Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol::lol::lol::lol: jakbym czytała o Cartmanie :D język Loony szedł z nim już wiele razy :roll: ale ostatnie podskakiwanie do fafli niestety nie skończyło się zbyt dobrze i myślałam, że przestanie być tak natarczywy :mad: ale jednak znowu zamęczył dobka od kuzynki :mad:
powiem Wam w sekrecie - one mnie czasem przerażają ;) :lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: piszcie więcej o tych potfforach staffiorach bo ja je coraz bardziej uwielbiam :loveu::loveu::loveu:

na wiosne mam w planie się dopsić i ma to być fafik :p

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Waszym to lizanie migdałków przeszło? :mad: Bo mojej uwstecznionej nie :angryy: Co prawda teraz wylizuje wyłącznie wybrańcom (szczęściarze) ale lizać nie przestała.

Ja tak do końca to nie wiem, czy Chrumie przeszło, bo manię takową przejawiała tylko do psów wielkości konika [SIZE="1"](no dobra, kilku boksiom też migdałki wylizała). Jakoś dawno gigantów nie spotykałyśmy na spacerach, a jeżeli już by jakiś przechodził, to Chruma ma swoje frisbee w ryju i zbyt zajęta jest...:p

[quote name='"M.Chmielewska"']Czasem zastanawiam się, czy one nie chcą przypadkiem w ten sposób opróżnić lizanemu żółądka:evil_lol:
Bleeeeeee....

Moim zdaniem one sprawdzają, czy psu nie zostały jakieś resztki z obiadku pomiędzy zębami :evil_lol:
Pamiętacie takie małe rybki, które czyszczą ząbki wielorybom?
No to staffik, to taka mała rybka :eviltong:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Waszym to lizanie migdałków przeszło? :mad: Bo mojej uwstecznionej nie :angryy: Co prawda teraz wylizuje wyłącznie wybrańcom (szczęściarze) ale lizać nie przestała. Czasem zastanawiam się, czy one nie chcą przypadkiem w ten sposób opróżnić lizanemu żółądka:evil_lol:
Bleeeeeee....
Giovani dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a tym wybrancem jest moja malamutek Buck:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Giovani Kaszub

............................................Pani Lapisowa.

Zwracam się z uprzejmą prośbą o wstawienie kilku fotek z naszą Gigi!!!
Prośbę swą motywuję faktem iż zdjęcia w/w-nej od długiego czasu nie ukazywały się na łamach forum dodomanii.
Jednocześnie informuję Panią, iż swą prośbę uskuteczniać bedę konsekwentnie, co może spowodować niepotrzebne kurde zamieszanie.
Wszystkich zainteresowanych proszę o podpisanie się pod wnioskiem.

Pozostaję z poważaniem Andrzej Jarzyna.

Posted

[quote name='Giovani']Giovani Kaszub

Prośbę swą motywuję faktem iż zdjęcia w/w-nej od długiego czasu nie ukazywały się na łamach forum dodomanii.
Jednocześnie informuję Panią, iż swą prośbę uskuteczniać bedę konsekwentnie, co może spowodować niepotrzebne kurde zamieszanie.

Uprzejmie informuję, że z powodu awarii sprzętu nie jestem na razie w stanie cokolwiek wstawić.
Po naprawieniu uszkodzeń postaram się poprawić :eviltong: :eviltong: :eviltong:

to mówiłam ja lapisowa :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Pozostaję z poważaniem Andrzej Jarzyna.:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no pięknie do czego to doszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lapis']Uprzejmie informuję, że z powodu awarii sprzętu nie jestem na razie w stanie cokolwiek wstawić.
Po naprawieniu uszkodzeń postaram się poprawić :eviltong: :eviltong: :eviltong:

to mówiłam ja lapisowa :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Czekam z niecierpliwością.:loveu:

Posted

A my do prośby dołanczamy trzy znaczki skarbowe :lol: , co by podanie mocy urzędowej nabrało :evil_lol:

Posted

[quote name='bongobongo']A my do prośby dołanczamy trzy znaczki skarbowe :lol: , co by podanie mocy urzędowej nabrało :evil_lol:
:mad:i fota jak na paszport sztuk 3 ;)

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']To ja mam prostsze wyjście, niech Lapisowa zaprosi Martusię na weekend z aparatem :cool3::razz::multi::multi::multi:jestem za ....Lapiniu zaproś Martę z aparatem bo nam uciekają chwile dzieciństwa Gigi :razz:no i może Giovani by się przyturlał z Zoską :p

Posted

Lapisowa- Ty nie musisz nawet teraz fotek wklejać... Ty napisz cholero cokolwiek o małej!!!

Co robi? Co żre? I co Lapis na to, że ma obgryzione uszy???

No daj jaki znak życia maupo ruda!!!

Posted

[quote name='Vectra']cudo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:siem zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

No ładnie widzę, że Młode chłopaki Ci w głowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

bongobongo napisał(a):
No ładnie widzę, że Młode chłopaki Ci w głowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

mój TZ się zastarzał kilka dni temu to pora rozejrzeć się za czymś młodym :evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...