Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisala :

acroba ten pierwszy maluszek przesłodki jest:loveu: ma niesamowite umaszczenie. Chłopak czy dziewczynka:cool1: ?

Tez mi sie podoba ;) ,to jest panienka....Imion dalej brak i pewnie jeszcze przez jakis czas tak zostanie. Aczkolwiek Fuzja (jak to Amfi napisala) tez brzmi ciekawie

Posted

strumyk cudna niunia:loveu:

acroba więc masz śliczną dziewczyneczkę o niesamowitym umaszczeniu. Buziaki dla niej i więcej fotek prosze:cool3:

Posted

Dtrumyk... czy Ty masz SBT o imieniu Dag?

Bo tak się gapię w Twój podpis, gapie i oczom nie wierzę...:razz:

Posted

Dag napisał(a):
Strumyk... czy Ty masz SBT o imieniu Dag?

nie, ja mam na imie Dagmara, a SBT to Linda :)
ale, ze od lat sie tak na listach podpisuje, to tu tez - mam nadzieje, ze nikt sie nie bedzie mylil
i w ogole a propos imienia to wychodzi na to, ze Asztir powinna miec suczke ;)

Posted

hihi miała być :D ale tu gdzie aktualnie mieszkam z cieczkami byłoby nieciekawie no i bałam się troszku o reakcje Loony :) ale Cartman to taki diabełek co psoci za dwie suczki :evil_lol:

Posted

Teraz jak by ktos powiedzial ta Dagmara z dogomani co ma staffika to ciezko by bylo zgadnac ktora :cool3:

Co do imion,dzieki wielkie za pomysly. Ja jak na razie tak sobie jakos spokojnie czekam....a potem bedzie:crazyeye: i trzeba bedzie sie decydowac.

Idac tropem Eboli...mam ochote nazwac mloda FEBRA :diabloti:

Posted

Nie chcę się wtrącać ale może "medycznie" : Fantom i Fiksacja :evil_lol:
Również upraszam o więcej zdjęć słodziaków :oops:

Posted

MAMBA napisał(a):
Nie chcę się wtrącać ale może "medycznie" : Fantom i Fiksacja :evil_lol:
:crazyeye::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

dawno mnie tu nie było, ale to głownie z racji tego, że czasowo, do chwili znalezienia dobrego domku, zamieszkał ze mna syn Lugera INSPECTOR GADGET Perrcocaliente w związku z czym cały wolny czas poświęcam już tylko psom ;)

zbiorowe sępienie

buziaków nigdy za wiele :P
jak tu niecałować takiej mordy kochanej, co grzecznie sika na ręczniczek, nie grymasi przy jedzeniu i niepodgryza naszych rączek :D

i charakterek bullka ma :evil_lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Jeny jak obrodziło w bullowate:loveu: powariowali, każdy po dwa przynajmniej :evil_lol: Jeden piękniejszy od drugiego :loveu::cool3:

A na dodatek to wszystko dzieci Lugerka:lol:

Babcia nie wyrobi z prezentami pod choinkę:evil_lol:

Posted

[quote name='magia']a kto ja jestem?? :)

teraz może nie całkiem szczeniaczki ale jeden też się znajdzie :)
Magda .....no to rodzinka w komplecie ;)super Inspektorek , tatus , ciocia no i ....babcia :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...