Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki wszytkim jeszcze raz! Mluchy sa na p[rawdę słodkie - a jakie dźwięki z siebie wydają - pomruki, miałki, piski ach śmiesznoty, słodkie jak wszystkie małe stworzenia :-)

a tu jeszcze ciekawa foteczka (dla nieobrzydliwych... hii hii)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AMFI wielkie gratulacje , maluchy CUDOWNE.
a ostatnia fota nie jest obrzydliwa :) szczerze to jeszcze nie widziałam pieksa zaras po porodzie ,a w zasadzie w czasie porodu.Ciekawie to wygląda

Posted

[SIZE="5"]wy mnie chyba dziewczyny nie lubicie...

Porterin- pozmniejszalam Ci foty.

Resztę porozdzielałam (ja nie robicie {enter} pomiędzy jedna fotą, a drugą, to się sklejają).

Błagam- pamiętajce o regulaminowym rozmiarze fotek!!!

Posted

[SIZE="5"]Gratuluje nowym CARBUSIOWYM mamusiom !!! Babciom i Prababciom :lol:
No to się nagle namnożyło tych węgielków !!! Códaśne maluchy ! niech wam dadzą dobrze popalić !!!:mad: :lol:
Ja czekam na nowe zniomki tych moich świrusów , ale oczywiście oni mają wszystko inne do roboty i zapominają , że mamuśka czeka .........
ale jak tylko jakieś się pojawią to zaraz wklejam!

Posted

porterin napisał(a):
:lol: Wielkie dzięki :lol: Na wynos to jest gyros :evil_lol: , a świnki wietnamskie są na grilla, albo na Święta, jeszcze nie wiem.

Port Erin poczulam sie zaproszona na Swieta :evil_lol::cool3::lol: a tak powaznie cudowne maluszki....niech zdrowo rosna ;)

Posted

[quote name='porterin']:lol: Wielkie dzięki :lol: Na wynos to jest gyros :evil_lol: , a świnki wietnamskie są na grilla, albo na Święta, jeszcze nie wiem.:razz:o masz ci los ...nie chciałam sie narzucać :cool3:....
ale tak czy inaczej czekam na kolejne fotki z życia swiniek:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='porterin']na miejscu, to na miejscu, lepiej smakuje. Tylko nie wiem czy świnki osiągną wagę, która zaspokoi apetyty gości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)co do wagi goście niewbredni ....najważniejszy gatunek;)

Posted

nie no chwileczke chwileczke .ja znam sie na żartach bardzo dobrze ale sie nie zgadzam heheheh:eviltong: :lol: :lol:
ach juz widza tronke te moje wnuczeta:loveu: :loveu:

Posted

ja się chyba jednak musze przyznać babciu :lol: :lol: :lol: , będę się palić ze wstydu przez tydzień, ale mówi się trudno :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , dzisiaj w czasie sesji fotograficznej jeden piesek okazał się....... suczką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i teraz mam dwa psy i dwie suczki :eviltong: :eviltong: :eviltong:

to są pieski :lol: , sprawdziłam

Posted

No ta klucha z ostatniej foty jest.... BOSKA! Nosio jaki :lol: u nas Carbo takich nie zmajstrował:cool1:

a tu szczęśliwa rodzinka:

i dziewczyny:
1.

2.

3.

4 się nie załapała, bo ciągle wisi przy cycuszku...:oops:

i chłopczyk:

dobranoc....;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...