Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):

W końcu mamy minutkę, więc nadrabiamy zaległości:oops:

Marta! Klusie - Bomblusie po prostu BOSKIE :loveu: :loveu: :loveu:

Mizianko od nas i oblizywanko od Tatuśka dla całej Trójeczki :buzi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Oczywiście o starszych pociechach też pamiętamy !
Mizianko dla Zośki :loveu: i pozdrowienia dla Giovaniego :lol:

Super dziewczyna rośnie!

Posted

Dziękuję w imieniu klusek :loveu: ;) Ruda zaczęła otwierać oczka :multi: I dobiła do magicznego 1 kilograma :evil_lol:
Czarnuszka za to grzeczna jak nigdy :lol: Najwięcej śmiechu jest gdy zaczynają szczekać przez sen, dźwięk jakby ktoś deptał żabę :lol: :lol:
Bongo a email doszedł? :cool3:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Dziękuję w imieniu klusek :loveu: ;) Ruda zaczęła otwierać oczka :multi: I dobiła do magicznego 1 kilograma :evil_lol:
Czarnuszka za to grzeczna jak nigdy :lol: Najwięcej śmiechu jest gdy zaczynają szczekać przez sen, dźwięk jakby ktoś deptał żabę :lol: :lol:
Bongo a email doszedł? :cool3::multi:nakręć filmik z dźwiekiem i wstaw rozdeptane zabolce ....Marta plizzzzzzzzzzzzzzz:razz:

Posted

No to nas tez nie może zabraknąć ..bo właśnie skończylismy 4-ry tygodnie .. i mamy juz 2-gi spacerek w swoim zyciu za sobą ..zobaczcie ;)

- podobało sie nam :cool3:

- hę ..i teraz .. kto zgadnie .. czy to spuchnięty staszek,czy może cuś innego i ile jest staszeczków na fotce :razz: :razz:

Pozdrawiamy bardzooooo gorącoooo :lol:

Marta ..jakie Twoje laski juz duze :crazyeye: ..ehh jak ten czas zaiwania .. 1kg. taka "glista mała" to spora kobitka naprawdę :p ..sliczne odcienie .. naprawdę bardzo mi sie podobaja :loveu:

Posted

[quote name='staff-ka']

- hę ..i teraz .. kto zgadnie .. czy to spuchnięty staszek,czy może cuś innego i ile jest staszeczków na fotce :razz: :razz:

ja widze dwa i pół ;)

śliczne maluchy :loveu::loveu::loveu:

Posted

U mnie też dzisiaj była sesja, tylko szczeniaki trochę starsze.
Victory in Vahlalla Port Erin- prawie 6 miesięcy

i parę znudzonych min

Bossa Nova Port Erin - 5 miesięcy

Wygląda na to, że Lolek ma fankę:) Dzięki Daria:)

Posted

My też sie przypominamy

Mam 5 miesięcy i nieźle sie bawie :cool3:

:lol:

zapasy w stylu BULL :razz:

prawie 6 miesięcy i nadal wampiria :evil_lol:

Posted

Giovani sunia ślicznie rośnie, ładny profilek :cool3:
Kasiu, przepiękne, jesienne zdjęcia i fafiorki, żałuję, że my się już nie załapiemy na takie spacerki :placz: I dziękuję za miłe słowa ;)
Dorotko, czy 6 miesięczna sunia nie jest czasem córką miotowej siostry Penny? :cool3: Widzę podobieństwo ;)
A my kończymy 2 tygodnie, wstawiam obiecane zdjęcia, nad filmem pomyślimy ;)

Posted

to zależy, którą siostrę masz na myśli :lol: , to jest córka Penny Black Port Erin I Intro Incognito Pullera, wykorzystałam sytuację, że mam aparat i udało się jeszcze parę zdjęć zrobić, ale niestety potem padało i to nawet grad :mad:

Posted

To ja mam zdjęcie zagadkę :lol: pozwalam sobie tu wrzucić, bo sa na nim dwa szczeniaki :lol: Ciekawe czy ktoś się podejmie opisania, kto jest kim na tym zdjęciu, podpowiem, że brakuje na nim jednej suki :roll: , ale ona jest w poprzednim poście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='porterin']To ja mam zdjęcie zagadkę :lol: pozwalam sobie tu wrzucić, bo sa na nim dwa szczeniaki :lol: Ciekawe czy ktoś się podejmie opisania, kto jest kim na tym zdjęciu, podpowiem, że brakuje na nim jednej suki :roll: , ale ona jest w poprzednim poście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to może ja spróbuję.;) O lewej stoją:
Genesis
Penny Black
Ska
dwa szczeniaki
Pandora

na zdjęciu nie ma Machiny

Posted

Prawdą jest, że na zdjęciu nie ma Machiny - jest na innym zdjęciu, prawdą jest też, że nie ma na nim Penny Black - bo z nami nie mieszka, prawdą jest, że trzecia jest Ska Fever i za nią dwa szczeniaki, a reszta się nie zgadza i na dokładke Misiek się trochę zdenerwował, że został wzięty za dziewczynkę.:lol: :lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

Brawo dla Marty:lol: Kto ma zawsze coś w pysku, cokolwiek, byleby mieć? kto wrzuca kamienie do miski z wodą? Oczywiście, że szanowna mamuśka Peny jednej, drugiej i trzeciej - bo są trzy.

mała podpowiedź - ja tyłem rozpoznaję je po ........ KOLORZE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja od dawna twierdzę, że Misiek się skurczył, ale żeby aż tak? Pandora jest najmniejszą dorosłą suką w domu:lol: :lol: :lol: , a na tym zdjęciu wygląda na większą od Miska:evil_lol:

Kolejność jest taka:
Misiek
Peny (Pandora)
Pegi (Ska Fever)
Lolek
Niunia
Gucia (Genesis)

jutro pozbywam się aparatu i przestanę was męczyć :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...