Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

strumyk napisał(a):
calkiem ok
mala spi w klatce, i juz tylko raz w nocy mnei budzi na siku, wytrzymuje juz w nocy 6 godzin

Lolita to taki cycus mamusi, oj slodziuchna jest :)

To super, bo to siku to najwiekszy klopot :roll: .
A tak, pieszczocha az za bardzo, ale mamy owczara w domu wiec moze sie rozkreci o ile ja ja nie zapieszcze.

Zdjecia narazie od Hodowcy. Oto Lola. :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

i najswiezsze

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

strumyk napisał(a):
wytrzymuje juz w nocy 6 godzin

:) nasz pysiulek jak szedł spać po 22 to pobudkę miałam koło 6 rano :) a teraz jak chodzą spać po 20 to wstaje koło 6, a jak po 22 to koło 8 :D
Zauważyłam, że wystarczy go dać tylko wysikać o 6 rano i przestać się nim interesować to zasypia znowu do 30min i śpi do 9 wtedy :)
Jak.pies.z.kotem - gratulacje pieska :multi: kolejna pociecha w domu :) i nie przejmuj się, może u hodowcy niby spokojna ale w domu z 2 piesem to się rozkręci :cool3: :loveu:

Posted

Asztir napisał(a):
:) nasz pysiulek jak szedł spać po 22 to pobudkę miałam koło 6 rano :) a teraz jak chodzą spać po 20 to wstaje koło 6, a jak po 22 to koło 8 :D

takim to dobrze :)

Posted

:jumpie: niop :D
Wiesz ja si kłade spać koło 23-24 i jak miałam wstawać potem koło 6 to po dwóch tygodniach myślałam, że padne :cry: Bo nawet jak po godzinie Cartman zasypiał to się kładłam, ale za godzine facet w stawał i jechał do firmy... więc znowu wszyscy na nogach i dopiero czasem odsypiałam popołudniem jak nikogo nie było a psiury poszły spać :sg168:

Posted

Jakie te wszystkie MALEŃSTYWA tak niedawno temu - juz duże :crazyeye: ,az strach mysleć jak ten czas leci :p

"Pól koloraski" tez urosły ..

- jedna (juz taka duza ;) ) z czeskich córeczek Mlodego ... DAIRY Felicity Cheer

- DAIRY i "ptasia grypa" ;) :lol:

CAŁA BANDA :cool3:

- rozrabiająca banda :evil_lol:

POzdrawiamy ;)

Posted

staff-ka napisał(a):
Jakie te wszystkie MALEŃSTYWA tak niedawno temu - juz duże :crazyeye: ,az strach mysleć jak ten czas leci :p

"Pól koloraski" tez urosły ..

cuuudne
a uszy jak u Lindy :)

Posted

JAKIE PIęKNOśCI FAFIKOWE!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:
A BęDZIE COś Z TEJ BANDY MIESZKAłO W POLSCE????

JAK.PIES.Z.KOTEM - WYTAMY W BANDZIE STAFFIKOMANIAKóW!:loveu:
ALE LOGIN CIęZKO SIę CUTUJE...:evil_lol:

Posted

staffko czy jest szansa zapakowac taką jedną kolorową i wysłać mi wymieniając na sławne toruńskie pierniki :evil_lol:
ale cudaśne :loveu:

Posted

[quote name='AMFI']

JAK.PIES.Z.KOTEM - WYTAMY W BANDZIE STAFFIKOMANIAKóW!:loveu:
ALE LOGIN CIęZKO SIę CUTUJE...:evil_lol:

Witam, fajnie do Was dolaczyc :Cool!: ! Ach login...niefortunny dobrego poczatek.
Asztir dziekuje za slowa otuchy :) .
Staff-ka - cala banda tworzy przecudna szachownice !

Posted

Przez te ostatnie trzy tygodnie maluchy bardzo urosły - zwłaszcza Kajtek. Już nie ma miedzy nimi takiej różnicy - Caya zeszczuplała, natomiast Kajtek zmężniał. Poza tym nabrał pewności siebie .
Oto maluszki - wiek 3 miesiące:

A teraz Kajtek:

i Caya

Posted

Świetna relacja z weekendowych igraszek - i świetny pomysł na spotkanie! Maluchy bardzo podobne, na fotkach, gdyby nie obrózki, jak dla mnie, trudno je rozróżnić: Kajtek faktycznie super wyrósł - a Caya - śliczna damulka :loveu: ciekawa jestem ich pierwszej reakcji jak się zobaczyły po przerwie...:razz:

Alu, jakie nogi!!!;)

[SIZE=2]A tu wrzucam troszkę przerobioną fotkę jednej z moich dziewczynek:

:p:p:p

Posted

[quote name='AMFI']Świetna relacja z weekendowych igraszek - i świetny pomysł na spotkanie! Maluchy bardzo podobne, na fotkach, gdyby nie obrózki, jak dla mnie, trudno je rozróżnić: Kajtek faktycznie super wyrósł - a Caya - śliczna damulka :loveu: ciekawa jestem ich pierwszej reakcji jak się zobaczyły po przerwie...:razz:

Alu, jakie nogi!!!;)

[SIZE=2]

:p:p:p

Amfi pierwsza reakcja byla nastepujaca : Cartman skoczyl od razu do Cayi do zabawy ,a ta podkulila ogon i w nogi , Caytek nie dawal za wygrana i docieral ,az sie Caya wkurzyla no i sie zaczelo. Dokazywali bez opamietania. Jezory wywieszone i raz jedno a raz drugie na gorze. Tempo szalone.

Posted

Zarówno pitki /o ile się nie mylę.../ jak i jajogłowe przepiękne :loveu::loveu::loveu:
Oby się zdrowo howały i rosły jak na drożdzach :cool3:

Posted

jak.pies.z.kotem napisał(a):
Witam, fajnie do Was dolaczyc :Cool!: ! Ach login...niefortunny dobrego poczatek.

no i wziela psa i ja wcielo :eviltong:
jak tam Lolka?
zyjesz? bo, ze fafik zyje to pewne, gorzej z czlwoiekiem :evil_lol:
trzymam kciuki za szybko powrot do rzeczywistosci i zdjecia
czekamy!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...