Janasz Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 U mnie żarty się skończyły! Poszły za kraty! I zaraz nabrały pokory.
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Biedna małe maleństwa zamknięte :( :evil_lol: a u nas ? dzień jak co dzień :evil_lol: od rana gonitwa za piłką
Patka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ktos tu ma nowe śliczne szelki a ktoś obroże fiu fiu :) Janusz jak można nieletnich :evil_lol:
szumaki Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 witam , 03,06 przyszły na swiat cztery staffiki dwie dziewczynki i dwoch chłopaczkow.Piesek i sunia białe z coraz wieksza liczba bialych plamek.Oczywiscie jak na chłopaka przystało jedno podbie oko.Dwa pozostałe szczeniaki klasyczne pregusy z białym. Bardzo bym prosiła o pomoc w stawieniu zdjec.Nie przegladałam całego watku ale chyba białych maluchow staffiorkow jeszcze nie było pozdrawiam m.s.
szumaki Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 witam , wielkie dzieki za wklejenie fotek czy mozna liczyc na przyszlosc bo maluchy rosna i teraz sa coraz bardziej rozbrykane a w niedziele koncza cztery tygodnie pozdrawiam m.s.
Vectra Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 szumaki napisał(a):witam , wielkie dzieki za wklejenie fotek czy mozna liczyc na przyszlosc bo maluchy rosna i teraz sa coraz bardziej rozbrykane a w niedziele koncza cztery tygodnie pozdrawiam m.s. Polecam się na przyszłość :cool3:
szumaki Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 witam , zdjecia wysłałam Tobie na poczte meliowa pozdrawiam m.s.
Patka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 szumaki a kim sa rodzic3 tej pięknej gromadki sunia-mama sama slodycz, a malowane chłopaki są extra :cool1:
szumaki Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 witam, mama Szanelka juz mojej hodowli a tatko Denpower ROMEO M.S.
wejherstaff Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 szumaki bardzo dziękuję za zdjątka :p maluszki śliczne :loveu::loveu::loveu: a piesek najpiękniejszy :multi:
Nela Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Szumaki Twoje szczeniaki sa przecudowne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Vectra a twoje zdjecia sa zajefane !!!!!!!!!!!!! :lol:
Janasz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Po odsiadce za kratkami jest resocjalizacja poprzez pracę, czyli nauka wystawiania i stafik jest już gotowy na wystawy . Salma Steven Shaq Później lekki posiłek wegetariański . I dopiero jest luzik!
Lambi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Vectra Twoje fotki są przecudne, uwielbiam je oglądać :loveu: :loveu: :loveu: Wycałuj Twoje psiaki ;)
Asztir Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Szumaki wyszły Wam prześliczne kolorki! :D a klusie poukłdane do snu super :loveu: Janasz ale Wy szkolicie te piesy :mad: ;) Musze przyznać, że Shaq ma tak kochany pysczek, że chętnie bym porwała i wycałkowała! Zresztą jak wszyskie klusie :loveu: czasami żałuje, że tak szybko wyrastają z takich klusek, ale jak Vektra pisze - te kuponki i siuśki dają się czasem we znaki :evil_lol:
AMFI Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Szumaki - kolorki kapitalne - prosimy o nowsze fotki!!! Janasz - jestem pod ogromnym wrażeniem maluszków, te okrągłe, wypełnione główki, krzywe noski, zwarte ciałka, nie wiem który piękniejszy....:multi:
staff-ka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Z racji iż zupelnie nie miałam czasu w miesiącu czerwcu...zagladałam na dogo bardzo żadko ... A tu proszę jakie małe Stafficzyska ( i nie tylko ) ..śliczne zawitały :loveu::loveu: .. A ponizej nasze Tiśko-Carbowce .. jak jeszcze były wszystkie razem .. niestety brak czasu uniemozliwił mi umieszczenie Maluchów wczesniej .. ale co sie odwlecze to nie uciecze ,wiec... ;) - MAŁY MAŁY z Urpiśką :razz: - JASIEK i MAŁY MAŁY (mój ulubieniec) - JASIEK i LALAPO
Vectra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 - JASIEK - ROCO - REZUN - RREMIK ..(ulubieniec mojego młodszego dziecka) :cool3: - Maluszki oblegające Wańkę ..4 ,dwa się gdzieś zawieruszyły :mad: I tak sobie wyglądały .. teraz są troszkę większe i po kolei nas opuszczają :-( Pozdrawiamy ciepło wszystkich właścicieli małych bullowatych ,a przede wszystkim STASZECZKÓW ,a nowonarodzone ,jak i te starsze Maluszki - NIECH ROSNA ZDROWO .. !!!!!!
Vectra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Szanowni moi mili :) W związku z tym że mamy nowy regulamin , punkt 10 został zmieniony , można wstawiać MAX 5 zdjęć w jeden post , rozmiar 640 x 640.Dodatkowo przy cytowaniu zdjęcia , prośba by zamieniać fotkę z cytatu w link. Z góry dziękuje za utrzymywanie porządku :)
Vectra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Na dobranoc wstawie 5 ;) Latający Franek Zakręcający Franek (jechał paszczą po betonie) Podrzut piłeczki noskiem skok na przednich raciczkach i prawie jak Pudzianowki ;)
Vectra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 złapać piłkę za wszelką cene nawet walnięcie łbem o ogrodzienie nie przeszkadza jak trzeba złapać piłkę wyginam śmiało ciało mam mam prawie ją mam
Recommended Posts