Asztir Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Obie foteczki z mamusią prześliczne :loveu: Vektra zastanawiam się nadal jak Ty robisz te zdjęcia! są niesamowite! Normalnie jak nie masz co robić w jakiś weekend lata to zapraszam Ciebie z Franiem do nas i aparatem oczywiście :p
Carbonara Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ojejejku jakie piekne maluchy:) Human Dogsy fajowskie :loveu: nie mówiąc o szczeniakach z poprzednich stron jak nam pieknie swiat satffikowy nabiera barw :) oo i moje wnuczki jakie juz duże , przesłodkie , bomba fotki Kasiu ( czy pozwolisz ze sobie ukradne???) A Franczesko jak zwykle jest świrem widze ze takim samamym jak nasz Carbo on tez za piłke odda zycie :):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
staff-ka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Obie foteczki z mamusią prześliczne :loveu: - dziękujemy Asztir .. z tym,ze mały bryka z ciotką Urpiśką .. ;) - takie oto pierony,małe Staffkarowe syny :evil_lol::evil_lol: spotkalismy w Czechach na Klubovej SBT .. Pozdrawiamy .. Ps.Oczywiscie Justynko,ze mozesz sobie kraść co tylko zechcesz.. Bużka :razz:
AMFI Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Patka, podziwiam tę przyjaźń psa z kotem :razz: a paszczucha Twojej zgagi cała Chargerowa :loveu: Staffko, maluchy kapitalne, a ta fotka małego z Urpiśką sam miodzio...:loveu: A oto jak się prezentuje mój 11 tyg. kawaler: Pozdrawiamy :cool2:
Patka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 tfu tfu sama słodkość :loveu: a to jest rewelacyjne :multi:
Carbonara Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Swietne Monika !!!!!!!:) a na zywo jest cudowny :) taka słodzizna :):loveu:
Harpagon Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A nasze dzisiaj dały popalić, a jak przyszło do fotek to padły, ani im się śniło pozować :evil_lol: www.harpagon.com.pl
AMFI Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Łukasz napisał(a):Świetny psiutek Moniko, gratulacje :loveu: Dzięki Łukasz, :oops: Duduś jest kapitalny i bardzo kochaniutki, jesteśmy w nim szalenie zakochani, a co z niego wyrośnie... zobaczymy...;) Harpagon, tak to już jest z maluchami - ile razy ja miałam w rękach kapitalne ujęcia i kadry, ale zanim się sięgnie po aparat...:hand:...ale klusie i tak słodkie:sleep2:
blaira Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A co wy na to...wcielenie :diabloti::diabloti::diabloti:
strumyk Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='blaira']A co wy na to...wcielenie :diabloti::diabloti::diabloti: jaki TIGER :) Jestes pewna, ze to po Cescie? Moze jakis rysiek albo tyg-rysiek sie tam wmieszal :)
AMFI Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 strumyk, obawaim się, że masz racje :crazyeye: te pregi, mimika...:razz:
Carbonara Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='AMFI']strumyk, obawaim się, że masz racje :crazyeye: te pregi, mimika...:razz: zgadza sie niesamowita fota :razz: Przedstawiam Wam moje najmłodsze wnuczeta . Dzieci naszego Carbowca i slicznej MC Performance Arizona Sunrise zwanej pieszczotliwie Zoe:) Zdjęcia przedstawiają maluszki w wieku 18 dni dziewczynka która zostaje z mama Zoe oraz Olga i Rolandem w hodowli Silver cross:) Chłopczyk pierwszy Chłopczyk numer dwa Chłopczyk numer trzy Pozdrawiamy
AMFI Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jakie kluchy tłuste! czarne węgielki, główki mocne, ale chyba bardziej w typie Zoe? chociaz te szeroko rozstawieone oczka... hmmm mieszanka ;)
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 aaaaaaaaaa jakie kluchi słodkie :loveu: :loveu: :loveu: a teraz służbowo :mad: REGULAMIN PUNKT 10 :mad:
Carbonara Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 AMFI napisał(a):Jakie kluchy tłuste! czarne węgielki, główki mocne, ale chyba bardziej w typie Zoe? chociaz te szeroko rozstawieone oczka... hmmm mieszanka ;) heheh typowa mieszanka dwa bardziej do mamusi a dwa pozostałe cały tata :) Vectra juz poprawiłam ...zapomniało mi się:oops:
Vectra Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Carbonara napisał(a):heheh typowa mieszanka dwa bardziej do mamusi a dwa pozostałe cały tata :) Vectra juz poprawiłam ...zapomniało mi się:oops: to wstawiaj w kolejny post :cool3: ja wiem że troche to upierdliwie , ale coś za coś.Można wstawiać większe foty kosztem ich ilości na post :p :p dziękuje bardzo za poprawki :loveu:
Patka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Blaira boskie :evil_lol: przepiękne tłuscioszki Carbonara :loveu:
Asztir Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :loveu::loveu::loveu: ZNOWU TYLE SŁODZIN!!!! tutaj to można wpadać ciągle aby sobie humor poprawić i oko nacieszyć. Carrbonara słodkie tłuścioszki wyrosły! a te bialinki to po prostu miodzio Szumaki! :p
Carbonara Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dzieki Asztir hihihi :) a maluchy od szumaki bardzo nam sie podobają tfu tfu nie zapeszać brzydale jedne :)
Recommended Posts