Marta Chmielewska Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Pewnie, Beatko, to twoje życie i twoja decyzja, jeśli czujesz, że podołasz, nie widzę przeciwskazań. I tak musisz już karmić jednego psa, wyprowadzać, jedyne co ci przybędzie, to jeszcze jedno psie serce i odrobina więcej wydatków ;). Ale tylko odrobina ;-) My cię rozumiemy, bo wiemy jak to jest mieć fafika ( czy psa w ogóle). :loveu: Co byś nie zrobiła, będziemy z tobą :lol:
Marta Chmielewska Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Lapiniu, ale ty spać musisz... potem nie będziesz spała, jak sunia przyjedzie, trzeba będzie jej mamkować :loveu: Niedługo się spotkamy, bardzo się cieszę :-)
Alicja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Lapiniu, ale ty spać musisz... potem nie będziesz spała, jak sunia przyjedzie, trzeba będzie jej mamkować :loveu: Niedługo się spotkamy, bardzo się cieszę :-)no to narazie Huny muszą dorzucić jakieś fotki , bo Lapis musi mieć dziewczynkę na podglądzie a i my skorzystamy ;)na urokach maluszków
Patka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 no to narazie Huny muszą dorzucić jakieś fotki , bo Lapis musi mieć dziewczynkę na podglądzie a i my skorzystamy ;-)na urokach maluszków o tak w pełni zgadzam sie z Alą :cool3:
hun Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 a tu coś dla odmiany małe potworki, wiem że nie tak kolorowo ale po rudym tatusiu
Marta Chmielewska Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 To powiedz Hun kto jest tatusiem :cool3: Ja wiem, ale nie powiem :eviltong: Co tak mało fotek :mad:
Alicja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :loveu:potworki potworniasto :loveu::loveu:psiękne tylko MAŁO fotek :p o rany czy ktoś mieszka blisko mnie bo ja bym się chciała potulkać z maluchami :p
hun Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 tatuś niech się sam przyzna do tego co zmajstrował narazie starczy tych zdjęć
Marta Chmielewska Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Mało, mało!! Chwalić się rodzicami, co to za szeptanie po kątach :mad: Moja faworytka to ta mahońka z wielką głową :loveu: Czy to siurek? :cool3:
Carbonara Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ale całusne maleństwa :) a tatus to nie przypadkiem Gold Chargerek ?;)
Patka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 a tu coś dla odmiany małe potworki, wiem że nie tak kolorowo ale po rudym tatusiu e tam peplo od razu mi ten przystojniak w TYM kolorze przyszedł na myśl :cool3:
bongobongo Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='hun']tatuś niech się sam przyzna do tego co zmajstrował narazie starczy tych zdjęć No dobra jak juz tak bardzo nalegacie to się przyznamy, to jest dumny Tatuś tych "Potworków"
Asztir Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ach szkoda, że te też nie wyszły rude :cool3: one są takie słodkie :loveu:
Sebastian Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 NO NIE WYTRZYMAM!!! JEDNA Z TYCH PIĘKNOŚCI PO NASZYM RUDASKU BĘDZIE MOJA!!!:bigcool: JEJU JAK SIĘ CIESZĘ!!! I WSZYSTKICH ZAPRASZAM NA PĘPKOWE NA KASZUBY!!!:knajpa: HUNOM JUŻ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ I ŚCISKAM GORĄCO! NO I POZDRAWIAM TATUŚIA RUDASKA, DLA NIEGO DUŻE BUŹIAKI!!!:popcorn:
Alicja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Giovani']NO NIE WYTRZYMAM!!! JEDNA Z TYCH PIĘKNOŚCI PO NASZYM RUDASKU BĘDZIE MOJA!!!:bigcool: JEJU JAK SIĘ CIESZĘ!!! I WSZYSTKICH ZAPRASZAM NA PĘPKOWE NA KASZUBY!!!:knajpa: HUNOM JUŻ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ I ŚCISKAM GORĄCO! NO I POZDRAWIAM TATUŚIA RUDASKA, DLA NIEGO DUŻE BUŹIAKI!!!:popcorn: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli czuję się zaproszona :razz: a TATUŚ naprawdę jest Miodzio :loveu:
Alojzyna Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Giovani'] I WSZYSTKICH ZAPRASZAM NA PĘPKOWE NA KASZUBY!!! uważaj, bo ci się pół dogo zwali:evil_lol: :evil_lol: , tym bardziej, że Kaszuby są piękne (spędzałam swego czasu wakacje w okolicach Swornychgaci ):bye:
lapis Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='hun'] smaczne cycuszki ta najbardziej wciśnieta między rudaskiem a czarnulkiem to moja Girasol :loveu: :loveu: :loveu:
Marta Chmielewska Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Zżera mnie zazdrość :angryy: Wszyscy mają nowe fafiory a ja nie :placz: To nie fer!!!
Carbonara Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Zżera mnie zazdrość :angryy: Wszyscy mają nowe fafiory a ja nie :placz: To nie fer!!! musisz sie postarać:evil_lol: a najlepiej poproś Peny;)
Recommended Posts