Canaveral-staff Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 bez obawy Kasia na pewno coś wymyśli -żebyśmy sobie połamali języki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
AMFI Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ja też takie chcę....:placz: super główeczki - okrąglutkie jak bąbeczki choinkowe! Wycałuj je Kasiu od cioci Moniki !
Carbonara Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 AMFI napisał(a):ja też takie chcę....:placz: super główeczki - okrąglutkie jak bąbeczki choinkowe! Wycałuj je Kasiu od cioci Moniki ! hahah Kasia mam z głowy ozdoby choinkowe hahahah Cicoiu Moniko :) albo narty albo bąbki :):cool3:;)
dzasta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kasiu Staff-Ko super kluseczki-bombeczki i na Święta jak znalazł :loveu: Pozdrowienia dla Was i głaski dla naszej ulubienicy Mamusi Urpisi i jej dzieciątek!!!
Asztir Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ależ fajne kruszyny do schrupania! :loveu: Śliczne czarnuszki a data urodzenia iście bohaterska :razz:
Asztir Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Śpiąca królewna??? Nie... śpiący paszczecik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. moja siostra nazywa ją rolmops :D niestety wszyscy jak patrzą w te jej oczęta to nie mogą się im oprzeć i dak o to mamy kluchę :mad: ale tylko do marca - potem przeprowadzka :D
dzasta Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hihihi Asztir jak nic masz rolmopsa na Wigilię :-o Super ona jest taka klusia :loveu: Mówisz że od marca będzie na diecie :evil_lol:
AMFI Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 dobry rolmops to tłusty rolmops :evil_lol: a tu mój rolmops, na lenia: i na poważnie:
strumyk Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 aaa, coz za cenzura; no ale moj tez taka siada - tzn w tej pozycji i czesto z takim efektem :evil_lol:
Canaveral-staff Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 a cóż to -Pancia WSTYD zakryła:oops::oops::oops:
AMFI Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No tak, zapomniał majtek założyć do zdjęcia, a że ja cztery lata miałam suczkę, to nieprzyzwyczajona do takich widoków... :oops:;) a oto ja Bullitek, piesek z naszej hodowli obchodził dziś swoje pierwsze urodziny :
Canaveral-staff Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Jaki piękny roczniak ,wszystkiego najlepszego dla jubilata,wielu wspaniałych chwil spędzonych z opiekunami ,samych pyszności w miseczce Dużo buziaczków od CANAVERALI :bday::bday::bday::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::laola::new-bday: :beerchug:
Asztir Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :loveu::loveu::loveu: No jaki piękny torcik!!! :loveu: Wszystkiego naj dla wszystkich roczniaków! :D Amfi nasz Cartman też tak siada :evil_lol: ale już przywykłam do widoku, tylko do teraz się zastanawiam jak to dzieciom (siostrzenicom) tlumaczyć ;)
AMFI Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dziękujemy za piękne życzenia, przekażę dalej :multi: Asztir, siostrzeńcom powiedz, ze jakby chodzili bez majtek to tez by tak głupio wyglądali :loveu:
Bullila.nl Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 W imieniu swoim i mojego Bullitka serdecznie dziekujemy za zyczenia:multi:
wejherstaff Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Asztir ależ ona się zmiemniła :p tak poważna babka już z niej ;)
AMFI Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 kawał babeczki wyrosło, gdzie ta mała słodka rudzinka?????
klaudia&Manta Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jejku ja tak patrze i mysle - 'jej tak zab wystaje ? taki krzywy ??:crazyeye: A nie to tylko fajniuska rózowa plamka :cool3:Rozumiem ze to taki znak rozpoznawczy :)
Asztir Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wiesz, ja już przywykłam do tej plamki, ale faktycznie to sprawia czasem takie wrażenie, bo nie Ty pierwsza je odniosłaś. Ja ostatnio do weta poszłam to zadali podobne pytanie. Niestety nie wybarwiła się całkiem, a wielka szkoda :( No ale co zrobić, malować jej nie będę ;) algi morskie dostawała i troszke się zmniejszyło, no ale nie wszystko... A co do jej wielkości to ona ma dużą klatę :roll: bo ja na niej żebra wyczuwam bez problemu, także taka zapasiona to ona nie jest ;) tylko właśnie ta klata taka jakaś ogromna, a do tego mała jak na razie głowa :evil_lol: karykaturka na razie z niej jest ;)
staff-ka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Bardzo rozkoszna ma tą plamkę Asztir .. Twoja rudaska.. naprawdę , ja pamietam jak bardzo kochałam takie znaczenie u mojego niezyjącego już (niestety) pierwszego samca Am'staffa .. to ten po prawej .. :loveu: -- oo tu widać lepiej .. :razz: Nio ,ale docelowo..to chciały sie przypomniec BOMBKI CHOINKOWE ( (AMFI - urocze :multi:) ..niedługo już sie "zawiesimy" ,ale narazie to .. fotki sprzed 9-ciu dni ..niestety cos nam szwankuje aparat..i nie da sie nic nowego pstryknąc ..takiego "z dziś" .. nio,ale 9 dni temu były niewiele mniejsze ;) - Diabliczka ...najbardziej dożarta ..pierona -od lewej : Maleństwo (najmniejsza i najgrzeczniejsza suczeńka) .. , Bambaryła (rosłych rozmiarów...piesek) i Czarna.. (druga z charakterku po Diabliczce) - j.w.
staff-ka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 - Bambaryła - Maleństwo - Diabliczka .. "pożerająca" .. ;) A tak oto prezentuje się mój (jak narazie) najbardziej ulubiony "wnuk" ..Daro .. synek Staffkara i Cony ,którego co jakis czas tu Państwu prezentuję i pozwole sobie i teraz: - Heart in Heart I.B... To sa w sumie ostatnie podrygi w tym dziale .. zarówno Daro..jak i Jaśka , z kolei synek Carbowca i Tiśki .. ( poniżej ) .. dlatego korzystamy jeszcze :cool3: (foto dzieki uprzejmości Aguś) - Rumburrak Arti Agusiek Grand S-K.. FCI Serdecznie już prawie świątecznie pozdrawiamy Wszystkich ..
AMFI Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No Jasio pięknieje z wiekiem, na prawdę - teraz to już poważny facet ! A bombeczki - przecudne, teraz to właściwie już figurki choinkowe :-)
Carbonara Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 sliczne maluchy , paskudy okropności cudowne hahahahah:loveu::loveu::loveu::loveu: tfu tfu tfu:) az miło popatrzec :) a Jas- naprawde przystojniak z niego :) strasznie sie zmienił:) :loveu::loveu::loveu: Kasia apropos Twojego kochanego wnuczka Imposant to bym powiedziała ze ta mina to na 100 % po babci Dusi :) hahahahahah:evil_lol::eviltong:
Recommended Posts