Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

witam , 03,06 przyszły na swiat cztery staffiki dwie dziewczynki i dwoch chłopaczkow.Piesek i sunia białe z coraz wieksza liczba bialych plamek.Oczywiscie jak na chłopaka przystało jedno podbie oko.Dwa pozostałe szczeniaki klasyczne pregusy z białym. Bardzo bym prosiła o pomoc w stawieniu zdjec.Nie przegladałam całego watku ale chyba białych maluchow staffiorkow jeszcze nie było pozdrawiam m.s.

Posted

witam , wielkie dzieki za wklejenie fotek czy mozna liczyc na przyszlosc bo maluchy rosna i teraz sa coraz bardziej rozbrykane a w niedziele koncza cztery tygodnie pozdrawiam m.s.

Posted

szumaki napisał(a):
witam , wielkie dzieki za wklejenie fotek czy mozna liczyc na przyszlosc bo maluchy rosna i teraz sa coraz bardziej rozbrykane a w niedziele koncza cztery tygodnie pozdrawiam m.s.

Polecam się na przyszłość :cool3:

Posted

Szumaki Twoje szczeniaki sa przecudowne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Vectra a twoje zdjecia sa zajefane !!!!!!!!!!!!! :lol:

Posted

Po odsiadce za kratkami jest resocjalizacja poprzez pracę, czyli nauka wystawiania
i stafik jest już gotowy na wystawy .

Salma

Steven

Shaq

Później lekki posiłek wegetariański .

I dopiero jest luzik!

Posted

Szumaki wyszły Wam prześliczne kolorki! :D a klusie poukłdane do snu super :loveu:
Janasz ale Wy szkolicie te piesy :mad: ;) Musze przyznać, że Shaq ma tak kochany pysczek, że chętnie bym porwała i wycałkowała! Zresztą jak wszyskie klusie :loveu:
czasami żałuje, że tak szybko wyrastają z takich klusek, ale jak Vektra pisze - te kuponki i siuśki dają się czasem we znaki :evil_lol:

Posted

Szumaki - kolorki kapitalne - prosimy o nowsze fotki!!!

Janasz - jestem pod ogromnym wrażeniem maluszków, te okrągłe, wypełnione główki, krzywe noski, zwarte ciałka, nie wiem który piękniejszy....:multi:

Posted

Z racji iż zupelnie nie miałam czasu w miesiącu czerwcu...zagladałam na dogo bardzo żadko ... A tu proszę jakie małe Stafficzyska ( i nie tylko ) ..śliczne zawitały :loveu::loveu: ..

A ponizej nasze Tiśko-Carbowce .. jak jeszcze były wszystkie razem .. niestety brak czasu uniemozliwił mi umieszczenie Maluchów wczesniej .. ale co sie odwlecze to nie uciecze ,wiec... ;)

- MAŁY MAŁY z Urpiśką :razz:

- JASIEK i MAŁY MAŁY (mój ulubieniec)

- JASIEK i LALAPO

Posted

- JASIEK

- ROCO

- REZUN

- RREMIK ..(ulubieniec mojego młodszego dziecka) :cool3:

- Maluszki oblegające Wańkę ..4 ,dwa się gdzieś zawieruszyły :mad:

I tak sobie wyglądały .. teraz są troszkę większe i po kolei nas opuszczają :-(

Pozdrawiamy ciepło wszystkich właścicieli małych bullowatych ,a przede wszystkim STASZECZKÓW ,a nowonarodzone ,jak i te starsze Maluszki - NIECH ROSNA ZDROWO .. !!!!!!

Posted

Szanowni moi mili :)
W związku z tym że mamy nowy regulamin , punkt 10 został zmieniony , można wstawiać MAX 5 zdjęć w jeden post , rozmiar 640 x 640.Dodatkowo przy cytowaniu zdjęcia , prośba by zamieniać fotkę z cytatu w link.
Z góry dziękuje za utrzymywanie porządku :)

Posted

Na dobranoc wstawie 5 ;)

Latający Franek

Zakręcający Franek (jechał paszczą po betonie)

Podrzut piłeczki noskiem

skok na przednich raciczkach

i prawie jak Pudzianowki ;)

Posted

złapać piłkę za wszelką cene

nawet walnięcie łbem o ogrodzienie nie przeszkadza jak trzeba złapać piłkę

wyginam śmiało ciało

mam mam prawie ją mam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...