Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Kasiu - nowe maluszki są przecudaśne!! Tylko schrupać... ajjjj, jak bym chciała takiego diabełka w domku... już... teraz... :oops:
A Jaśko wygląda naprawdę superancko, rośnie chłopak, oj rośnie... :razz:

Posted

Hmmmmmm czwarta rano ale co tam ...ja pracuje w sumie hahahah
oto specjanie dla Dorki na obczyznie maluchy z jej przydomkiem PORT ERIN
ale z domu carbonary hihi:cool3::evil_lol:

and boy

Buziaki dla wszyutskich w nowym roku Port erino- carbonarastaffy:)
Mis i Mała po domowemu:lol:

Posted

ach jakie cudowne klusie kolejne!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
szkoda, że nie można mieszać literek bo fajnie by się mogły nazywać Boni i Claid :D
Wszystkie szczeniaiczki już te większe i mniejsze fajne klusie! :D
Staff-ko dzięki za pocieszenie co do tej plamki Ravy :razz: dla mnie to jednak zawsze jest jakaś wada, bez względu na to jak bardzo kocham tą małą jędzę lizajkę :evil_lol: swoją drogą pierwszy raz poznałam pod tym względem staffika ;) Caytuś był powściągliwy w lizaniu :lol:

Sylwester

i na działeczce

Posted

[quote name='Carbonara']Hmmmmmm czwarta rano ale co tam ...ja pracuje w sumie hahahah
oto specjanie dla Dorki na obczyznie maluchy z jej przydomkiem PORT ERIN
ale z domu carbonary hihi:cool3::evil_lol:
http://img164.imageshack.us/img164/8085/maaqv1.jpg
http://img166.imageshack.us/img166/4871/maa2cc3.jpg
and boy

http://img164.imageshack.us/img164/1301/misxd0.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/2786/mi2fi4.jpg

Buziaki dla wszyutskich w nowym roku Port erino- carbonarastaffy:)
Mis i Mała po domowemu:lol:

Wielkie dzięki Justynka :lol:, dzięki i jeszcze raz dzięki :loveu:

Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki.

Posted

O matulu, jakie te Port Erino - Carbonarastaffy są słodziachne...!!
Justyna, wiesz co? Ociągasz się chyba moja droga... maluchy już mają otwarte oczka, a tu dopiero zdjęcia... i na dodatek TYLKO 4, co to ma być? :mad: :mad:
To maleństwo ze skarpeteczkami - cud, mniód, orzeszki... :loveu:

Posted

[quote name='IMMNESS']O matulu, jakie te Port Erino - Carbonarastaffy są słodziachne...!!
Justyna, wiesz co? Ociągasz się chyba moja droga... maluchy już mają otwarte oczka, a tu dopiero zdjęcia... i na dodatek TYLKO 4, co to ma być? :mad: :mad:
To maleństwo ze skarpeteczkami - cud, mniód, orzeszki... :loveu:
dzieki Immness hihi nastepne zdjecia juz niedługo :)

a tym razem mam nadzieje ku radości Aghus i Staff-ki -specjana sesja jednego przystojniaka zwanego " Jaś":loveu:

http://img140.imageshack.us/img140/3953/jas3jn6.jpg

hihihi jak widac wpadł w oko najmłodszej handlerce :) hihihi
http://img120.imageshack.us/img120/1664/jasijulaio1.jpg

Maksymalna wielkość zdjęć to 640 x 640

Posted

Śliczny model!!! :lol:

Carbonara - czy mogłabyś wkleić w galerii zdjęcia twoich nowych podopiecznych? :loveu: - bo na stronie nie wszystkie się otwierają :razz:

Posted

[quote name='Alojzyna']
Carbonara - czy mogłabyś wkleić w galerii zdjęcia twoich nowych podopiecznych? :loveu: - bo na stronie nie wszystkie się otwierają :razz:

już powinny wszystkie chodzić - wczoraj padł serwer ;-)

Posted

[quote name='AMFI']mała mądrala z Szakulca :-)

a tu nasz głuptasek Dud ;-)

kurcze Dudzisław jest normalnie szybko zmieniającym się młodzieńcem :):loveu::loveu::loveu:
Świetne foteczki i model tez :)

a tu nasz MIś który jest bardzo grzeczny dziś , chetnie Panstwu łape poda- nie che podac ...a to szkoda hihihihihi

Małej musze porobic nowe zdjecia bo mi sie skasowały:((

Posted

misio jest cudowniutki :lol: ukradłabym Ci tę parkę, prosze je ode mnie baardzo mocno wycałować, szczególnie misiową siostrę, ciężką kluchę :evil_lol:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
a może pochwalilibyście się swoim nowym nabytkiem,pokażcie oficjalnie to cudeńko

Ależ to przecież nasz Dragonek - o ile się nie mylę, to był za Twoim psiakiem w szczeniakach w Poznaniu na klubówce :p

Posted

AMFI napisał(a):
Ależ to przecież nasz Dragonek - o ile się nie mylę, to był za Twoim psiakiem w szczeniakach w Poznaniu na klubówce :p

nie nie to nie o tego osobnika mi chodzi:eviltong:

Ty dobrze wiesz o którego;);)

Posted

nie nie to nie o tego osobnika mi chodzi:eviltong:

Ty dobrze wiesz o którego;);)

... o Lolusia??? :bluepaw:
ale on jeszcze z nami nie mieszka... właśnie debatujemy czy uda nam się polecieć po niego w styczniu czy dopiero w lutym - bo terminy mocno napięte...:shake:
tak czy inaczej chodzi zapewne o tę cudną parkę:

Posted

no w końcu :multi::multi:,to jest właśnie to o co mi chodzi a ja myślałam ,że maleństwo jest już z Wami :roll::roll:
piszesz parka to znaczy ,że bieżecie sunię również???

sunia GI Jane - jest Carbonary, a psiaka GI Jacka wzięliśmy na współwłasność :multi: i oboje będą mieszkali z Carbonara (no chyba że isę złamię i nie oddam:evil_lol:)

prawdę mówiąc będzie jeszcze jedno takie maleństwo w Polsce, ale może niech właścicielka sama sie pochwali... ;):loveu:

Posted

W takim razie gratuluje sama miałam ochotę na tego błękita,jeżeli pójdzie w ślady mamy to będzie bardzo ładny ,życzę Wam powodzenia w układaniu nowego członka rodziny i do zobaczenia na wystawach:multi::multi::multi:

Posted

W takim razie gratuluje sama miałam ochotę na tego błękita,jeżeli pójdzie w ślady mamy to będzie bardzo ładny ,życzę Wam powodzenia w układaniu nowego członka rodziny i do zobaczenia na wystawach:multi::multi::multi:

hihihi juz sobie wyobrażam to zaskoczenie sedziów, sadze ze dla nich to bedzie nowosc okropeczna..hmmm jak tu posędziowac chmurke :):evil_lol::eviltong: albo jak kto woli staffika z pluszu - jak z kolorami maja duże problemy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...