Jump to content
Dogomania

GrOm-HURRA - ZAMIESZKAL U NASZEJ MURKI !!! - mlodszy GROMIK TEZ JUZ ADOPTOWANY

Recommended Posts

Posted

Murko.!Ale Ty musisz byc sczesliwa.!:loveu:
A Sonia w porównaniu do Boryska to doslownie Robocop.:evil_lol:
A co fo tego lodu...to sie nie martw..kazdy ma swoje jakes odchyły.:diabloti:
Tylko..jak go to nie mrozi w zeby...:shake: :cool3:

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr, ja nawet nie chcę myśleć ile takich złotych psów jak Borys marnuje się w schronisku :shake:

Gdybyście widzieli jak on chodzi za moim TZem i zagląda mu w oczy... Jakby wiedzial, że to właśnie on zdecydował, że jedziemy do schroniska po psa ;)
Suńki też są przekochane, ale on w tych swoich oczyskach ma mądrość i doświadczenie wielu ciężkich lat :roll:

Posted

[quote name='Murka'] No to dałam mu ten lód. A ten uchachany zaczął się nim bawić i obgryzać jak kość :crazyeye:

Murka, moja Kostaryka tez uwielbia kostki lodu :loveu: jak tylko slyszy dzwiek wsypywanych kostek lodu do szklanki, to zaraz biegnie do kuchni :evil_lol:
Dzisiaj dostala jak zwykle jedna kostke, a tutaj niespodziewanie Casablanka ja zabrala...zebyscie widzialy mine Kostaryki :crazyeye:

Gdybyście widzieli jak on chodzi za moim TZem i zagląda mu w oczy... Jakby wiedzial, że to właśnie on zdecydował, że jedziemy do schroniska po psa
:placz::placz::placz: zawsze bylo mi żal Groma I Gromika, takie piekne, duze psy zamkniete w ciasnych boksach...teraz Borysek ma raj na ziemi za te wszystkie lata nieszczesc :p

• 3 weeks later...
Posted

Jezu, ale te dziewczyny mu dokuczaja biedakowi :evil_lol:

Pieknie przytyl Borys, taki sie zrobil masywniejszy :multi: Kawal psa z niego :loveu:

Na takie podworko strozowane przez 2 wielkie psy jak Sonia i Borys, to bym sie bala wejsc :cool3:

Posted

Ulka18 napisał(a):

Na takie podworko strozowane przez 2 wielkie psy jak Sonia i Borys, to bym sie bala wejsc :cool3:

No i tylko nieliczni znajomi wchodzą (na własne ryzyko - jak głosi tabliczka na bramie) ;)
Choć przeważnie wygląda to tak, że cała trójka dziamie przy bramie, a zaraz za bramą nadstawia łby do głaskania :mad:;)

A jeśli chodzi o Boryska, to on się dziewczynkom nie daje. Dokuczać daje sobie tylko wtedy kiedy ma na to ochotę ;)
Większość zabaw wygląda tak, że on gnębi Sabę (Saba się odgryza), a Sonia jej broni i atakuje Borysa ;)
Stąd zawsze w akcji jest cała trójka.

Julcia się ostatnio przyglądała tym figlom, coś tam próbowała zaczepić Boryska, ale jeszcze nie ma śmiałości ;)

A Borysek przytył faktycznie teraz, wreszcie wygląda jak pies :eviltong:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

Pamiętacie Gromika vel Boryska??

Ostatnio częściej robię fotki psom hotelikowym niż swoim własnym ;)
W każdym razie nasze psiska mimo naszych obaw przywykły do obecności innych psów na swoim terenie i nawet nie zwracają na nie specjalnie uwagi.
Dowództwo przejęła teraz Sonia :p

Posted

W każdym razie nasze psiska mimo naszych obaw przywykły do obecności innych psów na swoim terenie i nawet nie zwracają na nie specjalnie uwagi. Dowództwo przejęła teraz Sonia.

Madre psy, wiedza, że ze strony gosci hotelikowych nic im nie zagraża.
Dowodztwo przejela najwieksza suczka, to chyba w kazdym stadzie tak jest. Takie dwa duze psy jak Sonia i Borys to naprawde robia wrazenie, nie odwazylabym sie wejsc na posesje, ktorej pilnuja.

Posted

Borysek nam bardzo schudł na tych wakacjach, ale teraz znów nabiera ciałka :loveu:

A na zdjęciu jest ostatni, bo musiał jeszcze pozałatwiać męskie sprawy (sioo tu i tam).

Nie pamiętam dokładnie daty, musiałabym wygrzebać umowę adopcyjną, ale gdzieś teraz mija rok od wzięcia go ze schroniska ;)