Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak one szybko rosną!!! Gapciusie !!!
Ta fotka z Kamilkiem - rewelacja! Widac jak jest w nich zakochany!

A my dziś mielismy bardzo śniezny spacerek, tak śniezny, ze maluchy zapadały się po szyję, ale fajnie było!!!

Pozdrawiamy zakopani po uszy! :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:loveu::loveu::loveu::loveu:o jeżu kolczasty jaka sierotka :lol:

To tylko taka mina niewiniątka, bo w doopcie zimno, ale po cichu ząbki ostrzy...:-)

Posted

No to jeszcze my sie przedstawimy :eviltong:
Dzisiaj mamy 10 dni ....

Serdecznie pozdrawiamy wszystkich innych naszych "kuzynów" .. bądzcie ZDROWI !!!!!!!!! :loveu::loveu:

Posted

Och, nie mogę patrzec na te cudne rudaski Staffkowe:iloveyou:te słodkie noski i różowiutkie łapeczki :loveu:
moje już takie wielkie, tłuste klocki z ostrymi zębami:

Pozdrawiamy :multi:

Posted

Czas się przedstawić. Dzisiaj maluszki skończyły 1 tydzień i najgorsze już chyba za nami.
A zatem po kolei:

DŻUMA zwana Dziunią. Najgrubsza z całej czwórki. Pierwsza jest przy cycku i ostania opuszcza mleczarnię.

Druga suczka to DAGA zwana Dunką (zamieszka w Danii)
Na razie waży tyle samo co Dziunia, ale w przyszłości będzie nieco lżejsza.

Czas na chłopaków.
Pierwszy to DOKER. Bardzo króciutki piesek. Najgłośniejszy z całego towarzystwa - jak coś piszczy w kojcu, to wiadomo, że Doker się zgubił...

I na koniec mój pieszczoszek - DRACO zwany Cyckiem - przyczyna moich nieprzespanych nocy. Z powodu karmienia go - nie można mu zrobić zdjęcia, bo wyjęty z kojca na kocyk natychmiast zaczyna szukać smoczka. Powoli dogania swojego brata - brakuje mu do niego już tylko 20 g.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:Alicjo ...a która z dziewczyn powiła takie cud miód kolorowe orzeszki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

To są dzieci ALFY :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...