Sebastian Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a): [SIZE="5"]Łojeju jakie cudo!!!:loveu: :loveu: :loveu: [SIZE="4"]A`jaka aura świetlna promienieje wokół pyszczka!!!
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Giovani napisał(a):Łojeju jakie cudo!!!:loveu: :loveu: :loveu: A`jaka aura świetlna promienieje wokół pyszczka!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to Franiu -Jamniołek:evil_lol:
staff-ka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Alojzyna napisał(a):Kasiu, zazdroszczę ci tego ogródka... A gdzie śnieżynki???? :cool3: A nie zmiesciły sie na rabacie.. :evil_lol::evil_lol:..ale są,są ..wkrótce nowe fotaski.. Alu ..jeszcze 3 miesiace i bedziesz miała do mnie prawie "rzut beretem" :cool3::cool3: ..wiec mozesz podrzucac na wybieg .. do Matki Staff-Ki .. swoich podopiecznych..hihihi :razz:
AMFI Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ooo a ktoś planuje przeprowadzkę, czy nowy beret ? :loveu: PS ja tez chcę białasków !!!
Alojzyna Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 staff-ka napisał(a): Alu ..jeszcze 3 miesiace i bedziesz miała do mnie prawie "rzut beretem" :cool3::cool3: ..wiec mozesz podrzucac na wybieg .. do Matki Staff-Ki .. swoich podopiecznych..hihihi :razz: Fajnie - uchyl rąbka tajemnicy...:lol: Tymczasem Dziunia w obiektywie
staff-ka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ooo a ktoś planuje przeprowadzkę, czy nowy beret ? Moniko w końcu,w końcu .. :multi::multi::multi: ,a beret jak najbardziej nowy sie przyda :evil_lol::evil_lol: Fajnie - uchyl rąbka tajemnicy...:lol: - w swoim czasie na pewno .. :cool3::cool3:
Alojzyna Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Acroba - ale śliczniaste gagatki :lilangel: :lilangel: Mnie prawie nigdy nie udaje się uchwycić wszystkich razem. Zawsze któregoś brakuje. Podejrzewam, że to nie tylko mój problem :evil_lol:
Dag Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Alojzyna napisał(a): Hmmmm... Daga mi kogoś przypomina....:cool3: Widać gryzienie braci po uszach przychodzi z imieniem...:evil_lol:
Alojzyna Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 akim - lovely girl :loveu: , beautiful head :lol:
Carbonara Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hello Akim! Great young male :):loveu: I think that is very typical elegance staffie. gratulations and many succes in future;)
akim Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alojzyna, Carbonara thank you :lol: cannot say if he is elegant, bacame a bit fat staying home, while we were on Crufts with Akim...but sweet for sure :loveu:
acroba Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alojzyna napisala: Mnie prawie nigdy nie udaje się uchwycić wszystkich razem. Zawsze któregoś brakuje. Podejrzewam, że to nie tylko mój problem Dokladnie...a jak juz sie uda to co najmniej jeden wyglada koszmarnie albo widac go hmmm...z drugiej strony :diabloti: . Akim -Chunya 's head is just verry impressive.Don't be shy ,show us more pictures:lol: Troszkę foteczek wstawię ze specjalna dedykacją dla Patki i krówki : Piąteczka: Musze Cię dokladnie obejrzec: Robimy do siebie głupie miny: No nie gryz romcki : Moj zes Ty.... W koncu sam...
AMFI Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Acroba, ale dwa wypasione kluchy uchowałaś!!!:loveu: a tu nasza finka Tami, w obróżkach, do których już prawie dorosła: i z grupą przyjaciłół: a może Payton się zlituje i wstawi foteczki Kiry... :razz:
akim Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Acroba, Tami looks cute :lol: here are some more pictures of Chunya for you by the way, he is an uncle ;) of white Bessi coming to Poland from Solar Wings kennel, both Chunya and Welasques (Bessi's Dad) sired by Akim (Stong Stael Billy Banter)
Payton Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Amfi, zlituje sie i wstawie :evil_lol::evil_lol:. Ale prosze nie narzekc, ze za duzo :mad:, bo mam chyba ok 1500 zdiec i nigdy nie wiem na ktore sie zdecydowac :razz: a codziennie przybywa nowych :eviltong:.
Vectra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 o rany jaka Kira już wielka panna :) tylko 1500 fot ?? :evil_lol: mało hihihi ;)
Vectra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dziś Franio był z wizytą u nowego kolegi :) 10 tygodniowego doga oczywiście zabawa była na całego ............
Carbonara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 och Kirunia:loveu: :loveu: zakochałam sie :) Swietna foteczka i modelka :) a Franio to mnie rozwalił ta miną :) :lol: :lol: :lol:
Payton Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Vectra'] :megagrin::megagrin::megagrin: no nie, poplulam caly monitor ze smiechu. BOWSKIE. Czy Franiolek juz nowe zabki tak szczerzy? Ten dogus to wykapany Dufi.
Recommended Posts