Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AMFI napisał(a):
ja też takie chcę....:placz: super główeczki - okrąglutkie jak bąbeczki choinkowe! Wycałuj je Kasiu od cioci Moniki !

hahah Kasia mam z głowy ozdoby choinkowe hahahah
Cicoiu Moniko :) albo narty albo bąbki :):cool3:;)

Posted

Kasiu Staff-Ko super kluseczki-bombeczki i na Święta jak znalazł :loveu:
Pozdrowienia dla Was i głaski dla naszej ulubienicy Mamusi Urpisi i jej dzieciątek!!!

Posted

Śpiąca królewna??? Nie... śpiący paszczecik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ps. moja siostra nazywa ją rolmops :D niestety wszyscy jak patrzą w te jej oczęta to nie mogą się im oprzeć i dak o to mamy kluchę :mad: ale tylko do marca - potem przeprowadzka :D

Posted

No tak, zapomniał majtek założyć do zdjęcia, a że ja cztery lata miałam suczkę, to nieprzyzwyczajona do takich widoków... :oops:;)

a oto ja Bullitek, piesek z naszej hodowli obchodził dziś swoje pierwsze urodziny :

Posted

Jaki piękny roczniak ,wszystkiego najlepszego dla jubilata,wielu wspaniałych chwil spędzonych z opiekunami ,samych pyszności w miseczce
Dużo buziaczków od CANAVERALI

:bday::bday::bday::BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::laola::new-bday:

:beerchug:

Posted

:loveu::loveu::loveu: No jaki piękny torcik!!! :loveu:
Wszystkiego naj dla wszystkich roczniaków! :D
Amfi nasz Cartman też tak siada :evil_lol: ale już przywykłam do widoku, tylko do teraz się zastanawiam jak to dzieciom (siostrzenicom) tlumaczyć ;)

Posted

Dziękujemy za piękne życzenia, przekażę dalej :multi:

Asztir, siostrzeńcom powiedz, ze jakby chodzili bez majtek to tez by tak głupio wyglądali :loveu:

Posted

Wiesz, ja już przywykłam do tej plamki, ale faktycznie to sprawia czasem takie wrażenie, bo nie Ty pierwsza je odniosłaś. Ja ostatnio do weta poszłam to zadali podobne pytanie. Niestety nie wybarwiła się całkiem, a wielka szkoda :( No ale co zrobić, malować jej nie będę ;) algi morskie dostawała i troszke się zmniejszyło, no ale nie wszystko...
A co do jej wielkości to ona ma dużą klatę :roll: bo ja na niej żebra wyczuwam bez problemu, także taka zapasiona to ona nie jest ;) tylko właśnie ta klata taka jakaś ogromna, a do tego mała jak na razie głowa :evil_lol: karykaturka na razie z niej jest ;)

Posted

Bardzo rozkoszna ma tą plamkę Asztir .. Twoja rudaska.. naprawdę , ja pamietam jak bardzo kochałam takie znaczenie u mojego niezyjącego już (niestety) pierwszego samca Am'staffa .. to ten po prawej .. :loveu:

-- oo tu widać lepiej .. :razz:

Nio ,ale docelowo..to chciały sie przypomniec BOMBKI CHOINKOWE ( (AMFI - urocze :multi:) ..niedługo już sie "zawiesimy" ,ale narazie to .. fotki sprzed 9-ciu dni ..niestety cos nam szwankuje aparat..i nie da sie nic nowego pstryknąc ..takiego "z dziś" .. nio,ale 9 dni temu były niewiele mniejsze ;)

- Diabliczka ...najbardziej dożarta ..pierona

-od lewej : Maleństwo (najmniejsza i najgrzeczniejsza suczeńka) .. , Bambaryła (rosłych rozmiarów...piesek) i Czarna.. (druga z charakterku po Diabliczce)

- j.w.

Posted

- Bambaryła

- Maleństwo

- Diabliczka .. "pożerająca" .. ;)

A tak oto prezentuje się mój (jak narazie) najbardziej ulubiony "wnuk" ..Daro .. synek Staffkara i Cony ,którego co jakis czas tu Państwu prezentuję i pozwole sobie i teraz:

- Heart in Heart I.B...

To sa w sumie ostatnie podrygi w tym dziale .. zarówno Daro..jak i Jaśka , z kolei synek Carbowca i Tiśki .. ( poniżej ) .. dlatego korzystamy jeszcze :cool3:
(foto dzieki uprzejmości Aguś)
- Rumburrak Arti Agusiek Grand S-K.. FCI

Serdecznie już prawie świątecznie pozdrawiamy Wszystkich ..

Posted

No Jasio pięknieje z wiekiem, na prawdę - teraz to już poważny facet !
A bombeczki - przecudne, teraz to właściwie już figurki choinkowe :-)

Posted

sliczne maluchy , paskudy okropności cudowne hahahahah:loveu::loveu::loveu::loveu: tfu tfu tfu:) az miło popatrzec :)
a Jas- naprawde przystojniak z niego :) strasznie sie zmienił:) :loveu::loveu::loveu:

Kasia apropos Twojego kochanego wnuczka Imposant to bym powiedziała ze ta mina to na 100 % po babci Dusi :) hahahahahah:evil_lol::eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...