Hondik Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Sortis!!!!:hand: I realised that I know you indirectly! My good friend Sveta, who lives in Moscow, has a dog born in your kennel! The world is so small :-) :beerchug:
AMFI Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Nio dobra to wrzuce trochu fotek (dziecinnieje przy tych yodusiach:lookarou:) urodziny już czwóreczka mała Vanilka w mleczarni śpioszki yodusie mniam mniam Hondik: Thank you for nice words. Their parents are: Abigail Abi Sortis&Mister Man Mery Mariatos. The photos you can see in my website, link below
sortis Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Hondik'] Sortis!!!!:hand: I realised that I know you indirectly! My good friend Sveta, who lives in Moscow, has a dog born in your kennel! The world is so small :-) Hi Hondik !!! :hand: See :user: Priv Mess. (up)
tufi Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Noooo w koncuuuuu - co robisz z maluszkow na swieta? Potrawke, zupke czy na slodko? :D Buziaki od BBBandy w czarne nochalki dla kazdego maluszka z osobna i wielkie cmok dla Buśki!
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Amfi . maluszki CUDEŃKA .Bunia mamunia się spisała na medal ;-)
Marta Chmielewska Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Nasze maluchy wysyłają życzenia Świąteczne a ponieważ zwierzęta w Wigilę mówią ludzkim głosem, sporo sie od nich nasłuchałam... :roflt: Dag, specjalnie dla ciebie, skoro nie wszyscy zaglądają do galerii :ylsuper:
Alojzyna Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 To ja też się pochwalę - oto dzieci Ayki urodzone dzisiejszej nocy - dziewczynka i chłopczyk.
AMFI Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jakie śliczności: cała mamusia! I jakie duże! :loveu: To co Alu, Cartman i Carmen?
Alicja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Alojzyna , śliczności i jakie pokaźne :multi: Gratulki i całuski dla AYKI
AMFI Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alojzyna']Cartman i Caya oj, Carmen, bo lepiej pasuje do Cartmana ;) a w Bullerbyn bez zmian, wciąż te same pracowite zajęcia:
lapis Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Bozie jakie macie fajniusie prezenciki świąteczno - noworoczne. Ucałujcie je ode mnie w dupki:lol:
Patka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 też bym chciała taką żabkę mozę chcecie oddać choc jedną ;):lol:
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 O boziu jakie w Bullerbyn fajne krzywajdy leża na brzuszkach :loveu: Sama słodycz .MNIIIIIIIIAMMMMMMMMMMM
Alojzyna Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 AMFI napisał(a):oj, Carmen, bo lepiej pasuje do Cartmana ;) Ale to nie wymyślałam imiona tylko ich przyszłe rodziny. Ja postawiłam tylko warunek, że musi być na "C" i składać się z dwóch sylab. Moje maluchy ważyły wczoraj rano po 300 g a wieczorem już po 350. Jak będą rosły w tym tempie, to jeszcze dogonią twoje...:lol:
Marta Chmielewska Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Jak ja wam zazdroszczę tych kluseczek... :placz:
AMFI Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Alojzyna']Ale to nie wymyślałam imiona tylko ich przyszłe rodziny. Ja postawiłam tylko warunek, że musi być na "C" i składać się z dwóch sylab. Moje maluchy ważyły wczoraj rano po 300 g a wieczorem już po 350. Jak będą rosły w tym tempie, to jeszcze dogonią twoje...:lol: Ha ha nie maja szans! VALKYRIA miała dzis rano 950g :crazyeye: żarłoczek mój kochany:diabloti: [quote name='Alojzyna']Ale to nie ja wymyslałam imiona... oj, za dużo dajesz im swobody ;) Wczoraj pokazałam Wam jak wyglada praca w Bullerbyn, dziś demonstrujemy drugie główne zajęcie maluszków, odpoczynek:
Patka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 popłakaliśmy sieze śmiechu widzą taką "nawaloną" kluskę :lol::lol:
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :lol: :lol: :lol: o matyldo ale baloniki :loveu: toż to maleństwo się zaraz uniesie ;)
blaira Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Bomba!!!! ale zdjecie myslalam ze sie poplacze ze smiechu.....grubasek sie najadl i padl (doslownie) a wlasciwie padla bo to sunia :) Amfi trzymajcie sie i galski dla mamci i maluszkow;)
tufi Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 EEE Wy sie nie znacie - Amfi postawila na szkolenie od pierwszych dni i prosze - tak wyglada prawidlowo wykonana komenda "lez na plecach" - a Wy zazdrosnicy sie uczcie :eviltong: A tak korzystajac z okazji watku, do ktorego zaglada wielu hodowcow - polecam lekture: http://www.hovawart.wizja.net/ Tam w dziale miotu "M" jest opisane dorastanie i socjalizacja szczeniąt, nie tylko po urodzeniu, ale jeszcze w brzuchu suni.
mrowka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 hahahaha ale sie usmialam!! Zdjecie bomba! :lol: Maluch jest boski :lol:
AMFI Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 mrowka napisał(a): Maluch jest boski :lol: Boska ! to nasza gwiazga VALKYRIA i nie taki maluch, bo dzis przekroczyła magiczną liczbe na wadze 1000 g:evil_lol:
lapis Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Patka']popłakaliśmy sieze śmiechu widzą taką "nawaloną" kluskę :lol::lol: to samo pomyślałm jak mi Amfi przesłała mailem, aż się popłakałam Debeściara ta VALKYRIA poprostu brak mi słów:loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts