eloise Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 wszystkiego dobrego pieski i kotki w nowym roku! :) Quote
MagdaNS Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Zdrowia, szczęścia, radości i wszystkiego najlepszego dla Was i Waszego zwierzyńca :BIG: Quote
ewatr Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Murka napisał(a):Nie wiem czy ktoś tu jeszcze do nas zagląda, .... Zagląda ...zagląda ...tylko ze chyba nie tylko psy jakos ten były rok nie za dobrze zniosły :-( Zycze zdrowia dla zwierzecej rodziny i duuuzo sił dla ludzkiej w Nowym Roku :multi: Quote
polciuaa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 cioteczki, zapraszam serdecznie na drugą już odsłonę mojego bazarku kosmetycznego. :razz: http://www.dogomania.pl/threads/205793-Zr%C3%B3b-dwa-dobre-uczynki-kup-kosmetyk-dla-siebie-i-pom%C3%B3%C5%BC!Kosmetyki-part-II!Do-16.04?p=16669654 Quote
Murka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jeśli ktoś tu do nas jeszcze zagląda to nadrabiam zaległości :) Borysio znów schudł, jak zawsze na wiosnę i lato prezentuje obraz nędzy i rozpaczy. Ostatnio złamał mu się ząb, krwi było co niemiara, ale na szczęście nic poza tym. Starzeje się nam Borysio, ale nadal ma dużo energii i swoje zdanie we wszystkim :) Sonia na razie ok z kręgosłupem. Oboje cały czas są pasione witaminkami na stawy. Hania między olbrzymkami :loveu: Quote
Murka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 A tu droczenie się o miskę z żarełkiem ;) I filmik z warkotami - one chyba to po prostu lubią :roll: [video=youtube;vK8bDkO7Og4]http://www.youtube.com/watch?v=vK8bDkO7Og4[/video] Quote
Murka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Teraz trochę Soni: Ukochana miseczka z jedzonkiem :) Quote
Murka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jak ktoś dotrwał do końca to jeszcze takie dziwy pokażę: Nasz kot... pijący wodę z dziecięcego baseniku ;) A tu Hania zamierza się z miotłą na muchy ;) Quote
furciaczek Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Chyba bede czescej zagladac, humor mi sie poprawil po obejzeniu zdiec. A z tego jak sie usmialam hehe http://img823.imageshack.us/img823/3773/soniaa7.jpg Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zdjęcie, na którym Hania wchodzi pod psa wymiata! Melduję się na wątku i trzeba tu rozruszać towarzycho, widzę! Quote
Murka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dziękuję wszystkim za odwiedziny, będzięmy się odzywać od czasu do czasu :) Quote
Becia66 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Pamiętam Groma-Borysa jeszcze z czasów schroniskowych. I pamiętam też, że był z nim w boksie drugi prawie identyczny, jak ojciec i syn bo jeden z nich był starszy. Też zdaje sie poszedł do adopcji ale nie jestem pewna. A Hania wśród olbrzymów wygląda bosko.:loveu: Czyli twój stan stały to Borys, Sonia i Majka ? W sumie 3 olbrzymy. Quote
Murka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Tamten drugi pręgus był młodszy i poszedł do adopcji wcześniej. Groma - Borysa odpięliśmy z łańcucha (dosłownie), nie był już w boksie tylko stał przypięty przy wejściu. Zmiękliśmy kiedy zaczął nam lizać ręce :) Maja przy Soni i Borysie wygląda jak mikrus ;) Rzadko wspólnie występują, bo Sonia i Borys to stary zgrany zespół i boję się, żeby nie zaczęli wspólnie ustawiać Mai, spotykają się w sieni, przy wejściu, obwąchują się itd., ale przy misce byłaby draka na bank. Dlatego na ogród wychodzą na zmianę. Maja wychodzi zawsze z jakimiś hotelowcami (toleruje wszystko jak leci), więc nie narzeka na brak towarzystwa. Jedną z jej wad, jest to, że potfornie kopie (z Lorkiem by się dogadała), inne psy poprawiają... jednym słowem mamy co robić, żeby ogród nie wyglądał jak pobojowisko :) Quote
Becia66 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Przypomniałaś mi faktycznie, Borysa z tym drugim widziałam na łańcuchach obok siebie ale na tyłach schroniska. Dokładnie jak wchodzi się w pierwszą bramkę od wejścia, to były na samym końcu i pamiętam też że miały przypiętą łatkę tych grożnych. A tu taki przymilak przy malutkiej Hani. Quote
MagdaNS Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 O rany, Hanusia faktycznie urosła, że hoho!!!! Fajnie wygląda z wielkopsiakami, przy nich jest jak mikrusek :). Moja Martusia tez uwielbia "polować" na muchy, ale z łapką :). Nie wiem, co za dziecko, drze się na widok muchy, boi ślimaków, Reda obchodzi szerokim łukiem, choć codziennie się pyta, czy piesek dostał jeść i ma się dobrze, a jak zwieje na wycieczkę i wróci, stoi pod bramką, to pierwsza leci go wpuścić :). Sonia wygląda po prostu ślicznie, ma takie wesołe oczka :) Fajna to Twoja gromadka :) Quote
Ra_dunia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Sonia jaka groźna :) Hania wśród olbrzymów wygląda na malutką, a przecież to już całkiem duża panienka :D Też nie lubię jak muchy wszędzie latają :) Przydałaby mi się Hanusia z miotłą, żeby je poprzeganiać. A nie chcecie przez przypadek jeszcze jakiegoś kotka??? Mam 3 do wydania. Mamuśkę (tak sądzę, że 3 latnią) i 2 kociaki (chłopca i dziewczynkę). Maluchy z 8 tygodni mają. Chyba będę im musiała wątek założyć. Quote
Murka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ra_duniu, Sherman nie toleruje żadnych kotów na swoim terenie :( Kiedyś mieliśmy przypadkowo kociaka malutkiego - kociczkę, mieliśmy nawet nadzieję, że u nas zostanie, ale Sherman tak ją tępił i na nią polował, że musieliśmy ją trzymać w zamknięciu i szukać nowego domu. On trafił do nas z lecznicy, gdzie był na przechowaniu i sprawiał problemy, bo też prał wszystkie koty :( Quote
Ulka18 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Zgubil mi sie ten watek :oops: Ale jestem łam-aga :crazyeye: Super te zdjecia olbrzymkow i Hanusi :D Szczegolnie to jest swietne Co do Gromow, to byly dwa, ojciec i syn. Mlodszy poszedl wczesniej do adopcji, w boksie zachowywaly sie bardzo groznie, ale potem Groma wyżebralam na przod i bylo mu lepiej i pokazal, ze jest fajnym psem. Quote
Recommended Posts