Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']

pełna symbioza :cool3:

Patka, gratuluję nowego śliczniutkiego członka rodzinki :loveu::loveu::loveu:

cyt.
"O rany, Patka, ja wiedziałam, że to będzie staffik :lol:

Gratuluje małej."

Też tak po cichutku myślałam ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa no wiesz ... :oops:
Bardzo Wam dziękuję i powiem po cichu ze nawet sie wzruszyłam odrobinę, a może to z bólu po tym jak Rudolfina pomyliła moja nogę z kością :evil_lol:

Bea lubisz żabki :razz:

Posted

Patka a jednak ....huuraa ja wiedzzialam ze tak bedzie po ostatniej rozmowie z Marta:eviltong: :eviltong: :eviltong: to jest diablica hihihihihih:evil_lol: :evil_lol:

niech sie mala i niedobra Only zdrowo chowa;) :loveu:

Posted

Patka - suuuper!!!:multi::multi::multi:
Gratulacje - i nie daj się zwieść, że to diablica - masz kochaniutkie małe staffiątko, które zrobi wszystko przez najbliższe pół roku abyś się ani chwili nie nudziała i nie smuciła :evil_lol:

Posted

Pink napisala:

szkoda ze ten miot nie jest dwa lata pozniej, bo bym sie na takiego jednego blizniaka pisala :multi: tym bardziej ze bym miala hodowce pod nosem i mozna byloby urzadzac rodzinne szalenstwa :evil_lol:

Mysle ze jeszcze nic straconego :cool3:

Patka -w koncu sie pochwalilas fotkami na forum.Super!! A Rudolfina...ehhh rozwala mnie to imię :loveu:

Posted

Asztir będę nieskromna mam wypracowane metody na relacje kociopsie ... nadal nie jest cukierkowo non stop ale pierwsza wzajemna faza fascynacji już minęła :evil_lol:

Posted

:cool3: to ja poproszę na priva o zdradzenie części - bo chciałabym pozbyć takich fascynacji Cartmana gdy widzi kota sąsiadów :evil_lol:

Posted

Sugar jak zwykle usmiechnieta, :) Fajna mordeczka:):loveu: a Misiek to jest bezwstydny zeby takiej młodej dziewczynce takie rzeczy pokazywac i to w locie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PortErin zdjęcia wychodzą Ci rewelacyjnie :loveu: :evil_lol:
Patka a Ty to normalnie prawdziwą księżniczke masz :D nie ma to jak siedzieć przy misce :razz:

Posted

:turn-l: :turn-l: :turn-l:
[quote name='Patka']Księżniczkę powiadasz ... wkleję fotkę słabej jakości ... mieliśmy tylko ułamek sek by ja zrobić ...

Posted

:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l:
[quote name='Patka']Księżniczkę powiadasz ... wkleję fotkę słabej jakości ... mieliśmy tylko ułamek sek by ja zrobić ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...