hun Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Słodziutka jest malutka - wszystko co małe jest piękne, gratuluję nowego nabytku -niech się dobrze i cieplutko chowa,bo zima tuż,tuż.
Marta Chmielewska Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ** *** *** *** *** wyję na paskudnego babola z aparatem Patko ja ci dam wieloryba :evil_lol:
Patka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 no nie wiem moze masz rację raczej foka :evil_lol: dla porównania maśc trochę inna ale co tam ...;) http://onephoto.net/info.php3?id=116673
Asztir Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 O jacie jakie już są duże :D Już spacerują sobie i mają ciekawe kolorki :) Wycałuj kluseczki :D ps.Patka niezłe porównanie ;) ;) ;)
porterin Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 wszystko co małe jest piękne Gdzie ja słyszałam ten tekst? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Marta, a dlaczego jedna jest faworyzowana zdjęciowo, że tak powiem?, a druga?
Alicja Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :loveu:o masz ...ale tu Klusków :multi::multi::multi: Marta ruda jest bowska ale dawaj też czarnulę;) Vectra ....Twoje marzenie jest the best :loveu::loveu::loveu:
Marta Chmielewska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Chachacha, bo w tym czasie Czarna spała i odmówiła współpracy a Ruda nigdy nie śpi :diabloti: No i już mi się nie chciało więcej fotek wrzucać wczoraj... jak mi images będzie działał wrzucę resztę. ;)
MAMBA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 zabieramy sie za pudełko :cool3: dzieło zniszczenia należy tylko do Lufy:evil_lol: a tak sie bawie ;)
Alojzyna Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 MAMBA napisał(a): Ale świetne black & white :multi: Marta - to pewnie robione po skonsumowaniu dwóch Bakusiów? :lol:
Marta Chmielewska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 O pies demolka :evil_lol: Czarna budzona do zdjęcia bardzo mnie nie lubi, warczy i ucieka od lampy. Ucieka to za wiele powiedziane, odwraca głowę i idzie dalej spać ;) Moja ulubiona seria :loveu: *** *** *** *** *** leniwce ;-) *** *** *** *** ***
acroba Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ale faffikami zasypało. :loveu::loveu::loveu: Carbonara - piekne to Twoje dziecko. Niech szybciutko i zdrowo rosnie i wiecej fot dawaj. Marta ta fota mnie rozwala: ...zjem...Cie...zjem...Cie... MAMBA Lufa : drugie wcielenie Ambry.Wzruszam się jak na to patrzę.:loveu:
Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 zobacys tes bende duza i wtedy ciem zjem :diabloti:
MAMBA Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Alojzyna - szkoda, że drugi kot na wakacjach bo było by jeszcze przejście przez szarość :cool1: Acroba - zrobiłam sobie pewne zestawienie i ... faktycznie jak bliźniaczki :evil_lol: Marta - sie zakochałam :loveu:
Vectra Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 a to jest mój Franuś ma aż cały 1 tydzień :loveu: :loveu: :loveu: Atomic Boy Pennstaff
AMFI Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratulki Vectra! Słodka pięknota! :loveu::loveu::loveu::loveu:
bongobongo Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Niech wszystkie pięknoty zdrowo rosną, i te najmłodsze i te troszkę strasze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Patka! Niesamowicie mi się podoba określenie: foka;) :loveu:
porterin Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Spodobało mi się to zapowiadanie pogody :lol: , czuje sie tak jak ta babka z reklamy czegoś tam,....... tylko żeby grypa mnie nie dopadła :-o Zapowiadam prognozę pogody na przyszły tydzień :lol: czarne chmury się zbierają, będzie burza, czyli storm, to znaczy sztorm, albo jakiś jego potomek/ka :cool3: :cool3: :cool3: jak zacznie grzmieć to dam znać :lol:
strumyk Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Vectra']zobacys tes bende duza i wtedy ciem zjem :diabloti: i bedzies wygladac tak !
AMFI Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 porterin napisał(a): czarne chmury się zbierają, będzie burza, czyli storm, to znaczy sztorm, albo jakiś jego potomek/ka :cool3: :cool3: :cool3: jak zacznie grzmieć to dam znać :lol: hmmm, nic nie rozumiem, Storm Cloud'sy to linia malamutów.... nic tu nie rozumiem....:roll:
strumyk Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 A Stormpike Dark Lord? Albo Stormbull Solo :) Jejku, jezeli tak ... :multi: Szepnij choc ciutke :)
porterin Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Szepnij choc ciutke :smile: Nie mogę :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Wywaliliby mnie z roboty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts