Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sortis!!!!:hand:

I realised that I know you indirectly!
My good friend Sveta, who lives in Moscow, has a dog born in your kennel! The world is so small :-)

:beerchug:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nio dobra to wrzuce trochu fotek (dziecinnieje przy tych yodusiach:lookarou:)
urodziny

już czwóreczka

mała Vanilka

w mleczarni

śpioszki

yodusie

mniam mniam

Hondik: Thank you for nice words. Their parents are: Abigail Abi Sortis&Mister Man Mery Mariatos. The photos you can see in my website, link below

Posted

[quote name='Hondik']
Sortis!!!!:hand:
I realised that I know you indirectly!
My good friend Sveta, who lives in Moscow, has a dog born in your kennel! The world is so small :-)

Hi Hondik !!! :hand:

See :user: Priv Mess. (up)

Posted

Noooo w koncuuuuu - co robisz z maluszkow na swieta? Potrawke, zupke czy na slodko? :D Buziaki od BBBandy w czarne nochalki dla kazdego maluszka z osobna i wielkie cmok dla Buśki!

Posted

[quote name='Alojzyna']Cartman i Caya

oj, Carmen, bo lepiej pasuje do Cartmana ;)

a w Bullerbyn bez zmian, wciąż te same pracowite zajęcia:

Posted

AMFI napisał(a):
oj, Carmen, bo lepiej pasuje do Cartmana ;)

Ale to nie wymyślałam imiona tylko ich przyszłe rodziny. Ja postawiłam tylko warunek, że musi być na "C" i składać się z dwóch sylab.

Moje maluchy ważyły wczoraj rano po 300 g a wieczorem już po 350.
Jak będą rosły w tym tempie, to jeszcze dogonią twoje...:lol:

Posted

[quote name='Alojzyna']Ale to nie wymyślałam imiona tylko ich przyszłe rodziny. Ja postawiłam tylko warunek, że musi być na "C" i składać się z dwóch sylab.

Moje maluchy ważyły wczoraj rano po 300 g a wieczorem już po 350.
Jak będą rosły w tym tempie, to jeszcze dogonią twoje...:lol:
Ha ha nie maja szans! VALKYRIA miała dzis rano 950g :crazyeye: żarłoczek mój kochany:diabloti:

[quote name='Alojzyna']Ale to nie ja wymyslałam imiona...
oj, za dużo dajesz im swobody ;)

Wczoraj pokazałam Wam jak wyglada praca w Bullerbyn, dziś demonstrujemy drugie główne zajęcie maluszków, odpoczynek:

Posted

Bomba!!!! ale zdjecie myslalam ze sie poplacze ze smiechu.....grubasek sie najadl i padl (doslownie) a wlasciwie padla bo to sunia :) Amfi trzymajcie sie i galski dla mamci i maluszkow;)

Posted

EEE Wy sie nie znacie - Amfi postawila na szkolenie od pierwszych dni i prosze - tak wyglada prawidlowo wykonana komenda "lez na plecach" - a Wy zazdrosnicy sie uczcie :eviltong:

A tak korzystajac z okazji watku, do ktorego zaglada wielu hodowcow - polecam lekture: http://www.hovawart.wizja.net/
Tam w dziale miotu "M" jest opisane dorastanie i socjalizacja szczeniąt, nie tylko po urodzeniu, ale jeszcze w brzuchu suni.

Posted

mrowka napisał(a):

Maluch jest boski :lol:

Boska ! to nasza gwiazga VALKYRIA i nie taki maluch, bo dzis przekroczyła magiczną liczbe na wadze 1000 g:evil_lol:

Posted

[quote name='Patka']popłakaliśmy sieze śmiechu widzą taką "nawaloną" kluskę :lol::lol:

to samo pomyślałm jak mi Amfi przesłała mailem, aż się popłakałam

Debeściara ta VALKYRIA poprostu brak mi słów:loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...