Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']Witajcie, ale tu sie dzieje i zapewne dziać będzie chwilowo (dłuzsza chwila) beze mnie ;)
wprawdzie nie rude ;) i nie "psie", ale szczeniaczek ludzki "pełną buźką" ;) i chyba to dobre miejsce by sie pochwalić ;)
Oto najmłodsza dogomaniaczka wraz z rodzicami :)

http://img526.imageshack.us/img526/1061/0001bpolazrodzicamioq7.th.jpg

haaahhaaa wspaniale!!! gratuluję, i życzę wam oboje duuużo zdrówka!!!:klacz: :klacz: :klacz:

ps. Giovani pierwszy się stęsknił...widziałaś???:loveu: :loveu: :loveu:

Nie kopiujemy zdjęc tylko wstawiamy linki.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial];)no dobra to i ja oficjalnie .....chociaż poszła na GG ;)

Patuś , Piotr ...gratulacje z okazji narodzin POLI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

Rrrrany, Patka, nie wstawiaj więcej takich :loveu: :loveu: :loveu: zdjęć!!! Bo mi sie instynkt macierzyński uaktywnia :diabloti:

Pola jest ŚLICZNA!!! A zdjęcie cudowne! Naprawdę, kiedy patrzę na Wasze twarze, to wzruszenie mnie za gardło łapie :oops:

GRATULACJE!!!! I niech sie Pola dobrze chowa :drinking: :)

Posted

Oj powiem Ci Kasiu, że to kawał chłopa - przeraziłam się dziś jak wszedł na wagę - 12,800 ! I jest już wzrostu Buni - troche duży jak na niespełna 5 miesięczne szczenię:roll: chyba miche schowam:evil_lol:

Posted

My również przyłączamy się do gratulacji z okazji narodzenia malutkiej fanki terrierów typu bull! :new-bday: Żeby tak funkcjonowała ze stafikami jak córeczka naszych przyjaciół ze Słowacji!:multi:

No a Dragon Mikulski to prawdziwy FACET!:dog: :Cool!:

Posted

Jaka przepiękna fotka! :iloveyou:

Patko jak tylko bedziesz miała chwilkę czasu to koniecznie pokarz nam więcej fotek swojego "szczeniaczka"

Janasz napisał(a):

No a Dragon Mikulski to prawdziwy FACET!:dog: :Cool!:

tak, tak, nawet z jajkami jak to zauważyła p. sedzina :evil_lol:

bardzo dziękujemy za miłe słowa!

Posted

[quote name='Patka']Witajcie, ale tu sie dzieje i zapewne dziać będzie chwilowo (dłuzsza chwila) beze mnie ;)
wprawdzie nie rude ;) i nie "psie", ale szczeniaczek ludzki "pełną buźką" ;) i chyba to dobre miejsce by sie pochwalić ;)
Oto najmłodsza dogomaniaczka wraz z rodzicami :)

http://img526.imageshack.us/img526/1061/0001bpolazrodzicamioq7.th.jpg:multi::multi::multi: :multi::multi::multi:

Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki

Posted

Janasz ale super fotki :cool3: Rudolfina jeszcze aż tak stateczna nie jest zalizać chce maluszka :lol:
a kuku :)
Poświatko wielkie uściski

Posted

:iloveyou:jaki kochaniutki maluszek!!!! a jaka czarnulka:iloveyou: i minka jak rezolutna :iloveyou:
a kokardka od uroku jest????
i proszę nas nie straszyć tym wiekiem dojrzałym, nie damy się łatwo spławić :loveu:

Posted

[CENTER]Łaaaa!!! Patka jakie Pola ma włoski:loveu::loveu::loveu:Códna!!!
I taka czarnula, normalnie miodzio!!!
kurcze na mnie chyba też już czas...

Jeszcze raz gratuluję[/CENTER]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...