Grześ Posted October 11, 2003 Posted October 11, 2003 Manu&Chinook pozdrów wszystkich ode mnie. Quote
Manu Posted October 11, 2003 Posted October 11, 2003 Grześ, dobrze. :D Pozdrowię ! :P Wprawdzie dopiero jutro rano, ale zawsze to coś... A co właściwie sprawiło, że Ty nie pojechałeś ? Quote
PaYooK Posted October 12, 2003 Author Posted October 12, 2003 ELO!!! Manu jak psy po biegu w duzym zaprzegu ??? :lol: Quote
Agnieszka_ Posted October 12, 2003 Posted October 12, 2003 Paco to po tym biegu w zaprzęgu całą drogo nawet nie wstawal, a jak przyjechalismy do domu to od razu poszedl spac i jest strasznie zmeczony :D Quote
Manu Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 ELO!!!Manu jak psy po biegu w duzym zaprzegu ??? :lol: Pay, a widziałeś ? Manu nie za bardzo wyglądał na zmęczonego, Chinook natomiast trochę się "spienił" :D , ale on tak ma. Po tym biegu (zdecydowanie za krótkim :wink: , ale wiem... młode sunie...) mogłam je już przypiąć do płotu i zostawić z czystym sumieniem, że nie będą oburzone. :wink: Tak ogólnie to na mnie ten bieg chyba zrobił większe wrażenie, niż na nich. Były zdecydowanie nie usatysfakcjonowane, miały jeszcze siły się pokłócić nawet... :x :wink: Quote
Manu Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Manu nie dostalam pozdrowien :evil: Raanyy... sorki ! :oops: Ale wiecie co, tyle trąbiłam o tych pozdrowieniach od Grzesia, nawet po kilka razy, a jeszcze przeoczyłam... :roll: I na pewno zaraz się okaże, że nie tylko Ciebie... :wink: Quote
AnTu Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Manu hehe.. ja wiem moglas zapomniec.. do wszystkich musialas zagadac :wink: Quote
PaYooK Posted October 13, 2003 Author Posted October 13, 2003 ELO!!! manu mi tesh nic nie mowilas :roll: Quote
Manu Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 ELO!!!manu mi tesh nic nie mowilas :roll: Tia... Jaaasne...! I komu jeszcze ? 8) Quote
Agnieszka_ Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Mi Monika przekazała pozdrowienia :D Quote
Recommended Posts