Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki AMFI ..nio takie małe Staffkary,a jeden to jak narazie "skóra zdjęta" :razz:

[quote name='Patka']a ja pchwalę zdolnsci fotografa:cool3:

- :oops: :oops: .. bardzo mi miło Patko.. ech to nie takie proste jakby się wydawało.. leżec na murawie i uchwycić "żywe srebra" :diabloti:

To była nasza ostatnia wspólna sesja :-(

Babcia porterin to ma dobrze :cool3: .. "z pieluch do pieluch" hihihi .. i znowu Klusie-Carbusie ..będzie niańczyć.. :loveu:

Posted

Babcia Port Erin ma tego dosyć już, bo to wygląda jak never ending story conajmniej i w przyszłym roku bierze półroczny urlop, ale ani macierzyński, ani wychowawczy, tylko taki sobie, wystawowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='porterin']suczka

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ależ ona mi się podoba :loveu: Zakochałam się w klusi Carbusia Córuni tylko szkoda, że bez wzajemnośći :placz:

Posted

Boziu jakie słodziutkie te moje wnuczki hihihi:) takie mordeczki tylko do całowania:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Vectra alez całusny ten Twój chłopanio i jego rodzenstwo. Az miło popatrzec:)
a tu juz moja podrośnięta dziwewczyna ale jeszcze sie łapie do szczeniat chyba hihi:)

Posted

[quote name='Carbonara']

:cool3: Carbo sobie teraz myśli ona jest i tak moja :loveu: :loveu: :loveu:
Och piękne te moje sąsiady są :loveu:
A mała przepięknie się rozwija i jak ona gaworzy w staffikowym języku :-o

Posted

[quote name='Patka']Ewa ale tłuscioch to ten niby grzeczny takkkk :lol:

HA. on nie tylko będzie grzeczny :cool3: on bedzie super grzeczny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
na zdjeciu widać że to aniołek :angel::diabloti:

już doczekać się nie moge :oops: [SIZE=2]

a ja w innej sprawie :grins:

widze ze kilka staffikowców jest ze stolicy :multi:
może kiedyś tam jakieś spotkanko :razz: :razz:
jak Franek zacznie przypominać psa ;) to ja się tu jeszcze przypomne z propozycją :cool3:

Patuś kiedy mnie odwiedzisz ?? :loveu:

Posted

AMFI kluchy są poprostu bosskie :loveu: :loveu:
Gratuluje Babciom i głaski dla rodziców maleństw :cool3:
I jest malutka kopia Buni z białą strzałką na główce. Miocik poprostu miodzio :loveu: Nie mogę sie napatrzeć na te maluszki i życze im żeby zdrowo rosły :p

Posted

ojejjku moje kolejne slicznusie główenki :) :loveu: :loveu: :loveu: Gratulacje dla babci Moniki i Buni oczywiście:) Carbowski juz oglądał swoje dzieci :):lol: :lol:
babciu Kasiu "z nad morza" teraz czekamy na Lusie :)
Ojejku ale sie tych moich wnuczków nazbierało :) chyba jakis album musze załozyc normalnie hehehhe:);)

Posted

Uffff... na to jesteśmy na świecie.....
babcia Ela wstawiła już pierwsze fotki, babcia Monika ledwo żywa z wrażenia, a my... mamy pełne dziubki roboty...

a później błogo spimy...

Dziekujemy wszystkim za miłe powitanie na tym świecie.....:multi:
i obiecujemy coraz tu zaglądać....:evil_lol:

Pozdrowienia dla tatuśka!!!
niedługo już się nie połap[ie w tych dzieciakach, tak więc babciu justynko rób album i podpisuj, póki jeszcze coś pamiętacie i rozróżniacie...:evil_lol:

Posted

[quote name='AMFI']Uffff... na to jesteśmy na świecie.....
babcia Ela wstawiła już pierwsze fotki, babcia Monika ledwo żywa z wrażenia, a my... mamy pełne dziubki roboty...

a później błogo spimy...

Dziekujemy wszystkim za miłe powitanie na tym świecie.....:multi:
i obiecujemy coraz tu zaglądać....:evil_lol:

Pozdrowienia dla tatuśka!!!
niedługo już się nie połap[ie w tych dzieciakach, tak więc babciu justynko rób album i podpisuj, póki jeszcze coś pamiętacie i rozróżniacie...:evil_lol:
boziu piekne te zdjęcia sa az sie czuje zapach mleczka i szczeniaczków :) ( hihihih jestem zdrowa :))
dziekujem za pzdrówki io gratki:) Tatus i dziadkowie przeszczęśliwi a wszytkie swoje wnuczki pamietam co do jednego a album bedzie jak nic_ w końcu juz się cała 14 uzbierała:):lol: :multi:
aaaa zapomnielismy wszyscy o prabace Port Erin ona tez napewno jest szczesliwa :) ( zaraz mnie zabije za ta prababke :eviltong: :evil_lol: )
Pozdrawiamy:)

Posted

Gratulacje obu babciom i:klacz: :happy1: dużo zdrówka dla mamusi i jej krecików :angel: :angel: :angel:

Ten biały pysio jest cudowny...:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jakie cudeńka!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: miodzio:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Gratulacje i niech zdrowo rosną!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='AMFI']
a później błogo spimy...

Jacie jaka słodzina :loveu::loveu::loveu::loveu: Zakochałam się :lol::loveu: Po raz kolejny ;)
Amfi szczeniaczki są kochaniutkie :D a ile ich jest? bo ja nie wiem czy się tam dobrze naliczyłam :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...