Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

The sweetest one :loveu:

Patka !! Gratuluje !! Ale slicznosci !!!!
Nela wielkie dzięki w imieniu Rudolfiny :cool3:

Cudnie panienka pozuje ...

Niechaj wszystkie dzieci rosną zdrowo!!

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ale się namnożyło małych staffiątek,będzie co oglądać:loveu:
Gratulki dla dzielnych mamusiek:multi:

Posted

Maleństwa wyściskane.. - my ze swojej strony Bardzo Dziekujemy , a ja wrzucę jeszcze te juz wieksze Maleństwa..kolorowe ..jak sie grzeja w promieniach słoneczka .. :razz::razz:

- i Szreki ,który juz sam potrafi wleżc na stól :mad: ..fotka zrobiona z okna domu.. ;)

Pozdrawiamy..

Posted

[quote name='staff-ka']Maleństwa wyściskane.. - my ze swojej strony Bardzo Dziekujemy , a ja wrzucę jeszcze te juz wieksze Maleństwa..kolorowe ..jak sie grzeja w promieniach słoneczka .. :razz::razz:

- i Szreki ,który juz sam potrafi wleżc na stól :mad: ..fotka zrobiona z okna domu.. ;)

Pozdrawiamy..
ale bombastycze Kacha Twoje maluchy :):loveu: na takiego umaszczenica to bym się z chęcia skusiła :)

Posted

To pierwsze to wygląda jak pozowane :lol::loveu: Są fantastyczne, ale najbardziej to ta dorosła mi się chyba podoba ;) taką wyrośniętą i wychowaną to bym chętnie porwała :evil_lol:

Posted

myślałam, że zaprezentuje Wam bandę rudych sysaków made in Russia-Poland, ale jakoś nic z tego nie wyszło, więc tym razem przedstawię malutkiego Dudusia ;)

Posted

Witam.
Już w przyszłym tygodniu dołączę do posiadaczy staffików. Nie mogę już się doczekać. A tak oto będzie się prezentować mój podopieczny. Na fotkach w wieku około 5 tygodni.

A teraz czekajcie na fotki, które będą wykonane już przeze mnie ;)

Posted

[quote name='piotraz']Witam.
Już w przyszłym tygodniu dołączę do posiadaczy staffików. Nie mogę już się doczekać. A tak oto będzie się prezentować mój podopieczny. Na fotkach w wieku około 5 tygodni.

A teraz czekajcie na fotki, które będą wykonane już przeze mnie ;)

[SIZE="5"]Eee to mi wygląda na małego Buldożera!!!:crazyeye:

Śliczny!!!;)

Posted

No i dobrze Ci to wygląda. :cool3:
Byłem w piątek u Państwa Tokoń i widziałem go już na własne oczy.
A zaklepałem go już na początku maja. Jeśli chodzi o jego "śliczność" to fotki tego nie oddają, jest [SIZE=5]CUDNY!:loveu:

Posted

[quote name='piotraz']No i dobrze Ci to wygląda. :cool3:
Byłem w piątek u Państwa Tokoń i widziałem go już na własne oczy.
A zaklepałem go już na początku maja. Jeśli chodzi o jego "śliczność" to fotki tego nie oddają, jest [SIZE=5]CUDNY!:loveu:

Tfu tfu..:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...