Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My wybieramy się z naszym goldenem Cortezem. Chętnie poznamy nowych znajomych, zwłaszcza z Zamościa i okolic [Cortez uwielbia towarzystwo, a w Zamościu niestety brakuje chętnych na wspólne spacerki...:[

Do zobaczenia!

P.S. moje gg: 3880131

Posted

Ja z moim ponem wybieramy się do Rzeszowa i znów stały problem...szukamy transportu.. Moze jedzie ktos z Krakowa i znajdzie dla nas troszeczkę miejsca? Oczywiscie dokładamy sie do paliwa:)
Marta

Posted

Zeliika napisał(a):
Mi tam nie bylo do smiechu, jak ludzie malo mi psa nie rozdeptali :-(

no to współczuję
Ja tam się o to nie boję bo mój wysoki bo afgan
a jeśli chodzi i taka ciasnote na wystawie to nie trudno o atak innego psa na wystawie a mi sie to czesto zdaża ze jakiś psiul hulnie i o mały włos nie zostanie pogryziony

Posted

Ewelinaa napisał(a):
no to współczuję
Ja tam się o to nie boję bo mój wysoki bo afgan

moj tez wysoki i duzy, ale mial podeptane wszystkie lapy przed wejsciem na ring :shake:

Posted

Zastanawiałam się właśnie czy nie pojechać na tę wystawę z naszymi chartami...gdy jednak czytam o tej ciasnocie:shake: .Czy jest tam w ogóle mozliwość przygotowania psa obok ringu????

Posted

Anna,
Bo to zależy od tego,w którym miejscu ma się ring.
W zeszłym roku ring chartów znajdował się hali tenisowej, było tam sporo miejsca, ringi również miały większe rozmiary od pozostałych. :)

Posted

Ewelinaa,jesli byłas juz w Rzeszowie napisz czy da się gdzieś w spokoju przygotować psa przed wejściem na ring?Czy jest gdzie pobiegać ,by zaprezentować nasze pupile? Z whippetem jest mniejszy problem,ale dla wilczarza potrzebuję "trochę" przestrzeni by pokazać jaki ma ruch.....