Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wejherstaff napisał(a):

Vectra sliczne Franiowe rodzeństwo :loveu:

:buzi: z drugiej strony , który szczenior nie jest śliczny :loveu:
Jak mam chandrę ;) zawsze tu wpadam , nacieszyć oczka.Od razu się najpodlejszy humor poprawia i wszystkie problemy znikają :cool3:

Marta Chmielewska napisał(a):
Gratuluję wszystkim babciom i dziadkom maluszków, oby zdrowe rosły i nie dały o sobie długo zapomnieć

Zapewniam Cię , droga moja Marto , iż jedno z tych maleństw , które mam ogromną przyjemność zaprezentować , w tym najwspanialszym wątku.
Dostarczy od oseska aż do później starości , wielu wrażeń :evilbat:
Bo zamieszka u mnie :multi: :evil_lol:

Liczę tylko , próbuje się oszukiwać iż Matylda , nie pójdzie w ślady swojego starszego pół brata i będzie grzeczną , małą , spokojną dziewczynką :diabloti:
Bo inaczej przerobie na pasztet - wszystkie jak leci :mad:

Posted

Och jakie to pocieszajace, że będziemy mogły równolegle prezentać zniszczenia dokonane w domu i wspólnie próbować pozbyć się trolla z domu :diabloti:;)
A tak poważnie... z wrodzonej mi skromności nadmienię, iż jestem współautorką tegoż cudownego topiku, walczylam dzielnie o niego u szanownej moderatorki Dag i zainicjowałam jego rozdziewiczenie :eviltong:
Ach, nie dziękujcie, te kwiaty nie były potrzebne :oops:

Posted

Vectra napisał(a):

Liczę tylko , próbuje się oszukiwać iż Matylda , nie pójdzie w ślady swojego starszego pół brata i będzie grzeczną , małą , spokojną dziewczynką :diabloti:

hihi, nadzieje zawsze mozesz miec :evil_lol:

Posted

Droga Marto , tak wiem , że to TY jestem pomysłodawcą tegoż wątku - czytałam :diabloti: Pamiętam te łyse prawie staffiki - jakieś dziwne z grzywkami - słodkie :loveu:
Miało być bez kwiatów , ale .... Proszę :diabloti:

Marzyć mogę , nadzieje też niby mam.Ale patrząc realnie , nie ma szans bym miała spokojnego psa.Miałam spokojnego psa Lale .Ale Franio i Klementyna włożyli dużo pracy i serca aby ją popsuć :mad:

Posted

Jakoś tu staffikowo się zrobiło (oczywiście żeby nie było, nic w tym złego ;-))... Więc żeby urozmaicić, to ja coś czerwonego tu wrzucę... W końcu też szczeniak! Chociaż nie wiem czy takie tu bywały ;-)

A więc to jest Zaduszka! Koleżanka Froda (Frodosława byłego Oświęcimka)... W sobotę skończy 4 miesiące, na fotkach ma jakieś 2-3 tyg. mniej.

Tu z mamą

http://img218.imageshack.us/img218/341/img0893mxz0.jpg

http://img406.imageshack.us/img406/2713/img0911mam0.jpg

http://img170.imageshack.us/img170/3919/img0953mzh1.jpg

Posted

Fajna rudaska :loveu: oglądalam wczoraj czekoladowe stafiki, na fotkach oczywiście, całkiem podobnie wyglądały.
Vectra, dziękuję,jestem przewzruszona :errrr:Wszystkiego najlepszego dla mebli, w zwiazku z nadejściem nowego, z cała pewnością spokojnego, grzecznego, wiecznie śpiącego, mało ruchliwego stafika :evil_lol::eviltong:

Posted

Redziki przepiękne :loveu:,moja pierwsza miłosć do bullowatych mam nadzieje ,że doczekam czasów kiedy będzie mozna pokazywać je na wystawach FCI;)

na pewno zamieszka wtedy taka ruda piekność:evil_lol::evil_lol:

VECTRA -życzę Ci z całego serca aby Twoja Matylda była tak spokojną sunią jak Vika i Jej córka Malina to są 2 chodzące spokojności:multi::multi:

ale za nie nadrabia diablica Dżuma -to jest normalnie diabeł w psiej skórze ,spokajna jest tylko godzinę po posiłku:angryy::angryy::angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...