Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

piekne te wasze szczeniorki:) A Franio to jest jumbojet poprostu :):evil_lol: :evil_lol: niesamowiita charyzma :)

W zwiazku z tym ze taka okazja zdarza sie niezwykle rzadko wklejamy fotki ze spotkania Carbowskiego ze swoim synkiem Rococco Carbonarastaff Grand Staff-Ka .Maluch jak wiadomo urodził sie w hodowli Kasi a mamą staffiorka jest Torisia.
Ramzes bo tak ma na imie w domu w swojej nowej rodzince spędził u nas noc:) Przegrzeczny chłopak -spał cał noc tylko zmieniał pozycje :)

:lol!:

Posted

Vectra - mnie aż brakuje słów na twoje zdjęcia, są po prostu bombowe! Franek wymiata! :evil_lol:
Carbonara - Ale świetnie fotki. Synuś wykapany tatuś. A jaki tatulek cierpliwy dla malucha.:p Super, że ramzesiątko śpi całą noc, żeby Rudas tak chciał... No way! Szaleństwa od bladego świtu i pogoń za kotem :megagrin:

Posted

:lol!:
Carbonara bossskie fotaski :loveu: Wyglądają razem przepięknie i naprawdę jaki ojciec taki syn :loveu:
Same słodkośći :loveu:

Posted

to jedziemy dalej z maluchami :) tym razem rodzeństwo Frania przyrodnie ;) ten sam tata , a mama to Big Star TWM

dziewczynki

Mama i cała banda 8 sztuk:)

Posted

ale dzieciaków biedna mamuśka 8 sztuk i to jakie kluchy szok :crazyeye: :loveu: piękne :cool3: Ewa nie kusi Cię :evil_lol:

Posted

Patka napisał(a):
ale dzieciaków biedna mamuśka 8 sztuk i to jakie kluchy szok :crazyeye: :loveu: piękne :cool3: Ewa nie kusi Cię :evil_lol:

Hoh nawet nie wiesz jak ja raczki swiezbia :cool3::evil_lol:

Posted

oczywiście że są śliczne i oczywiście że wyśliniłam monitor , serduszko mi zaczęło mocniej bić :loveu: :loveu: :loveu:

ale

jak sobie przypomniałam te małe ostro ząbki pożerające mnie całą
hektolitry sików
miliony kupek
pobudki o 5 rano

to ja już nie chce szczeniaczków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Penn (tato dzieci i Frania mojego) zdolny chłopczyk , kochany , cudny to się i postarał i strzelił 8 maluszków :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...