi aparat na jakiś czas ( muszę tylko przypomnieć chargerowi żeby nie zapomiał)
lapis Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 wiem, ze Charger z rodzinką będzie i przywiozą aparat, więc wymówki już nie będziesz miał - Girasol w misce ma mieć zdjęcie :lol:
lapis Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 zamierzam kupic akite napisał(a):Kupiłam Amastaffa. jest to mój drugi pies ale pierwszy tej rasy. Wcześniej miałam psa, który z natury był łagodny. Chciałabym abyście doradzili mi pewne rzeczy dotyczące wychowania mojego pieska-Brutusa Wazna będzie dla mnie każda uwaga i rada, ponieważ o tej rasie wiem naprawdę niewiele, a chciałabym aby mój pieskek w przyszłoście nie wyzwalał agresji i był mi posłuszny. Z góry dziękuję pozdrawiam zamierzam kupic akite - już pisali Ci, że galeria nie jest właściwym miejscem na takie pytania, nie można w każdym temacie pytać o to samo albo poszukaj na forum, albo załż topic i wtedy właściciele astów napewno odpowiedzą na Twoje pytania -pozdrawiam
lapis Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Hurrrra będą fotki ;)miseczne Alicja ja próbowałam sobie wyobrazić jak Ewa mi opowiadałam, jak to Girasol gdy postawią miskę włazi do niej i wtranżala sobie od środka, a reszta psów na zewnątrz, ale stwierdziłam, że warte jest to uwiecznienia na focie, więc dlatego tak się domagam
hun Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ja wam to ręcznie narysuje ,a jak wolicie to namaluje:evil_lol:
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 lapis napisał(a):Alicja ja próbowałam sobie wyobrazić jak Ewa mi opowiadałam, jak to Girasol gdy postawią miskę włazi do niej i wtranżala sobie od środka, a reszta psów na zewnątrz, ale stwierdziłam, że warte jest to uwiecznienia na focie, więc dlatego tak się domagam:pjak ona teraz taka pomysłowa to pomyśl jakie przeżycia będzie miał przy niej Lapidło :evil_lol: fota ...koniecznie fota .......no szkic odręczny może być:razz: ale tylko na poczatek ....fota niezbędna ;)
lapis Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 hun napisał(a):ja wam to ręcznie narysuje ,a jak wolicie to namaluje:evil_lol: Andrzejku wybacz, ale zdecydowanie wolę zdjęcie, zresztą nie tylko ja :eviltong:
lapis Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pjak ona teraz taka pomysłowa to pomyśl jakie przeżycia będzie miał przy niej Lapidło :evil_lol: fota ...koniecznie fota .......no szkic odręczny może być:razz: ale tylko na poczatek ....fota niezbędna ;) Alicja już się boję co się będzie działo - już zaczęła śpiewać, je siedząc w misce... co jeszcze wymyśli? Buuuuuuuuuuuuuuuuuu - Ja chcę ją już w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bongobongo Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A my jutro wszystko na wsłasne oczy sprawdzimy i zdjęcia porobimy ;) !
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 bongobongo napisał(a):A my jutro wszystko na wsłasne oczy sprawdzimy i zdjęcia porobimy ;) !:razz:ja już się nie mogę doczekać ;)
lapis Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ja już się nie mogę doczekać ;) Ty się nie możesz doczekać???? a co ja mam powiedzieć wymiziajcie Girasol od mamuśki
lapis Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 bongobongo napisał(a):A my jutro wszystko na wsłasne oczy sprawdzimy i zdjęcia porobimy ;) ! zdjęć ma być DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻO, ale chyba nie muszę Wam o tym mówić i nie zapomnijcie, że musi być zdjęcie Girasol w misce - no muszę to zobaczyć
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 lapis napisał(a):Ty się nie możesz doczekać???? a co ja mam powiedzieć wymiziajcie Girasol od mamuśki:razz:ale ja sobie ją mogę tylko pooglądać, a ty już niedługo będziesz ją mieć ;)cieszę się z Tobą :multi: / och tak się stęskniłam za małym bullowatym ,że ostatnio polazłam do znajomych którzy maja Lugerową córę pomiziać maleństwo:p/
CHI Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 No ta ja wstawię zdjęcia mojej malutkiej Funi (FANNY BEAUTY Gal Bull) razem z Blondynem: no i prawie cała banda (bez Diuka): a tu Funia w galopie (dlatego jej kłapouchy stoją;)) w tym wieku wolimy przetarte ścieżki (zwłaszcza na łące ;)) no i na koniec cała Bull-Box-Banda: Pozdrawimy CHi & BBB
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :loveu:o rany pełnie szczęścia boxie i bullki /:oops:zazdraszczam[SIZE=2]/
CHI Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:o rany pełnie szczęścia boxie i bullki /:oops:zazdraszczam[SIZE=2]/ Fakt jes czego ;) no może oprócz codzinnej pobudki 4,45... jak mały biały kolczyk wbija sie w ucho lub nos... Chociaż trzeba przyznać, że ostatnio wkłuwa się coraz delikatniej :razz: ale dlaczego 4,45 w sobote i niedzielę też???:placz:
bongobongo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 lapis napisał(a):Ty się nie możesz doczekać???? a co ja mam powiedzieć wymiziajcie Girasol od mamuśki Zaraz się zabierzemy do miziana Girasol i oczywiście klusiochów Chargerkowych, bo już jesteśmy prawie u Hunów, jeszcze jakieś 80 km ;)
bongobongo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 CHI napisał(a):Fakt jes czego ;) no może oprócz codzinnej pobudki 4,45... jak mały biały kolczyk wbija sie w ucho lub nos... Chociaż trzeba przyznać, że ostatnio wkłuwa się coraz delikatniej :razz: ale dlaczego 4,45 w sobote i niedzielę też???:placz: Pobudki Ci nie zazdroszczę, ale BULL - BOX - BANDA jest THE BEST :lol: :loveu:
Marta Chmielewska Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 O ja, o ja, wszyscy emanują szczeniaczkami, kupa szczęścia a ja nawet nie mam blisko żeby się wkupić w łaski i pomiziać :placz:
Recommended Posts