dzasta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Z największą przyjemnością przedstawiam Państwu noworoczne maluszki prosto z Jakard Wejherstaff ze skojarzenia Lusi i Carbo :) :loveu: Całe 6 czarnych węgielków dwie panienki i czterech chłopa :) Zaraz po urodzeniu : I pare godzin starsze kluseczko-kreciki :loveu: I jedno dniowe małe kanapowce :D I szczęśliwa mamusia
tomo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ło matko !!!!!!!!! Znowu brzydale !!!!!:lol: :multi: :multi: :multi: ;) CUDA !!! Niech się zdrowo chowają !!! :multi: Gratuluje !!!!!!!!!:multi:
Asztir Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jacie! Słodzinki się urodziły o ciekawej porze :D są prześliczne :loveu: a Carbo ma chyba szczęście do 6stki ;) Przekochane węgielki, niech rosną zdrowe! :loveu:
AMFI Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Brzydale, tfuuu, brzydale... a tu przedstawiam ich starsze o 2 tyg. półrodzeństwo, jeszcze gorsze brzydale.... Bullitek: Tania: Triniti: Tequi: i malutka Taszeńka: Pozdrawiamy młodsze i starsze rodzeństwo :hand::hand::hand:
Payton Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 O jakie sliczne brzydale i mniejsze i wieksze. A nasza mala kofana brzydulka Tequi swietnie sie relaksuje. Amfi wytlumacz jej ,ze to jednak zima ,opalac bedziemy sie w lecie :p. A jakie juz maja fajne czarne nochalki Bardzo im fajnie do "twarzy" na tym baranie.
AMFI Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Payton napisał(a):... nasza mala kofana brzydulka Tequi swietnie sie relaksuje. Amfi wytlumacz jej ,ze to jednak zima ,opalac bedziemy sie w lecie :p. . Teuila jest niezwykle wyluzowanym pieszczochem... uwielbia się relaksować w tak nieskromnych pozach... ;)
Payton Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 AMFI napisał(a):Teuila jest niezwykle wyluzowanym pieszczochem... uwielbia się relaksować w tak nieskromnych pozach... ;) No to swietnie, ja tez lubie polezec brzuchem do gory :evil_lol: , napewno sie bedziemy cudownie rozumiec ;)
Vectra Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 aaaaaaaaaaaaaaa jak tiu cudnie :loveu::loveu::loveu: jaki wysyp maluchów :loveu::loveu::loveu: kocham ten topik :loveu:
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:0 jesu ile brzydali ....a ta poza rozbrajająca:loveu::loveu::loveu::loveu:
Alojzyna Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Takie stadko małych krecików jest lepsze od telewizora. :lol: Jak u nas są maluchy, to wszyscy wolne chwile spędzają nad kojcem zachwycając się każdym ruchem, pozycją, grymasem, wydanym dźwiękiem i każdą nową umiejętnością... :loveu: :loveu: :loveu: Życzę wszystkim maluszkom dużo zdrówka i wspaniałych domków...:loveu:
ola i zoe Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ale macie kochane malutkie brzydulki w polsce :loveu: :loveu: :loveu:
Payton Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Vectra napisał(a): Ona nie bardzo czasem wie jak ma się zachować i błagalnym spojrzenie mówi "zabierz to odemnie" :evil_lol: Właśnie Franciszekł padł na pysk po 2 godzinach terroryzowania Lalki.Mam nadzieje że pośpi z godzinke ;) i od nowa zacznie się jazda Vectra, ty to lepiej Lalce kup klatke :evil_lol: :evil_lol: , zeby jej ta pirania nie mogla dopasc
AMFI Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 przedstawiamy codzienne zajęcia w Bullerbyn: najpierw praca: potem odpoczynek:
Payton Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No faktycznie kluchy sie napracowaly. Dobrze, ze to mleczko maja w tych grubasnych brzucholach, bo inaczej trzeba by bylo klusie przywiazac coby sie nie uniosly jak balon.:evil_lol: :evil_lol:Pozycja wypoczynkowa Tequilli THE BEST.:loveu::loveu: Tej to dobrze.:p Amfi w tym zamieszaniu na dolnym zdieciu ledwo ja odnajduje .:-o Ale dla pewnosci:razz: to ta wylegujaca sie panna ,ze tak powiem w prawym gornym rogu? O nie to przeciez chyba kawaler , no to ta jedyna lezaca brzuszkiem na dol ??
Carbonara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 sama słodycz te brzydale:loveu: :loveu: :loveu: zycie to maja jak w madrycie:) Tylko spac jesc ale niedługo ostre harce sie zaczną :evil_lol:
AMFI Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Carbonara napisał(a):niedługo ostre harce sie zaczną :evil_lol: Już się zaczynają... poranne śpiewy i obgryzanie uszków rodzeństwu...;-) Zreszta sama dziś zobaczysz :p A spiewaki i burki są z nich niesamowite, nasz poprzedni miot to były milczki ;) Payton, tak, tak, Tequi to jedyna na tej fotce leżąca na brzuszku a nie brzuszkiem do góry... :lol: tylko jej brzuchalka nie mogłam wczoraj wycałowac na dobranoc...ale rano nadrobiłysmy :evil_lol: Tak jak pisała Alojzyna, można się w nie gapić godzinami, a teraz jak te pozy wypoczynkowe wymyśląja przeróżne to już szczególnie...:-o
dzasta Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 AMFI piękne foteczki :loveu: Kluchy coraz większe i coraz bardziej aktywne :cool3: A tych widoków to CI naprawde zazdroszcze bo to musi być niesamowite oglądać jak sie maluchy rozwijają z dnia na dzień :loveu:
porterin Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 szczeniaczki mają prawie 5 tygodni Canaveral Port Erin hodowla Carbonarastaff ma oko :D , podobny do tatusia jak dwie krople wody Carbonarastaff Boy Port Erin Candid I Port Erin Charming Eye Port Erin
Vectra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :loveu::loveu::loveu: wszystkie są piękne :loveu::loveu::loveu: wszystkie bym wymiziała :loveu::loveu::loveu: Franio jest już z nami tydzień :cool3: :cool3: Pitbull pokonany :diabloti: I na poważnie i na wesoło i na żabke
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Och ten Franio i Lala bosskie :loveu: :loveu: :loveu: ALe pokonać Pitbulla w tak młodym wieku :cool3: toż to i dobek Kano jest w niebezpieczeństwie :cool3: bo i jego Farnio pokona niebawem :crazyeye:
Carbonara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 porterin napisał(a):szczeniaczki mają prawie 5 tygodni Canaveral Port Erin hodowla Carbonarastaff ma oko :D , podobny do tatusia jak dwie krople wody Carbonarastaff Boy Port Erin Candid I Port Erin Charming Eye Port Erin Wreszcie nowe fotuchy małych Porterinowskich brzydali:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wycałuj Dorotka od nas maluszki a przede wszystkim Carbowca Juniora hihih:) Wczoraj widzelismy na zywo Bullerbynowskie brzydale :loveu: :loveu: :loveu: sama słodycz...warowałam pół imprezy przy kojcu ze szczeniakami :) Buziaczki dla wszystkich sliczności :) ja tez już chce takie maluchy w domku :)..a tu jeszcze tyle czasu że hoho Vectra widze że Franio to niezły gagatek, składam pokłonny Lali za wyrozumiałosc:razz: :lol:
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Porterin dopiero teraz zauważyłam jaki ten maluch do Carbusia podobny :loveu: Tylko z tego co widzę Canaveral mu skarpetkę zabrał :) hihihihi Co prawda i jednego i drugiego na zdjęciach widziałam w tym wieku :loveu: Ale podobieństwo jest uderzające :crazyeye: Gratuluje miotu bardzo mi się klusie podobają a szczególnie jedna primadonna ta ciutkę większa :razz:
AMFI Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dzasta napisał(a):Porterin dopiero teraz zauważyłam jaki ten maluch do Carbusia podobny :loveu: Oj, chyba wszystkie podobne do tatusia :razz: i wogóle coraz bardziej podobne do siebie nawzajem...;) brzydale...;)
Recommended Posts