porterin Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dwa małe Szwedziątka po Tazie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja w pierwszej chwili zobaczyłam tylko jednego :loveu:
Patka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 w tej Szwecji to chyba głód że muszą sobie uszy obgryzac :evil_lol: a kolorki boskie :cool3:
Marta Chmielewska Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Chachachachacha, ale maupiszon złośliwiec, jak tak można zmasakrować rodzeństwo :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
Vectra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Szwedziątka cudne :loveu: :loveu: :loveu: A to ja się może tu zapytam :oops: :oops: powiedzcie mi prosze jaki rozmiar klatki najlepszy jest dla staffika :razz: chodzi mi o wymiary.Bo przeglądam allegro i niewiem którą zamówić :oops:
staff-ka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 powiedzcie mi prosze jaki rozmiar klatki najlepszy jest dla staffika :razz: chodzi mi o wymiary.Bo przeglądam allegro i niewiem którą zamówić - nr.III Dawno nas tu nie było,wiec troszke z życia "czterech Pancernych" .. i spólki.. :evil_lol: - za dobrych "ledwo chodzących" czasów :cool3: .... i troszkę pożniej .. ;) :evil_lol: :evil_lol: i chwile ,które były "balsamem dla uszu" .... :lol: :lol: :multi: Pozdrawiamy ciepło.. :razz: ..
Asztir Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 o znowu się słodziaków nazbierało :multi: Wszyatkie kluseczki kochane :D i te brązowe i te czarne :loveu:
AMFI Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Kacha, piękne te kłapołuchy wyszły Staffkarowi...:iloveyou: a ciocia Rakusia jaka opiekuńcza...;)
Vectra Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale słodkie kluchi;) strasznie bowskie :loveu: :loveu: :loveu: staff-ka dziękuje za odpowiedz :p
zlodziej_czasu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Mój malutki 7 miesięczny szczeniaczek :lol:
AMFI Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='porterin']Świeże bułeczki :lol: Może i swieże, ale chyba z cipuszki Pandory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: złodziej_czasu - piękny młodzieniec ! uchole tylko chyba troszke wiszą?
zlodziej_czasu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ano nieraz jeszcze wisza, ale i same się dobrze układają więc wydaje mi się, że powinny dac rade juz same..
porterin Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tak, tak, właśnie z tej ....puszki. Uszy raz tak raz tak, zemsta nietoperza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie tylko on tak ma :loveu:
Carbonara Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Boziu nastepna porcja słodkich maluszków na pół carbusiowych. jejku dlaczego tak daleko mieszkacie ode mnie słodziaki:lol: Niech zdrowo rosna maluszki:loveu:
dzasta Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='porterin'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pięknoty wyszły z tej puszczki Pandorki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hmmm tylko jedno mnie dziwi :thinkerg: bo albo na zdjęciu nie zostało to uchwycone bo ja nie widze znaku rozpoznawczego czyli białych skarpet ani podkolanóweczek ani nawet stópek :razz: :eviltong: Ale tak czy siak ze skarpetkami czy bez niech się zdrowo chowają skarbeńkowe kluseczki i przesyłam pozdrowionka i gratulacje dla obu Babć :)
porterin Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Wszyscy mają mniej więcej jak ten wywalony kołami do góry,czyli białe palce i krawaty, żeby to udowodnić ładuję aparat:) i zastanawiam się gdzie się podziało oko Pandory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Marta Chmielewska Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ojjjja cię sunę, rodzina mi się powiększyła :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Penny, znowu jesteś ciocią :evil_lol::loveu: A ja znowu o rok starsza :placz::placz::placz::placz:
porterin Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Zdobywanie dowodów proste nie było, bo strasznie się wierci towarzystwo. I chyba jeszcze nie wiem who is who :lol: to chyba ten sam chłopak:) drugi chłopak
Vectra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 porterin cudne klusie :loveu: :loveu: :loveu: ehhh i znowu nie będe mogła spac :roll:
dzasta Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A to moja Faworytka poprostu sie zakochałam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='porterin'] i dziewczyna No no Port Erin napewno było ciężko zdobyć dowody ale są :multi: Spisał się pięknie jak zwykle nasz sąsiadek Carbuś (Justynko głaski dla naszego Tatusia) i Mamusia też się spisała :cool3: Wymiziaj klusieńki tak delikatnie ode mnie ze szczególnym uwzględnieniem mojej Faworytki :loveu:
Recommended Posts