Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

staffka....... ja chcę łaciatka.......... wklej fotę mamusi... bardzo biała była?

Acrobę od lat męczę o łaciatego faffika...

Posted

staffka....... ja chcę łaciatka.......... wklej fotę mamusi... bardzo biała była?

Oto mamusia maluszków i "żonka" Staffkara ANNE MARIE Felicity Cheer;) ;)

Pozdrawiam:)

Posted

Nugatowa musisz sie przyzwyczaic do żartów buloholików sa dosc ostre :evil_lol: Marta nie miała nic złego na mysli :lol:
Staffka a Ty moja droga musisz sie tak afiszować ;) z tymi pięknosciami :evil_lol:
Ombra jak chcesz zobaczyć "prawidłowe" ;) beczkowate ustawienie tylnych kończyn zapraszamy na prezentacje :evil_lol:
och brakowała mi tego dreszczyku na przesłodzonej dogo ;)

Posted

Nugatowa napisał(a):
o Kurcze nie wiedziałam ze to jest w dziale bullowatych myslałam ze to w dziale galeria zaraz kasuje moje posty:cool3: :cool3:
Nugatowa, no co ty, czemuś Piegusa wykasowała??? :mad: :shake:

Posted

[quote name='Patka']Nugatowa ani sie waż mojej Lilith najlepszym przyjacielem jest irlandczyk :)
Na poparcie ...

Za pózno Kochani tak sie zestresowałam ze zaraz wszystkie pokasowałam:oops: :oops: Ale na poprawe humoru wkleje wam jednego ...Modela:loveu:

Posted

Dagus ..jak sie nie pogniewasz :oops: :mad: (niepelnoletni ..nie patrzec :cool3: )

Ale tu ją lepiej widac i na pewno korzystniej ;)

ZADANO ;) sa 4 sztuki ..takze jeszcze 3 nie są ZADANO ..hehe nic nie stoi na przeszkodzie :eviltong:

fenka / Dairy
FELICITY CHEER
- ta "kukusi" jest jeszcze : ne zadano :loveu:

Niestety ten chopczyk ZADANO :loveu:

A to moja faworytka "fotkowa" :cool3:

Posted

[quote name='acroba'] Podrap Cartmana za uszkiem ode mnie i powiedz mu że jego nowy domek- to super domek.:lol:

:oops: poczerwieniałam :oops: :p Ciesze się i przyznam szczerze, że nie sądziłam, że będziesz mnie jeszcze pamiętać :)
Swoją drogą wypadało by się przedstawić :) Daga - przyszła mamusia Cartmana :loveu:

Posted

jaki pięęęęękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kluseczek
witam i prosze o więcej fotecek staffiontka bo jest prześliczniasty moreduche ma słodziuchną

Posted

[quote name='staff-ka']Dagus ..jak sie nie pogniewasz :oops: :mad: (niepelnoletni ..nie patrzec :cool3: )

Ja się nie gniewam... ja Cię po prostu nieznoszę... takie cudowne łaciate mordki... i żadnej dla mnie w prezencie... a przecież niedawno urodziny miałam :shake:

[SIZE="7"]Ja chcę Łaciatkaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

ACROBAAAAAAAAAAAAAA... zrób coś....:placz:

Posted

[quote name='Dag']Ja się nie gniewam... ja Cię po prostu nieznoszę... takie cudowne łaciate mordki... i żadnej dla mnie w prezencie... a przecież niedawno urodziny miałam :shake:

Ja chcę Łaciatkaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

ACROBAAAAAAAAAAAAAA... zrób coś....:placz:

hehhe Daguś .... niom to jak będziesz grzeczna , to pomysle o Twoich urodzinkach w tym roczku ( pod koniec) ... zgoda ?? !! :eviltong:

- a to taka fotka juz w sumie "wiekowa" jak na dzień dzisiejszy i BARDZO GORĄCA :multi: ..ale jak tylko na nia patrzę "rozmiękam" :loveu: - male Asciki diabełki wcielone :evil_lol:

Buziaki na WALENTYNKI dla Wszystkich przesyłamy :cool3: ;) :eviltong:

Posted

strumyk napisał(a):
Zglasza sie nastepna Dagmara - ale my dopiero czekamy na nasza stafulke :)

Aż tyle nas????:crazyeye:

Milusio:loveu:

Staff-kuś, kofana... urodziny mam 2-go stycznia... czyli w sam raz ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...