Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carbonara napisał(a):
i te wszytskie innne znaki firmowe łapki, łapki i uszka uszka:evil_lol: :loveu: :loveu:

krzywe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , które się prostują z czasem :lol: :lol: :lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

I tak szybko trzeba się z nimi rozstawać :placz:

AMFI napisał(a):

Alu Eris jest przesłodka, widać że grzeczna niunia :loveu: gdzie wyjeżdża??

Eris już jest w Berlinie. Ma za towarzyszkę 11-letnią stafficzkę.

Posted

Alojzyna napisał(a):

Eris już jest w Berlinie. Ma za towarzyszkę 11-letnią stafficzkę.

Następna emigrantka! Bidulka, jak tam ona się z nimi dogada po niemiecku..:loveu: a, zresztą siostry jej pomogą;)
fajnie, ze będzie miała towarzystwo, aczkolwiek da pewnie babci popalić:loveu:

Posted

Alojzyna napisał(a):
Biedny piesek ;) Chyba dam znać do TOnZ o znęcaniu się nad pieskiem :evil_lol: :evil_lol:

Już więcej nie będziemy :nerwy: przyrzekam ! :modla:

Posted

Skwar taki, że dopiero późnym wieczorem, gdy słońce chyli się ku zachodowi psy nieco się ożywiają. Wczoraj zabraliśmy na ogrodowe bieganie również Myszę.

Posted

za przekarmiane też do TOZu :evil_lol: ;)

fajoskie foty :loveu: mnie sie z piłką ciężko schylić na wysokość Rudolfiny :p

Posted

Patka napisał(a):
mnie sie z piłką ciężko schylić na wysokość Rudolfiny :p

statyw, Patko, tylko statyw w takim stanie.... :p

Posted

Patka napisał(a):
za przekarmiane też do TOZu :evil_lol: ;)

Mysza przez te upały już schudła, bo je tylko 2 razy dziennie. Ale jakiś tydzień temu wyglądała jak mały sharpei. - pełno wałeczków i brzuch do ziemi.

Poza tym teraz nie ma z kim rywalizować przy misce, więc spokojniej je a nie rzuca się na jedzenie, żeby zjeść pierwsza i jak najwięcej (trzeba ją było widzieć w akcji... :evil_lol: )

Posted

oj ależ musiała byc słodka :loveu: jako szarpik nadrobi po upałach Rudolfina nie ma konkurencji ale też od miski nie odchodzi :evil_lol: nawet w upały

Posted

Porterin ja bym polemizowała bo właśnie pod ta ręką mogą się kryć żebra patrz krzywica :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No chyba że trafi Ci się gratka i będzie i karp i krzywica tfu tfu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zależy od kogo opisik się trafi
Ja mam na szczęście suczego samca ... :evil_lol: no i z krzywicą bo widać mu żebra
A Patyczak bossski tfu tfu co by nie zapeszać :kciuki:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...