Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to jeszczeraz napiesz że to jest mój ulubiony topik :loveu: :loveu: :loveu: cholercia jakie one wszystkie są śliczne :loveu: :loveu: przyznam że troche wam zazdroszcze tych maleństw :oops: ale tylko troche :evil_lol: bo jak sobie wyobraże jak one zaczną łazić , rozrabiać , gryść ,sikać to przestaje zazdrościć :evil_lol: :evil_lol: ;) Niech się zdrowo chowają :iloveyou::iloveyou: to patrze na was ja Franiołek
dzasta Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='AMFI']Przedstawiam Wam TANIĘ: Amfi zakofałam się po uchole w tej pięknej istotce :loveu: I musze teraz znaleść jakiś sposób co by się odkochać :razz: [quote name='Vectra'] to patrze na was ja Franiołek Vectra piękny jest Twój Franio i widać że taki mały aniołek co lubi popsociś sobie troszkę :diabloti:
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dzasta napisał(a): Vectra piękny jest Twój Franio i widać że taki mały aniołek co lubi popsociś sobie troszkę :diabloti: serio to widać ? :lilangel: z opowieści hodowcy to zapowiada mi się ciekawe życie z Franiołkiem :evil_lol: najgrzeczniejszy jest jak śpi ;) ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZE WSZYSTKIM PSIM MAMĄ , TATĄ I ICH MALUCHA
AMFI Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 A w Bullerbyn świąteczne obżarstwo i odpoczynek:lol:: :loveu:
Payton Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :loveu::loveu::loveu:Kofane obzarciuszki. Dobrze, ze juz sie swieta koncza bo bym tez tak lezala :lol:
ajcka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Przedstawiam Wam sunie jedynaczkę którą urodziła sunia mojego taty. Sunia to totalna niespodzianka-nikt nie wiedział ze mamuśka jest w ciąży. Mama to Amstafka bez rod. a tata ??? Mama była pilnowana w czasie cieczki a tu nagle maleństwo?Wygląda jak mały amstaffek?Na fotkach ma 4 tygodnie i 2 dni. Jest grubiutka i piekna: , ,, ,
Asztir Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 z rodowodem czy bez - urody nie można jej odebrać ;)
Patka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dobre sobie niepokalane poczęcie :razz: mamusie najlepiej wysterylizować bo by nie było więcej bądź co bądź slicznych niespodzianek :)
ajcka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Jest kochana. Ale z tatą nie jestem w dobrych stosunkach(nie gadamy ze sobą),a to jego sunia i nie mam nic do gadania,a on mowi ze jej zawsze pilnuje i to juz sie nie powtórzy. Ciekawe co z niej wyrośnie?
AMFI Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ależ pięknotka - niespodzianka!!! Powinna się nazywać Ciri :loveu: Chyba niezły diabełek??? ach, te oczka...:evil_lol:
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Piękna jedynaczka :) a to moje maleństwo w sobote już bedzie z nami :D
AMFI Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Niezły z niego elegancik :loveu: Juz się nie moge doczekać porządnych fotek malucha Franucha:loveu:
porterin Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Proszę, jaki Święty Mikołaj :evil_lol: u mnie też był Święty Mikołaj w czasie Świąt i mam teraz takie fotki: chłopaki: dziewczyny: mała: duża:
Patka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ta duża jak chlop wygląda dobrze pod ogon zajrzałas :evil_lol: ;) super maluchy :loveu:
porterin Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ta duża, to właśnie sprawczyni zamieszania :evil_lol:
AMFI Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='porterin']Ta duża, to właśnie sprawczyni zamieszania :evil_lol: ale mała ładniejsza...:evil_lol: a u nas historyjki Bullerbynkowe: hej, hej, bar otwierają: biegniemy, idziemy, pełzniemy.... nie ma to jak pdłączyć sie pod dobry kranik....
porterin Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ale mała ładniejsza...:evil_lol: to jest moje motto since 2000 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niezła mleczarnia :lol:
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :evil_lol:fastastyczny Bar Mleczny:loveu::loveu:
Vectra Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 od wczorajszego wieczoru mała pirania Franio zjada mi Lale :D
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cud niepokalanego poczęcia ...Lalka po sterylce urodziła Staffika:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Franiołek jest BOWSKI:loveu::loveu::loveu:
AMFI Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ale z niego słodki łobuz ;-) Jak tam Lala już ma poprute policzki???:evil_lol:
Vectra Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Lala ma chyba dość twardą skóre :evil_lol: jeszcze w całości jest.dziś ledwo odczepiłam go od jej szyi i fafli.Jak on ją gryzie strasznie , uszy ogon , łapy ciąga - łapie za gardło i szarpie to samo z faflami.A ona się mu nadstawia wariatka :evil_lol: jak przegina zbytnio (złapie za cyca ,srom lub okolice oczu) to go łapą pacnie.Tylko on wtedy się jeszcze bardziej nakręca.Kurcze troszke się cykam czy napewno Lala to będzie znosić bo on gryzie strasznie mocno.5 zębów wielkości ziarnka maku a siłą niesamowita.On wszystko robi to co ona.Lala zaczyna pić czy pojada sobie z miski to zaras pirania wpycha się i dołącza się do uczty.Lala się położy to zaczyna czaić sie i na nią poluje , napada i gryzie. Lalka zamerda ogonem to łapie się i wisi.Coś weżmie w pysio to jej wyrywa. Ona nie bardzo czasem wie jak ma się zachować i błagalnym spojrzenie mówi "zabierz to odemnie" :evil_lol: Właśnie Franciszekł padł na pysk po 2 godzinach terroryzowania Lalki.Mam nadzieje że pośpi z godzinke ;) i od nowa zacznie się jazda
Recommended Posts