Patka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 The sweetest one :loveu: Patka !! Gratuluje !! Ale slicznosci !!!! Nela wielkie dzięki w imieniu Rudolfiny :cool3: Cudnie panienka pozuje ... Niechaj wszystkie dzieci rosną zdrowo!!
hun Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ale się namnożyło małych staffiątek,będzie co oglądać:loveu: Gratulki dla dzielnych mamusiek:multi:
Asztir Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ale śliczności! :loveu::loveu::loveu: wszystkie kluski są prześliczne! od nas też proszę wyściskać :D
staff-ka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Maleństwa wyściskane.. - my ze swojej strony Bardzo Dziekujemy , a ja wrzucę jeszcze te juz wieksze Maleństwa..kolorowe ..jak sie grzeja w promieniach słoneczka .. :razz::razz: - i Szreki ,który juz sam potrafi wleżc na stól :mad: ..fotka zrobiona z okna domu.. ;) Pozdrawiamy..
Patka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 piękności - super fotki sie udały ale z takim zestawem modeli to chyba nietrudne :razz:
Carbonara Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='staff-ka']Maleństwa wyściskane.. - my ze swojej strony Bardzo Dziekujemy , a ja wrzucę jeszcze te juz wieksze Maleństwa..kolorowe ..jak sie grzeja w promieniach słoneczka .. :razz::razz: - i Szreki ,który juz sam potrafi wleżc na stól :mad: ..fotka zrobiona z okna domu.. ;) Pozdrawiamy.. ale bombastycze Kacha Twoje maluchy :):loveu: na takiego umaszczenica to bym się z chęcia skusiła :)
Asztir Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 To pierwsze to wygląda jak pozowane :lol::loveu: Są fantastyczne, ale najbardziej to ta dorosła mi się chyba podoba ;) taką wyrośniętą i wychowaną to bym chętnie porwała :evil_lol:
AMFI Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 myślałam, że zaprezentuje Wam bandę rudych sysaków made in Russia-Poland, ale jakoś nic z tego nie wyszło, więc tym razem przedstawię malutkiego Dudusia ;)
AMFI Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Patka napisał(a): Piękna gwiazda Tak tak, konstelacja Dragon :multi:
AMFI Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Cuuuudna fotka psiej rodzinki :loveu: od najczarniejszego do czekoladki ;-)
wfh85 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 pierwsza fotka od nowych właścicieli małej Ambrosi (w domku Tara) :)
Patka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 skądś znam ten błysk w oku długo to różowe tego nie przetrwa :evil_lol: te mieśnie ...
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Patka']Ala a może tak Ozzy chce brata :razz::razz:oj może by i chciał....ale pan małżowinek się nie zgadza:mad:
piotraz Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Witam. Już w przyszłym tygodniu dołączę do posiadaczy staffików. Nie mogę już się doczekać. A tak oto będzie się prezentować mój podopieczny. Na fotkach w wieku około 5 tygodni. A teraz czekajcie na fotki, które będą wykonane już przeze mnie ;)
Sebastian Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='piotraz']Witam. Już w przyszłym tygodniu dołączę do posiadaczy staffików. Nie mogę już się doczekać. A tak oto będzie się prezentować mój podopieczny. Na fotkach w wieku około 5 tygodni. A teraz czekajcie na fotki, które będą wykonane już przeze mnie ;) [SIZE="5"]Eee to mi wygląda na małego Buldożera!!!:crazyeye: Śliczny!!!;)
piotraz Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No i dobrze Ci to wygląda. :cool3: Byłem w piątek u Państwa Tokoń i widziałem go już na własne oczy. A zaklepałem go już na początku maja. Jeśli chodzi o jego "śliczność" to fotki tego nie oddają, jest [SIZE=5]CUDNY!:loveu:
Sebastian Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='piotraz']No i dobrze Ci to wygląda. :cool3: Byłem w piątek u Państwa Tokoń i widziałem go już na własne oczy. A zaklepałem go już na początku maja. Jeśli chodzi o jego "śliczność" to fotki tego nie oddają, jest [SIZE=5]CUDNY!:loveu: Tfu tfu..:eviltong:
Recommended Posts