wejherstaff Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Alojzyna napisał(a):Gratuluję - maluszki są prześliczne :loveu: i jakie ciekawe umaszczenia :lol: a Yaro... :loveu::thumbs::buzi: dziękujemy bardzo :oops: mi też ten sam chłopaczek wpadł w oko ;) :buzi:
Sebastian Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A mnie Yakuzo! gratuluję Kasiu pięknego Jakard-Wejherstaffowego dorobku!!!
Bullila.nl Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 AMFI napisał(a):ależ śliczności - i Yaro i Yakuzo :iloveyou:cudności! tak tak:sweetCyb::sweetCyb: suuper;)
wejherstaff Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Bullila.nl, AMFI Sebastian, dziekujemy :buzi::buzi::buzi::miło że dzieciaczki sie podobają Cool!::Cool!::Cool!:
Harpagon Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ŚLICZNE TE WASZE SZCZENIACZKI :loveu: a teraz nasze ... www.harpagon.com.pl Pozdrawiamy cdn...;)
klaudia&Manta Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 http://img65.imageshack.us/img65/6443/069bd5.jpg - boksera za staffika podkładają :angryy::evil_lol: Cooraz bardziej bombowe klusie z nich :D
wejherstaff Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Tak dziś prezentują się nasze pręguski :loveu::loveu:
Marta Chmielewska Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jakie już duże :loveu: Pręgowany pręgusek najfajnieszy. A ja jestem biedniejsza o jedną suczkę i jeszcze mogę się poznęcać nad naszymi podrostkami :p Bellunia Czechulo Mamula Pozdrawiamy :multi:
AMFI Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 acroba, słodkie maluszki :-) a te białe pazurki coś mi przypominają....:p
wejherstaff Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Śliczne klusie :loveu::loveu::loveu: Mi tez te białe paluszki podsuwają pewną myśl :roll: czyżby ... Carbo:loveu:
Bullila.nl Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Sliczne maluszki:loveu: ...no wlasnie falafelki na Carbowskie wygladaja:evil_lol:
Carbonara Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ehhhh Baby przed Wami sie nic nie ukryje hahah przeciez to dzieci Arsene Lupin w białych rękawiczkach :) Aga! :) Prosze ucałowac małe złodzieje ludzkich serc :):loveu:
acroba Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Białe paluszki? Jakie białe paluszki? :cool3: Dobrze Carbonara prawi w białych rękawiczkach :razz: Jak policjant...chyba bedzie Howard ......w koncu miot na ,,H'' a i w takim ladnym czasie sie urodzil... Cieszymy sie ze sie podobaja. Pokazemy sie czesciej jak dogo pozwoli.
Bullila.nl Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='agnethka']po Carbo każdy miot ma białe "rękawiczki"? z ciekawości pytam, bo ostatnio co się takie kluchy nie pokażą to po nim :evil_lol::evil_lol: Jakby Carbo mial alimenty placic ....to chyba by nie dal rady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:. Moj Bullitek tez ma Carbowskie skarpeteczki:loveu: Maluszkie paluszki, cudo:loveu:
Carbonara Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Bullila.nl']Jakby Carbo mial alimenty placic ....to chyba by nie dal rady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:. Moj Bullitek tez ma Carbowskie skarpeteczki:loveu: Maluszkie paluszki, cudo:loveu: hihihihi:) oj kurcze ciezko by było: chyba patent trzeba załozyć na te skarpetki- znak firmowy :evil_lol:
Bullila.nl Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Carbonara napisał(a):hihihihi:) oj kurcze ciezko by było: chyba patent trzeba załozyć na te skarpetki- znak firmowy :evil_lol: z tym znakiem to dobry pomysl,prawa autorskie itd...:evil_lol: Ja oswiadczam iz wnosic o alimenty nie bede:nono::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Wszystkie kluseczki cudeńka :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam ten temat. Więc pozwolę sobie przedstawić maleńkie Penn-staffki , które urodziły się 12 czerwca , cała szóstka dorodna i zdrowa , są dwie dziewczynki i czterech chłopaków. Rodzicami są mamusia mojego Frania i Cest (Dark Side TWM)
strumyk Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 I jak ladnie sie kolorki rozlozyly - dla kazdego cos milego :)
Recommended Posts