AMFI Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Alojzyna napisał(a):Szkoda tylko, że tego białego tak mało potem zostaje...;) Buziaczki w nochalki Prawdę mówiąc ja nie lubię tych białych znaczeń na pysiach :cool1: i mam nadzieję, że nic z nich nie zostanie :p Buziaki przekazane:multi: Matylda :iloveyou:coraz piękniejsza! czy to ceścikowa córeczka?
Vectra Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Tak , Ceścika :D Teraz czekam , aż otworzy patrzały :diabloti: Już ma charakterek MA :evilbat: będzie zołza ;)
BeaC Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://img176.imageshack.us/img176/8528/2506018ep4.jpg klusie:loveu::loveu::loveu:
Sebastian Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jakie piękne kluseczki, Bulerbynki jakie strzałkowe nochalki:loveu: a Vectra jesteś teraz położną? super brzdące!
Vectra Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Może kiedyś i będę położną ;) Na razie jestem przyszłą szczęśliwą ciocią :) Za 6 tygodni będę niańczyć :D
Basia&Safi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jak za 2/3 miesiace w jakiesj hodowli urodza sie stafiki :) prosze o informaacjee :):)) moze powiekszymy grono majacych stafiki :) Ja i moj chlopak jestemy zdecydowania na stafika tylko musimy skonczyc remont i sie przeprowadzic :):):):)
BeaC Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/86997/00000005.jpg czyż nie jestem piękna??? :loveu::loveu::loveu:
AMFI Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ależ Matylda jest apetyczna ... mniam mniam :iloveyou::iloveyou: a Bullerbynki wyczołgały się dziś na pierwszy spacer: na szczęście nie trzeba było iść daleko: po posiłku obowiązkowo toaleta: a na koniec drzemka pod okiem czujnej rodziny:
Sebastian Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Mam przyjemność poinformować o fakcie narodzin trzech zdrowych rudych panienek i czterech mocnych rudych chłopców w hodowli FAMILY BULDOŻER. Miałem niewątpliwy zaszczyt być położnym przy tej pięknej chwili. Wspólnie z mamuśką jesteśmy wykończeni ale bardzo szczęśliwi! Urodziły się szczeniaczki rude z czarnymi maskami ale także rude z białymi znaczeniami Rodzicami zostali GOLD HURICANE BULDOŻER i LARES Z HAMBALEK BUSIN Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu z hodowlą. tel. 0781-751-072 Pozdrawiamy!
Bullila.nl Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Monika, czy Duudus to caly czas obserwuje twarzystwo???:crazyeye: Ja jak patrze na Bunie to widze Bullitka:cool3: karmiacego:evil_lol: Maluchy super:multi:
Alojzyna Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Sebastian napisał(a):Mam przyjemność poinformować o fakcie narodzin trzech zdrowych rudych panienek i czterech mocnych rudych chłopców w hodowli FAMILY BULDOŻER.! A gdzie zdjęcia rudych myszek :mad: Amfi - poczekaj, aż maluchy zaczną biegać. Wtedy dopiero Dud pokaże jaką jest świetną niańką. Po tym jego spojrzeniu można poznać, że już nie może się doczekać, żeby zastąpić Bunię:lol:. Nie wiem tylko, czy spodoba mu się, jak maluchy zaczną go łapać za to i owo, bo im będzie obojętne co z brzucha zwisa :evil_lol:
Asztir Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 no mnie znowu wcale aż tak długo nie było, ale zanim napatrzyłam się na wszystkie zdjęcia to sporo mineło :D cudaśnie obrodziło w szczeniaczki! wszystkim życzę powodzenia :D a tobie Vectra nikt przecież nadzieji nie będzie odbierał na spokojnego staffika :evil_lol: powodzenia :D buziaki dla wszystkich szczeniorków :D i tych czerwononosych też :loveu::loveu::loveu:
Harpagon Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 GRATULUJEMY I CZEKAMY NA FOTKI :) www.harpagon.com.pl
Harpagon Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A tutaj cosik od nas - "Harpagonki" ;) ;)www.harpagon.com.pl
Vectra Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 hahahaha , rozrabiaka !!!! SUPER http://img157.imageshack.us/img157/2457/038xx3.jpg Asztir napisał(a):a tobie Vectra nikt przecież nadzieji nie będzie odbierał na spokojnego staffika :evil_lol: niestety , peszek ... Matylda już rozrabia :mad: :diabloti:
Basia&Safi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 prosze na PW ceny szczeniaków:) nie jestem wogole zorietowana w cenach :) a po wakacjach chcielibysmy kupic szczeniaka :)
Bullila.nl Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 :loveu:Bullerbynkowi sie oczka lotwozyly:loveu::loveu:
anilla Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dołączyliśmy do grona szczęśliwych właścicieli stafika:multi: My Dream Moon in Staff czyli Czesio został ślązakiem;) ***** ***** ***** pozdrowienia dla Babki Marty ;)
AMFI Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witamy kolejnego Czesia :-) jak sie sprawuje nasze dogomaniackie dzieciątko? wygląda na aniołka... :angel:
Recommended Posts