Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ND ten autobus zatrzymuje sie przy szpitalu o 8.31, oraz po prostu w ND o 8.32, w Rzeszowie jest o 9.41, a na dworcu o 9.44

A jak sie chce dostac? Podobno jest niedaleko, 5 minut taksowka, to pieszo jakbysmy ostro pomknely to z 15 minut nam zajmie ;-)__________________

Witajcie, ja wystawiam 1 psiaka, mam blisko na Hale, ale jak trzeba bedzie podjade po Was na dworzec lub gdzie trzeba w Rzeszowie...mam kombi, podjechalabym albo ja albo mąz ...tylko trzebaby sie umowic:)

Posted

słuchajcie, a jak ja zapłaciłem w tarminie za wystawe, tylko mama zapomniała im wysłac faxem tego dowodu, to będe musiał poprostu na wystawie im pokazać ten dowód,zeby dostać numerek tak? i nie będa mi kazali płacić 100zł?

Posted

Możesz dosłać dowód wpłaty bo płatności mogą być dokonywane również po terminie przyjmowania zgłoszeń. Tylko za płatność na wystawie jest 100pln a za wszystkie wcześniejsze 70.

Posted

nieeee dowód wpłąty pokazujesz przy odbiorze karty psa i katalogu nie martw sie nie zapłacisz drugi raz ! tylko nie zapomnij tego dowodu wplaty ze soba na wystawe i okazaniu go przy odbiorz ekatry a czasem wymagane jest okazanie dowodu na ringu

Posted

Witajcie, ja wystawiam 1 psiaka, mam blisko na Hale, ale jak trzeba bedzie podjade po Was na dworzec lub gdzie trzeba w Rzeszowie...mam kombi, podjechalabym albo ja albo mąz ...tylko trzebaby sie umowic

Hej, wielkie dzieki za propozycje.

Na razie nice ustawia jakis nowy transport, ale jezeli nie doszedlby do skutku to chetnie < a przynajmniej ja > reflektuje na taka opcje.

Pozdrawiam.

Posted

to ja sie niezle wystraszylam, bo zglosilam psa przed nowym rokiem (nie mial jesczez nr rejestracyjnego:P) a po terminie zgloszen przeslalam nr i dzisiaj wplacilam kase:P:P:P juz myslalam, ze mi nie przyjma tego zgloszenia:P ale fajny jest gosciu, ktory robi katalog i przyjal mi:P:P:P

Posted

[quote name='Lara']rety, rety... zaspalam.... myslicie, ze przyjma jeszcze jedno malutkie zgloszonko? :-o
Lara - nie chcę Cię martwić, ale wydaje mi się, że masz małe szanse na to, aby przyjęli zgłoszenie. Nadzieja w tym, że katalog jeszcze nie poszedł do druku i można zrobić dodatek...
Pzdr.

Posted

Lara, ale maila do pana od zgloszen nie zaszkodzi napisac. Byc moze jeszcze dzis odpowie.
I nie ma na co czekac, bo jesli jest szansa, ze przyjma, to trzeba sie spieszyc, wiec nie zastanawiaj sie na forum, tylko pisz do tych, ktorzy o tym decyduja - jezeli Ci zalezy :)

Posted

Nie, lepiej domowy, bo dzwonilam do ZK i podali mi nr ktory jest nieaktualny, a podawali mi 3 razy taki sam... wiec domowy lepszy...a poza tym na domowy na 100 odbierze;)