Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tomo napisał(a):
chyba przetłumaczę sama siebie :cool1:

ale zdecydowanie liczy się jakosć - nie kolor :)

jak to dobrze, że nie tylko ja muszę tłumaczyć co piszę :evil_lol:

Tomo, każdy ma jakieś plany hodowlane, prawda? dla mnie James ma jakość i powtórzę się enty raz, nie od razu Kraków zbudowano... i nie od razu można mieć wszystko, kto tego nie rozumie, niech się nie zabiera za hodowle, bo moze zainwestować w super pare i nic mu nie wyjdzie i się załamie :evil_lol:

a co do kolorów, to spoko i tak wszyscy trąbią, że to dla kasy - no ale skoro dla kogoś tylko to się liczy, to zrozumiałe, że nie podejrzewa u kogoś innych pobudek, nieprawdaż?

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zainwestować w super pare i nic mu nie wyjdzie i się załamie :evil_lol:

Właśnie...niektorzy mylsa w ten sposob : kupie wybitna suke , pokryje wybitnem psam i beda wybitne szczeniory:cool3:
A nie na tym to polega :shake:

Posted

nie od razu Kraków zbudowano...
- no tak - najpierw był Krak.. potem sie jego córa Wanda utopiła .. usypali im KOPCE .. itd.itd.. etc. :evil_lol:

A ja tam, witam..wszystkie SZCZUDŁAKI..czy Patyczaki..hihi zawsze z zainteresowaniem ;) ,a to male ostatnie :loveu: .. Canaveral .. słodziak !! :cool3:

Ps.Carbonara,ale ten .. w kolorze "lwa" ..hahaha ..to juz raczej nie szczeniaczek..,to cio Wy tu robicie...zmykaj do GALLERY hihi ..

Posted

staff-ka napisał(a):
-

Ps.Carbonara,ale ten .. w kolorze "lwa" ..hahaha ..to juz raczej nie szczeniaczek..,to cio Wy tu robicie...zmykaj do GALLERY hihi ..

kurcze Matka z tym kolorem to byc nam nie ublizała haahahhahh:eviltong::diabloti:
ok zmykamy do gallery bo wiesz jak to jest on dla mnie cały czas taki malutki hihihihihi:lol::lol::lol:

Posted

Canaveral widać, że szczeniorki wzięły się za ustawianie starszych :D super zdjęcia :D zwłaszcza te ziewające do siebie :)
Carbonara ależ im wyszły błagające oczka na zdjęciach :loveu:
super szczeniaczki wszystkie!! !

Posted

zakochałam sie w tej suni!!! jest poprostu the best!!! i to spojrzenie poprostu powalające:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:chyba musze ją przejąć normalnie;)

Posted

[quote name='mart_23']
zakochałam sie w tej suni!!! jest poprostu the best!!! i to spojrzenie poprostu powalające:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:chyba musze ją przejąć normalnie;)

To miłę ze ta sie podoba , jest urocza to prawda i ma juz nowych włascicieli :)

a tu " niebiescianka" czyli niebieska niespodzianka : A kuku !!!:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...