Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alojzyna napisał(a):
Szkoda tylko, że tego białego tak mało potem zostaje...;)
Buziaczki w nochalki

Prawdę mówiąc ja nie lubię tych białych znaczeń na pysiach :cool1: i mam nadzieję, że nic z nich nie zostanie :p

Buziaki przekazane:multi:

Matylda :iloveyou:coraz piękniejsza! czy to ceścikowa córeczka?

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jak za 2/3 miesiace w jakiesj hodowli urodza sie stafiki :) prosze o informaacjee :):)) moze powiekszymy grono majacych stafiki :) Ja i moj chlopak jestemy zdecydowania na stafika tylko musimy skonczyc remont i sie przeprowadzic :):):):)

Posted

Ależ Matylda jest apetyczna ... mniam mniam :iloveyou::iloveyou:

a Bullerbynki wyczołgały się dziś na pierwszy spacer:

na szczęście nie trzeba było iść daleko:

po posiłku obowiązkowo toaleta:

a na koniec drzemka pod okiem czujnej rodziny:

Posted

Mam przyjemność poinformować o fakcie narodzin trzech zdrowych rudych panienek i czterech mocnych rudych chłopców w hodowli FAMILY BULDOŻER. Miałem niewątpliwy zaszczyt być położnym przy tej pięknej chwili. Wspólnie z mamuśką jesteśmy wykończeni ale bardzo szczęśliwi!
Urodziły się szczeniaczki rude z czarnymi maskami ale także rude z białymi znaczeniami

Rodzicami zostali
GOLD HURICANE BULDOŻER i LARES Z HAMBALEK BUSIN

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu z hodowlą.
tel. 0781-751-072
Pozdrawiamy!

Posted

Sebastian napisał(a):
Mam przyjemność poinformować o fakcie narodzin trzech zdrowych rudych panienek i czterech mocnych rudych chłopców w hodowli FAMILY BULDOŻER.!

A gdzie zdjęcia rudych myszek :mad:

Amfi - poczekaj, aż maluchy zaczną biegać. Wtedy dopiero Dud pokaże jaką jest świetną niańką. Po tym jego spojrzeniu można poznać, że już nie może się doczekać, żeby zastąpić Bunię:lol:. Nie wiem tylko, czy spodoba mu się, jak maluchy zaczną go łapać za to i owo, bo im będzie obojętne co z brzucha zwisa :evil_lol:

Posted

no mnie znowu wcale aż tak długo nie było, ale zanim napatrzyłam się na wszystkie zdjęcia to sporo mineło :D cudaśnie obrodziło w szczeniaczki! wszystkim życzę powodzenia :D a tobie Vectra nikt przecież nadzieji nie będzie odbierał na spokojnego staffika :evil_lol: powodzenia :D
buziaki dla wszystkich szczeniorków :D i tych czerwononosych też :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dołączyliśmy do grona szczęśliwych właścicieli stafika:multi:
My Dream Moon in Staff czyli Czesio został ślązakiem;)

pozdrowienia dla Babki Marty ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...