Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Szwedziątka cudne :loveu: :loveu: :loveu:

A to ja się może tu zapytam :oops: :oops:

powiedzcie mi prosze jaki rozmiar klatki najlepszy jest dla staffika :razz: chodzi mi o wymiary.Bo przeglądam allegro i niewiem którą zamówić :oops:

Posted

powiedzcie mi prosze jaki rozmiar klatki najlepszy jest dla staffika :razz: chodzi mi o wymiary.Bo przeglądam allegro i niewiem którą zamówić

- nr.III

Dawno nas tu nie było,wiec troszke z życia "czterech Pancernych" .. i spólki.. :evil_lol:

- za dobrych "ledwo chodzących" czasów :cool3: .... i troszkę pożniej .. ;)

:evil_lol: :evil_lol:

i chwile ,które były "balsamem dla uszu" .... :lol: :lol: :multi:

Pozdrawiamy ciepło.. :razz: ..

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale słodkie kluchi;)

strasznie bowskie :loveu: :loveu: :loveu:
staff-ka dziękuje za odpowiedz :p

Posted

[quote name='porterin']Świeże bułeczki :lol:

Może i swieże, ale chyba z cipuszki Pandory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

złodziej_czasu - piękny młodzieniec ! uchole tylko chyba troszke wiszą?

Posted

[quote name='porterin']

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pięknoty wyszły z tej puszczki Pandorki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Hmmm tylko jedno mnie dziwi :thinkerg: bo albo na zdjęciu nie zostało to uchwycone bo ja nie widze znaku rozpoznawczego czyli białych skarpet ani podkolanóweczek ani nawet stópek :razz: :eviltong:
Ale tak czy siak ze skarpetkami czy bez niech się zdrowo chowają skarbeńkowe kluseczki i przesyłam pozdrowionka i gratulacje dla obu Babć :)

Posted

Wszyscy mają mniej więcej jak ten wywalony kołami do góry,czyli białe palce i krawaty, żeby to udowodnić ładuję aparat:) i zastanawiam się gdzie się podziało oko Pandory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zdobywanie dowodów proste nie było, bo strasznie się wierci towarzystwo. I chyba jeszcze nie wiem who is who :lol:

to chyba ten sam chłopak:)

drugi chłopak

Posted

A to moja Faworytka poprostu sie zakochałam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='porterin']

i dziewczyna

No no Port Erin napewno było ciężko zdobyć dowody ale są :multi: Spisał się pięknie jak zwykle nasz sąsiadek Carbuś (Justynko głaski dla naszego Tatusia) i Mamusia też się spisała :cool3:
Wymiziaj klusieńki tak delikatnie ode mnie ze szczególnym uwzględnieniem mojej Faworytki :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...