Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

data tego zdjęcia jest niprawdziwa ale zdjęcie to naewno orginał dalsze informacje na temat tego szczeniaczka niech pisze przyszły(a) właściciel(ka) jak go rozpozna:lol:

Posted

[quote name='hun']

data tego zdjęcia jest niprawdziwa ale zdjęcie to naewno orginał dalsze informacje na temat tego szczeniaczka niech pisze przyszły(a) właściciel(ka) jak go rozpozna:lol:

Przyznajemy się ze skruchą – to maleństwo na zdjęciu ma 5 dni (19.06.06), jest to mahoniowa suńcia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: , która już niedługo przeprowadzi się nad Bałtyk.
HUUUUUURRRRRRRRAAAAAAAAAAA - mamy suczkę!!!!!!!!!!!!!!!!

Bośta nas cholery męczyli tu zdjęciami szczeniaków i nie wytrzymaliśmy napięcia
:multi: :sweetCyb::multi: :sweetCyb::multi::sweetCyb: :multi: :sweetCyb::multi::sweetCyb: :multi: :sweetCyb::multi::sweetCyb:

Posted

[SIZE=6]Brawo Lapidła!!!!!:iloveyou::laola:
Ale piszcie więcej, czyja to córa? Cyba nie jaka siostra Lapisa? Kiedy bedzie u Was????

to już chyba tylko ja zostałam z samotną staffinką....tez myslę od roku co tu wykombinować, ze by mieć drugie staffie w domku... ale nie mogę się zdecydować...

Posted

[quote name='AMFI'][SIZE=6]Brawo Lapidła!!!!!:iloveyou::laola:
Ale piszcie więcej, czyja to córa? Cyba nie jaka siostra Lapisa? Kiedy bedzie u Was????

to już chyba tylko ja zostałam z samotną staffinką....tez myslę od roku co tu wykombinować, ze by mieć drugie staffie w domku... ale nie mogę się zdecydować...

Huny przywiozą nam nasze szczęście do Sopotu 12.08, a co do rodziców to niech Hun dokładnie napisze, bym czegoś nie poplątała, aaaaaaaa i nie jako siostrzyczka, coś przyjemniejszego :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='hun']

GRATULUJEMY SERDECZNIE TYCH ŚLICZNOŚCI !!!!!:lol: :loveu:

Posted

[quote name='AMFI'][SIZE=6]Brawo Lapidła!!!!!:iloveyou::laola:

WITAMY W KLUBIE!!!:lol: U nas póki co, też sam Rudasek!

Posted

[quote name='hun']

pierwsza z lewej z tą strzałką na karku to nasze szczęście :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ale doliczyłam się tylko 7, a było 8 ...

PS. Huny - cholerka dawać więcej zdjęć i tu i maila, bo inaczej :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='hun']

a to reszta rodzinki matka to B.BARDOT BULDOżER a tatuś SANCZO KOMISARZ cdn:loveu::loveu::loveu:jak cudnie kolorowo

Lapis :pgratuluję i :oops:zazdraszczam

Posted

Czy ja tam, widzę trzy rude myszy???? A czy można poprosić o fotkę tatusia??

Beatka - maleństwo super, ma gwiazdeczkę jak nasza Abi!:loveu:

Posted

Wiem, że to nie w temacie, ale nie wiem gdzie napisać

Część z Was się już dowiedziała, więc tylko potwierdzę, że 25.06.2006 zginął tragicznie mój mąż.

Jednak zdecydowaliśmy z synkiem, że marzeniem jego była ta mahoniowa śliczność i bierzemy ją od Hunów.

Będzie się nazywała Vive Girasol (francuski - Wiwat Ognisty Opal)

Takie imie wymyślił mój mąż więc myśle, że jest dla niej najlepsze

Posted

Lapis :-(przyjmij od Całej Mojej rodzinki wyrazy współczucia .Wiem , to tylko słowa ..................trzymajcie sie z synkiem .
Niech Vive Girasol będzie Waszym łącznikiem z Twoim Mężem ...............

Posted

Mój Boże Lapis, bardzo, bardzo mi przykro, jesteśmy ogromnie wstrząsnięci tym co się stało, ledwo parę dni temu miałam okazję Cię wyściskać a tu taka tragedia. Nie wiem co powiedzieć...:placz::-( Kochanie, brak słów... i tak nic nie znaczą...:bigcry:

Posted

Beatko, kochanie - jesteśmy z Wami - mocno Cie ściskam.:-(
Myślę, że to swietna decyzja, że weźmiecie małą dzidzię.

Posted

lapis najszczersze wyrazy współczucia.
Tak mi przykro.
Jakie życie bywa okrutne ...
Może choć w części, mała staficzka wypełni pustkę i nie pozwoli Wam się tak bardzo smucić.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...