jak.pies.z.kotem Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 strumyk napisał(a):calkiem ok mala spi w klatce, i juz tylko raz w nocy mnei budzi na siku, wytrzymuje juz w nocy 6 godzin Lolita to taki cycus mamusi, oj slodziuchna jest :) To super, bo to siku to najwiekszy klopot :roll: . A tak, pieszczocha az za bardzo, ale mamy owczara w domu wiec moze sie rozkreci o ile ja ja nie zapieszcze. Zdjecia narazie od Hodowcy. Oto Lola. :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: i najswiezsze
Asztir Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 strumyk napisał(a): wytrzymuje juz w nocy 6 godzin :) nasz pysiulek jak szedł spać po 22 to pobudkę miałam koło 6 rano :) a teraz jak chodzą spać po 20 to wstaje koło 6, a jak po 22 to koło 8 :D Zauważyłam, że wystarczy go dać tylko wysikać o 6 rano i przestać się nim interesować to zasypia znowu do 30min i śpi do 9 wtedy :) Jak.pies.z.kotem - gratulacje pieska :multi: kolejna pociecha w domu :) i nie przejmuj się, może u hodowcy niby spokojna ale w domu z 2 piesem to się rozkręci :cool3: :loveu:
strumyk Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Asztir napisał(a)::) nasz pysiulek jak szedł spać po 22 to pobudkę miałam koło 6 rano :) a teraz jak chodzą spać po 20 to wstaje koło 6, a jak po 22 to koło 8 :D takim to dobrze :)
Asztir Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :jumpie: niop :D Wiesz ja si kłade spać koło 23-24 i jak miałam wstawać potem koło 6 to po dwóch tygodniach myślałam, że padne :cry: Bo nawet jak po godzinie Cartman zasypiał to się kładłam, ale za godzine facet w stawał i jechał do firmy... więc znowu wszyscy na nogach i dopiero czasem odsypiałam popołudniem jak nikogo nie było a psiury poszły spać :sg168:
staff-ka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jakie te wszystkie MALEŃSTYWA tak niedawno temu - juz duże :crazyeye: ,az strach mysleć jak ten czas leci :p "Pól koloraski" tez urosły .. - jedna (juz taka duza ;) ) z czeskich córeczek Mlodego ... DAIRY Felicity Cheer - DAIRY i "ptasia grypa" ;) :lol: CAŁA BANDA :cool3: - rozrabiająca banda :evil_lol: POzdrawiamy ;)
strumyk Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 staff-ka napisał(a):Jakie te wszystkie MALEŃSTYWA tak niedawno temu - juz duże :crazyeye: ,az strach mysleć jak ten czas leci :p "Pól koloraski" tez urosły .. cuuudne a uszy jak u Lindy :)
AMFI Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 JAKIE PIęKNOśCI FAFIKOWE!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: A BęDZIE COś Z TEJ BANDY MIESZKAłO W POLSCE???? JAK.PIES.Z.KOTEM - WYTAMY W BANDZIE STAFFIKOMANIAKóW!:loveu: ALE LOGIN CIęZKO SIę CUTUJE...:evil_lol:
Patka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 staffko czy jest szansa zapakowac taką jedną kolorową i wysłać mi wymieniając na sławne toruńskie pierniki :evil_lol: ale cudaśne :loveu:
jak.pies.z.kotem Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='AMFI'] JAK.PIES.Z.KOTEM - WYTAMY W BANDZIE STAFFIKOMANIAKóW!:loveu: ALE LOGIN CIęZKO SIę CUTUJE...:evil_lol: Witam, fajnie do Was dolaczyc :Cool!: ! Ach login...niefortunny dobrego poczatek. Asztir dziekuje za slowa otuchy :) . Staff-ka - cala banda tworzy przecudna szachownice !
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Staff-ka .........ta kolorowa Banda mnie rozbroiła :loveu:
acroba Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Staff-ka napisala: "Pól koloraski" tez urosły .. Ale śliczności -wygląda jak w garniturze ;-)
lapis Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ja już nie mogę patrzeć na te mordaski, takie śliczne, że coraz bliżej decyzja o zakupie suni - ZAZDROSZCZE WAM :lol:
Asztir Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Te zdjęcia całkowicie się nadają jeszcze do szczeniaków, może już takich podrośniętych ale... :cool3: To są zdjątka ze spotkania Cayi i Cartmana :loveu: Cała reszta tutaj: http://www.galeria.knycz.net/gallery/v/piesy/zcaya/?g2_navId=x73a8910d
malawaszka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :klacz: ekstraa :loveu: a ja nie widziałam Cayuni na zywo :placz:
Alojzyna Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Przez te ostatnie trzy tygodnie maluchy bardzo urosły - zwłaszcza Kajtek. Już nie ma miedzy nimi takiej różnicy - Caya zeszczuplała, natomiast Kajtek zmężniał. Poza tym nabrał pewności siebie . Oto maluszki - wiek 3 miesiące: A teraz Kajtek: i Caya
Payton Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 malawaszka napisał(a)::klacz: ekstraa :loveu: a ja nie widziałam Cayuni na zywo :placz: Malawaszka zaluj, jest przekochana
AMFI Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Świetna relacja z weekendowych igraszek - i świetny pomysł na spotkanie! Maluchy bardzo podobne, na fotkach, gdyby nie obrózki, jak dla mnie, trudno je rozróżnić: Kajtek faktycznie super wyrósł - a Caya - śliczna damulka :loveu: ciekawa jestem ich pierwszej reakcji jak się zobaczyły po przerwie...:razz: Alu, jakie nogi!!!;) [SIZE=2]A tu wrzucam troszkę przerobioną fotkę jednej z moich dziewczynek: :p:p:p
Dag Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Wygląda, jakby się miała powiesić....:evil_lol:
lapis Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dag napisał(a):Wygląda, jakby się miała powiesić....:evil_lol: No wiesz Dag.....:evil_lol:
Payton Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='AMFI']Świetna relacja z weekendowych igraszek - i świetny pomysł na spotkanie! Maluchy bardzo podobne, na fotkach, gdyby nie obrózki, jak dla mnie, trudno je rozróżnić: Kajtek faktycznie super wyrósł - a Caya - śliczna damulka :loveu: ciekawa jestem ich pierwszej reakcji jak się zobaczyły po przerwie...:razz: Alu, jakie nogi!!!;) [SIZE=2] :p:p:p Amfi pierwsza reakcja byla nastepujaca : Cartman skoczyl od razu do Cayi do zabawy ,a ta podkulila ogon i w nogi , Caytek nie dawal za wygrana i docieral ,az sie Caya wkurzyla no i sie zaczelo. Dokazywali bez opamietania. Jezory wywieszone i raz jedno a raz drugie na gorze. Tempo szalone.
Złośnica Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dosyć stafiorów...czas na jajogłowych. Pierwsze Cukiereczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: made by LUGER :p
Asztir Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Zarówno pitki /o ile się nie mylę.../ jak i jajogłowe przepiękne :loveu::loveu::loveu: Oby się zdrowo howały i rosły jak na drożdzach :cool3:
strumyk Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 jak.pies.z.kotem napisał(a):Witam, fajnie do Was dolaczyc :Cool!: ! Ach login...niefortunny dobrego poczatek. no i wziela psa i ja wcielo :eviltong: jak tam Lolka? zyjesz? bo, ze fafik zyje to pewne, gorzej z czlwoiekiem :evil_lol: trzymam kciuki za szybko powrot do rzeczywistosci i zdjecia czekamy!!
Recommended Posts